2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bugün hiç tansiyonum düşmedi 12/9 sabah kalktığımda baktım sonra öğlen 13/8 di şimdi 14/9 doktoruma attım artık doğumhaneye gidip serum takılmam gerektiğini söyledi ayaklarımda felaket bir ödem asla geçmiyor kıpkırmızı baş bardağımdan göbeğime kadar kızarık ayaklarım ve şiş çok canımı acıtıyor ödem bir de tek göz ağrım başladı başım da döndü son ölçüm de zaten ekstra yüksek çıktı tansiyonum o yüzden şimdi doğumhaneye gidiyorum serum + nst istedi doktorum

Eklentiler

• IMG_3485.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 46
Cok gecmis olsun kuzum haber et bizede dualarimiz seninle

güzel haberlele gel canım inşallah, çok geçmiş olsun

Canım benim bizi haberdar et inşallah serum güzel etki eder, nst de iyi çıkar inşallah rabbim yardımcın olsun kuzumm

Kv geldi nihayet bu kapıyı açtı ama tek gelmedi biricik kendi bulduğu gelniyle geldi..şimdi gitmiş kendime gelmem lazım
O gün bu gündür daha şimdi mi geldi cidden

canım benim çok geçmiş olsun panik yapma o daha çok yükseltir aslında son aylarda biraz yükselmeye başlar diye biliyorum lütfen panik olma

Cnm guzel haberlerle gel inşallh, peki hiç bukdr çıkmışmıydı öncedende

kuzum çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah

Çok geçmiş olsun canım güzel haberle dön inşallah

Kuzum sen bu gün ödem deyince hemen tansiyon aklıma geldiAllah yardımcın olsun serum takıldıktan sonra iyi olursun Allahın izniyle

İnşallah her şey yolundadır güzel haberlerle gel kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…