2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay inşallah döner sıpa midem ağzımda geziyorum hele eğilip bükülmek işkence gibi donumu zor giyiyorum valla

canım çok geçmiş olsun benim iki kere crp 30 çıktı doktorum önemsemedi çok burda bir kaç arkadaşın da ona yakın oldu korkma bence çok yüksek bir değer değil gibi geldi bana ama idrar tahlilinde yüksek belki ona bakarak söyledi zaten uçuğun olsa crp 10 çıkıyor korkma sen gecer inşallah

Çıkolata bende aldım ama fazlasını düşünmüyorum Allah nasip etsin mevlit için yaptırırım şimdi kolonyayı kime vericemki çokta anlıyorlar
Ay ben de hep öyle diyorum . Benim bi 40 tane falan küçük bubble mumum var şu an .geçen aylarda kendim yapmıştım. Onları kutulayıp bebek hediyesi olarak versem mi dedim. Ama ne anlıcak bizimkiler mumdan. Ben bunları yaparken bile annem ne gereksiz şey artık mum mu yakan kalmış dediydi

Canım benim çok çok geçmiş olsun başka bişey olduğu belliydi ya o kadar ağrıya inşallah hemen tedavini de olur rahatlarsin
İnşallah canım ilaç verdi ama normal yazması gereken antibiyotikten daha düşük dozajı bu sebeple biraz uzun sürecek tedavin ki inşallah böbreklere atmamıştır onuda yarın anlarız dedi. İşin kötüsü bugün de safra kesemin olduğu yer ağrımaya başladı psikolojikmi acaba diyorum hastaneye yatış verde bir tane küçük çocuğum daha var nasıl olcak hiç bilmiyorum annemler gelemez annem kanser atlattı kendıne zor bakıyor kadıncağız, kayınvalidem ztn sürekli faranjit 2güne bir şimdide gözüme attı faranjit demiş oğluna sabah dedim hayırlı olsun combo virüsü kapmış o, kimseden bir fayda yok yani anlayacağın

İşte bak diyorum ya boşuna uğraşıyoruz çıkolatayı bile annem dedi neden veriyorsunki hastanedekp kv fotografçıyı evin süsünü görünce tam deli olucaklar kesin biliyorum ama umrumdamı hayır tabikieşim hep diyor kendim güzel çocukluk görmedim oğlum görsün

İnşallah canm idrar tahlilimde değer baya yüksek cok şükür protein keton glukoz falan yok hepsi negatif gelmiş

Eklentiler

• 17059263429868216298960744430338.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 46
Çıkolata bende aldım ama fazlasını düşünmüyorum Allah nasip etsin mevlit için yaptırırım şimdi kolonyayı kime vericemki çokta anlıyorlar
Kuzum ben böyle bir şey yaptırmasam kv ayıp ayıp diyip bana sormadan kafasına göre yaptırır nikahımızda da aynısını yaşadım en çirkin fotoğrafımızı kocaman magnet yaptırmıştı bize sormadan kapıda dağıtmıştı o yüzden yapayım diyorum kesin arar onun gözleri böyle şeyler

Bende sadece çikolata yaptırıcam oda süsleme hediyelik falan hep boşa gidecek çünkü gelen gidenim olmayacak
Kuzum bende de gelen giden olmayacak ama kv huylu ayıp olur der ben gittiğim yerlerde dağıtırım der kafasına göre yaptırır o saçma sapan bir şey yaptıracağına ben hazırlarım yarısını ona veririm dağıtsın hevesini alsın diye

Yine bi devlet hastanesi komedisi, bısey soruyon net cvp yok, işlerıne gelmedimi büyük hastaneye gonderıyorlar, ordakı doktorlar ne iş yapıyo neden duruyolar acaba orda, bnce devlete gtmek zaman kaybı.

Olunca zaten üst üste olur ya ay inşallah böbreklere atmamistir senin alerjin olması da çok kötü olmuş ya tüh zaten çocuk olunca elin kolun bağlanıyor Allah yardımcın olsun canım benimm annecigine de çok geçmiş olsun dediğin gibi tırnağın varsa başını kasiyacaksin kimseden fayda yok malesef

Onlar çok gereksiz görüyor böyle şeyleri valla en önemlisi eş desteği. Kendi anne babasının dolduruşuna gelip yuva yıkan çok Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…