2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım tekrar geçmiş olsun iğneler seni rahatlatıcaktır yarında güzel heberlerle gel inşallah

Allah kolaylaştırsın işin gücün rast gitsin canım

Reactions: The
Geçmiş olsun neyden kaynaklı böyle oldun

Çok teşekkür ederim canım inşallah şimdi yine hafiften sancı giriyor gibi ya inşallahta girmez gerçi doktor 48 saate kadar devam edebilir, çok kötü olursan acile gel direk yatışını yaptırcam dedi, inşallahta olmaz güzel dileklerin duaların için çok teşekkür ederim

B Buddy x geçmiş olsun canım Allah'ım beterinden korusun bir daha da yaşatmasın
The bunca sıkıntının içinde bir de bununla uğraştırmaları o kadar kötü ki hiç anlayış yok insanlarda. Allah yardımcın olsun canım

Kızlar bizim beşik ve arabayı kp alacak demiştim ya, bugün görümcelerim geldi kvlere bizde oradaydık neyse sipariş verelim dediler benim beğendiğim modeller belliydi. Ki ben kendimiz alacak olsak bunları asla almam gittim en uygunlarını seçtim. Görümcem bakmak istedi bende gösterdim yok yorumunda kötü şeyler yazmıslar yok söyle böyle. Köti yorum da 1 tane. Arabayı diyor ki pusetli değil yeni doğan çocuk buna nasıl yatacak? Diyorum ki yenidoğan çocuğu zaten arabaya bindrmicem travel sistem alıp pişman olan çok. Hala konuşuyorlar saçma sapan sipariş vermeden çıktım evden. Yani sinirden ağlamak üzereydim kendimi zor tuttum. Kv atlıyor ordan beşik sallanandan mı diye. Sallamıcam çocuğumu diyorum ilerde görürüz diyo yani hamile olduğumu bile bile bu kadar üstüme gelmelerine ayrı sinie oldum ağlamamak için tutuyorum kendimi.

Senin bu görümcek ne istiyor onanesi acaba

Senin bu görümcek ne istiyor onanesi acaba
sanırım cinnet istiyorlar evva kv sonra neyin var diye sora sora bi kaldı bende başım döndü dedim geçtim mal değillerse nalamışlardır herhalde. Kız bide alacam diye tutturan kendileri, ben kimseye bir şey kakalama peşinde değilim keşke kabul etmeseydik

Böyle hediyemi oluyor sen ne istiyorsan onu alsınlar ve ya parasını versinler en güzeli

Sen üzme kendini bunun için. Bazı insanlar cidden gereksiz oluyorlar. Senin beğendiğini alsınlar madem alıyorlar. Bir iyilik yapacaklar onunda içine etmişler baktın çok abartıyorlar biz alırız gerek yok de

Sen üzme kendini bunun için. Bazı insanlar cidden gereksiz oluyorlar. Senin beğendiğini alsınlar madem alıyorlar. Bir iyilik yapacaklar onunda içine etmişler baktın çok abartıyorlar biz alırız gerek yok de
Anne yanı beşik için görümcem sağlıklı değil diyor neden diyorum ona da cevabı yok benim kp ve kv de görümceler sıçma dese sıçmazlar yani. Bende saülıklı olmazsa kaldırırım dedim

Anne yanı beşik için görümcem sağlıklı değil diyor neden diyorum ona da cevabı yok benim kp ve kv de görümceler sıçma dese sıçmazlar yani. Bende saülıklı olmazsa kaldırırım dedim
Ayy ne büyük saçmalık çoğumuz anne yanı aldı kız ağzınoın ortasına çakmalık seninki

Yok nedenki sonuçta her kes elinden gelenini yapıyor hele ilk olunca..ikincide bu olmuyor vazgeçme kesinlikle..sadece parasını versin buna göre sinirlenme ve ya eşin Hall etsin
laf edilmeden yapılsa zoruma gitmezdi ki. Herkes bi yerden bi şeyleri eleştirme peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…