2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dur kutusunu kaynatmadan. Öyle kuruyemiş gibi yesek bi etkisi olur mu ki ? En azından ne kadar zararı olabilir ki meyve kurusu sonuçta.
Yani benim yengem de ikiz hamileydi mesela deli gibi dut kurusu yerdi bahçeden markasının paketli çokta severdi hiçbir sorun yaşamadı şükür ama kaynatma aşamasını bilemiyorum onu bi incelemek gerek

Kokuyu ben yeni gark ettim bunca zaman hassasiyetten bu kadar geliyordu sanki demek ki genelde herkesin başına geliyor bu koku olayı da
Sonuçta hamile değilken bile yediğimiz şeylere göre değişiyor idrar kokusu. Hamilelikte bir sürü farklı hormon salgılıyoruz idrar kokusu değişikliği normal bence. Benim de akıntılarım çok oluyor haftaya pazartesi gittiğimde sorucam onu da belki bende de enfeksiyon vardır haberim yoktur Allah'tan yanma kaşıntı gibi sorunlarımız yok. Onlar daha da kötüleştirir durumu

Hayrlisi olsun inşallah cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim herkeste bir değil belirtiler çok takılma benimde çok olmadi göğüs ağrım

en son 9. Haftada gitmiştim bir ay sonra gel dedi. O zaman zam gelmişti %20 indirimim var benim o haliyle 900lü bir şey ödedim öncekilerde 700 ödüyordum. Bir de şehir hastanesine gitmiştim geçen hafta başka bir polikliniğe orda genç bir kadınla karşılaştım bir doktoru acayip derecede övüyordu kadın doğumcuymuş çok merak ettim randevu aldım ona da

Ben hamile olmadığım zamanlarda idrar yolları enfeksiyonu olmamak için urinonwef diye takviye var onu kullanıyordum. Havuza denize girdiğimde i, soğuk aldığımda falan. Eczacı önermişti önceden . Belli aralıklarla kullanıyordum. O takviyenin özü de Turna yemişiymiş. Şimdi o da kullanılmaz galiba hamilelikte. Onun meyvesi, kurusu falan işe yarar mı ki

Cnm bi tehliken yoksa ayakta kilabilirsn ben ayakta kılıyorum kızımda da Allah a şükür doğuma kadar ayakta kildim

Hayrlisi olsun inşallah cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim herkeste bir değil belirtiler çok takılma benimde çok olmadi göğüs ağrım
Anladım canımm teşekkür ederim artık inandım saolsun arkadaşlar senin gibi aydınlattı arkadaşım sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri Çok Aminnn

Evet ben hiç belirti olmadan böyle bir şeyimin olmasına şaşırdım aman artık Allah beterinden korusun tabiki bunlar geçici şeyler inşallah

Aa ona gittikten sonra bana da yazar mısın valla merak ettim cidden pahalı ya sürekli 900-700 çok iyi anlıyorum bende şuan her hafta tüp bebek doktoruma 1250 tl veriyorum özel sigorta yok hiçbir şey geçmiyor o yüzden 12. Hafta da mecbur onu bırakıcam başka doktor arıyorum inşallah sende gönlüne göre bi doktoR bulursun

Tabii ki haber veririm İnşallah

arkadaşlar merhaba içinizden benim gibi olan var mı ya ben çok halsizim, kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli miden bulanıyor, yanıyor hiç yemek yiyemiyorum yataktan kalkamıyorum sürekli uzanıyorum, ya bunlar normal mi ? Nasıl geçecek bilmiyorum. Mide bulantım asla geçmiyor ;(

Normal kuzum. Salatalık ye bir de haşlanmış patates yoğurtlu ye. Bunlar bana iyi gelmişti

Geçmiyor canım maalesef ne denediysem olmuyor sürekli sabahtan akşama kadar bi bulantı hali var bende de artık zorluyor yani sürekli nedensiz bulanıyor :/

Normal kuzum. Salatalık ye bir de haşlanmış patates yoğurtlu ye. Bunlar bana iyi gelmişti
Canım yiyorum ama hiç geçmiyor denemediğin şey kalmadı, yemek yemeyi çok seven biriydim canım hiç birsey istemiyor ne zaman düzelecek acaba bu durum kendimi çok cansız halsiz hissediyorum saçımı bile tarayamıyorum o kadar diyeyim

Geçmiyor canım maalesef ne denediysem olmuyor sürekli sabahtan akşama kadar bi bulantı hali var bende de artık zorluyor yani sürekli nedensiz bulanıyor :/
Sende benim gibisin canım, ya normalde çok hareketli idim şimdi yatakla yatıyorum Depresyona girdim resmen hiç birsey yapamıyorum. Saçımı tarayamıyorum o dereceyim ne zaman geçecek bu hal doktorum kendini salma diyor ama inan o kadar kötüyüm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…