2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ben de kendim alıp kendim yapacağım canım çok daha uyguna geliyor

Maşallah kuzum çok sevindim
Darısı bana olsun, güzel haberler almaya
Yarında benim randevum var

ben de kendim alıp kendim yapacağım canım çok daha uyguna geliyor
Aynen kuzum hesapladım çikolata etiket kolonya şişesi derken toplam 800 tl çok daha uygun oldu hem kolonya seçeneğini de kendim seçeceğim o da iyi oldu
Sende mi kolonya düşünüyorsun

Ay maşallah canımm bizim burada özel yok malesef o yüzden şehir dışına çıkıyorum özel için bende 32. Haftada renkli ultrason için gideceğimmm umarım görebilirim

Cnm çok sevındım guzel haberler aldıgına, sen zten yedıklerıne dıkkat edıyorsun. Kılosunada masallh bende bugun usg ye göre 32+1 im ama bnım kızım cuma günü 1650 gr dı senin en son gttiğinde kaçtı?

Aynen kuzum hesapladım çikolata etiket kolonya şişesi derken toplam 800 tl çok daha uygun oldu hem kolonya seçeneğini de kendim seçeceğim o da iyi oldu
Sende mi kolonya düşünüyorsun
sorduklarımda sadece çikolataya 1.000 demişlerdi canım çok iyiye getirmişsin valla ben de bu videodaki gibi yapacağım eyüp sabrinin kolonyaları çok güzel dediğin gibi istediğimi koyarım hem

Yaaa maşallah minnoşa dudak büzünce gazlı mı olıyormuş kız benimki de 2dir gittiğimde hep alt dudağını büzüp büzüp duruyordu ağlar gibi ya ultrasonda saç gözüküyor mu

Ay maşallah canımm bizim burada özel yok malesef o yüzden şehir dışına çıkıyorum özel için bende 32. Haftada renkli ultrason için gideceğimmm umarım görebilirim
Saol kuzumm öyle mi ay hadi İnşallah çok güzel pozlar versin annesine bizim anamız ağlıyor artık yüzünü görene kadar dizini koyuyor sürekli yüzüne

Beni iki haftada bir çağırdı başka bir özel ama maalesef onu karşılayacak durumum yok şuan devlete gittim 28 haftadayken herşey güzel rahim ağzı iyi bir ay sonra gel dedi

Çok saol kuzum elhamdülillah elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum Alya en son 29+2 de 1500 grdi kuzum, senin bir sonraki kontrol ne zaman biraz muz ve çiğ kuruyemise ağırlık ver kuzum çok güzel etki ediyor

Ay yeriiiim dudak büzmek nedir Allahımmmmm yaaa saçlarına kadar görünüyor muuuu

Yaaa maşallah minnoşa dudak büzünce gazlı mı olıyormuş kız benimki de 2dir gittiğimde hep alt dudağını büzüp büzüp duruyordu ağlar gibi ya ultrasonda saç gözüküyor mu
Saol kuzucum hahah o sırada karnına da bakıyordu sanki kuzum abiside öyleydi zaten ayy seninki de mi öyle kız kim üzüyor bunları bir elleri yağda bir elleri balda herşeyi biz cekiyoruz evet ya gördüm minik minik dönen kivircik saçları vardı azdı ama çok fazla değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…