2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Beni iki haftada bir çağırdı başka bir özel ama maalesef onu karşılayacak durumum yok şuan devlete gittim 28 haftadayken herşey güzel rahim ağzı iyi bir ay sonra gel dedi
Her şey yolundaysa genelde 1 ay sonra gel diyorlar zaten canım . Biz bebeği görmek istediğimizden daha çok gitmek istiyoeuz neyse iyi olsunlar da az görsek de olur ,i

sorduklarımda sadece çikolataya 1.000 demişlerdi canım çok iyiye getirmişsin valla ben de bu videodaki gibi yapacağım eyüp sabrinin kolonyaları çok güzel dediğin gibi istediğimi koyarım hem
Ay çok güzel bu da kuzum baya çikolatalara da etiket yapıyor kendisi dediğin gibi 1000 tl ye zaten hepsini halletmiş oluyoruz inşallah sende gönlüne göre yaparsın

MaşAllah canım aynı gidiyoruzRahatla artıkBu arada meyve diyeti diyerken meyve yememi dedi?

Evet alt dudağı öne doğru sarkıtmıştı eşim dedi bunun dudağı kocaman diye. Doktor da öne büzmüş dedi. Yani öyle çok mutlu görmedim ben hiç hep suratı asık ya da sinirli gibi sadece bi kere gülümser gibi gördüm senin doktorun ultrason cihazı mı çok iyi acaba benimkinde saç görmedim ya kel ya da cihaz kötü

Güzeldir güzeldir

Ben yapmıştım canım atmıştım buraya. Eyüp sabri tuncerin litrelik kolanyaları aldım . Boş şişe aldım ve etiket bastırdım çok uygun ce güzel olmuştu

Ben siparişle yaptırdım mum ama aktaba için değil bizim bulunduğumuz ilçede asker eşiyim çok fazla gelen olacak ve ayrıca okuldan arkadaşlarım komşularım vs ben onlar için yaptırdım .

ay o kadar iğrenç bir gece geçirdim o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam kusa kusa içim dışıma çıktı eşim de malak gibi yattı uyudu çok kötüydü anca keyfim yerine geliyor
Neden kustun canım geçmiş olsun

MaşAllah canım aynı gidiyoruzRahatla artıkBu arada meyve diyeti diyerken meyve yememi dedi?
Çok şükür kuzum aslında suyumla ilgili muayene başında ve ortasında suyun mükemmel dedi sonunda birazcık cok az fazla dedi meyve yeme demek istedi ben zaten çok meyve yemem bitek muz yiyorum yani keseceğim bir meyve yok karbonhidrat olarakta makarna pilav çocuk porsiyonu kadar yerim sık sıkta yemem haftada bir kere falan yerim belki ekmek kahvaltıda çok yerim onuda bulantidan dolayi zaten baya azalttım yani diyet falan yapmiycam aynı devam

Hahah aynı benim kızımı anlatıyorsun her gittiğimde sınırlı yada aglak görüyorum hahah kız böyle saç saç gorunmuyor işte kahve falı gibi benzetiyorsun

Aslında bende bir tek muz ve ayva yiyorum..sende ufacık fazla suyu karbohidrat fazla yediğin için öyle göstermiş canım çünkü ben eminim bende tatlı yapmadı fazlalığı aşırı tatlı yemeyen biriyim çünkü ama karbohidrat çok tükettim o zamanlar makarna çok yedim mesela ekmek çok yedim..şimdi tabi bir tek sabah bir dilim tam buğdayı ekmek yiyorum..

Evet kuzum olabilir.. sorun etmiyorum onu az olmasında suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…