2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yine bi devlet hastanesi komedisi, bısey soruyon net cvp yok, işlerıne gelmedimi büyük hastaneye gonderıyorlar, ordakı doktorlar ne iş yapıyo neden duruyolar acaba orda, bnce devlete gtmek zaman kaybı.
Benimde hiç gitmeye niyetim yoktu ama doktorum kan listesi verdi yaptir diye onun icin gittim daha cok gitmisken de durumu sorayim dedim

Senin kv terörünü nasıl unuttum yap yap hepimiz kv golü yiyecez o Allahın emri

Kuzum ilk zamanlar bu izotonik olanla mı sileceğiz? Ben bir sürü pamuk almıştım onları ıslatıp kullanırım gibi düşünmüştüm ama
Kuzum ben pamukta aldım ıslak mendil de sürekli pamuk ıslatamazsam yetişemezsem ıslak mendil kullanırım diye düşünüyorum ilk zamanlar izotonik ile silmeyi düşünüyorum sonra diğer sleepy ve uni baby kedi kullanırım. Yani o an hangisi kolayıma giderse öyle kullanacağım

Onlar çok gereksiz görüyor böyle şeyleri valla en önemlisi eş desteği. Kendi anne babasının dolduruşuna gelip yuva yıkan çok Allah korusun
Onlara kalırsa çok şeyi gereksiz görüyorlar biz her şeyi demiyoruzkiAllah korusun canım

Kızlar konu açtım ama burda da paylaşayım İstanbul - anadolu yakasında oturuyorum tanıdığında ARH(-) kan olup da verebilecek durumda olan birileri varsa yazarsanız çok sevinirim ya Dogum icin lazım 3 kisi bulduk ama 2 kisinin yaşı var verip veremicekleri garanti değil

Ben Molfix yenidoğan için olan vardı 3 lü paket onu aldım. Bi de goonun 3 lü paketi vardı onu aldım . Çok almadım csnım bi deneyeyim önden dedim. 6 paket de temizleme pamuğu var .

Teşekkürler kızlar

Kuzum ilk zamanlar bu izotonik olanla mı sileceğiz? Ben bir sürü pamuk almıştım onları ıslatıp kullanırım gibi düşünmüştüm ama
Pamuk olayını bende düşündüm ama yetişemeyip bir de işin alıştırma kısmı var pamuğa alışırsa popişi sonra izotonim yenidoğan ıslak mendile geçersen alerji daha çok olabiliyormuş bende nasıl alıştırırsan öyle gider diye daha çok mendil aldım 2/3 pakette pamuk aldım olası bir durumda kullanırım diye

Mantıklıymış bak bu da .. pamuğu ilk zamanlar vücudunu silmek için falan kullanayım o zaman . Biraz fazla almıştım çünkü

Kızlar muayeneden çıktım doktorum kizmadi hiç hatta çok bekledim diye üzülmüş kıyamam bal kızımı gördümmm çok iyiydi hersey Allah'a şükürler olsun dönmüş megersem benim tospik çokta güzel dönmüş daha değişmez Allah'ın izniyle dedi rahim ağzı 3.9 cm, suyum birazcik fazlaymış karbonhidrat ve meyve diyeti yaparsın biraz dedi. Alt dudak köfte sürekli büzdü dudağını ağlama hareketi yaptı doktorum gazlı olacak hazırlıklı ol dedi saçlarını gösterdi kıvırcık minik minik 32+1 haftamız kilosu 2150 Gr boyu 43.5 cm olmuş maşallah artık muayene kontrol olarak gel dedi çok sevindimm

Maşallah cnm ne güzel güzel haberlerle dönmüşsün sevindim sizin adınıza darısı benim başıma bakalm cuma günü 33+4 olacağım inşallah benim bebis de dönmüş olur

Ayy maşallah kuzum çok güzel haberler hadi gözün aydın pozisyonu da hep öyle kalsın inşallah

Maşallah miniğe 10 günde bir hastanedesin artık rahatladın mı

Maşallah prensese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…