2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm guzel haberlerle gel inşallh, peki hiç bukdr çıkmışmıydı öncedende
Yok canım hayatımda ilk defa bu kadar yüksek gördüm gebelik öncesi veya gebelik boyunca Max gördüğüm 13/8 di. Zaten dünden beri bi kendimi iyi hissetmiyorum baş ağrısı konusunda bayılacak gibiyim her an ama dün max 12/8 lerdi normal diye yazmadım bile doktora. Bugün gün içinde git gide artarak devam edince doktorun bilgisi olsun zaten yarın kontrol günü bakar dedim ama bugünden serum ve nst istedi şimdi nst ye girdim nidilat içmeme rağmen aşırı kasılıyorum bakalım rapora yansıyacak mı

Kuzum sen bu gün ödem deyince hemen tansiyon aklıma geldiAllah yardımcın olsun serum takıldıktan sonra iyi olursun Allahın izniyle
Bende ondan korktum kuzum doktora dedim ayaklarım kırmızı ve şiş ödemdir diye düşünüyorum dedim o da bi serum al nst den sonra bakarız duruma dedi bir şey diyemiyorum şuan telefonda dedi

Bende ondan korktum kuzum doktora dedim ayaklarım kırmızı ve şiş ödemdir diye düşünüyorum dedim o da bi serum al nst den sonra bakarız duruma dedi bir şey diyemiyorum şuan telefonda dedi
Doktor haklı cevabları görünce belli olucak birde iyiki gizli yükselmemiş tansiyonun buna şükür canım

Kaçta canım randevun yarın benimde yarın güzel haberler alalım inşallah
15:30 da kuzum çok güzel haberlerle inşallah
HejaR12 canım kabak bende aşırı bir şeker yükselmesi yaptı. 156 oldu şekerim.
Aaa çok şaşırdım, benim bir haftadır iyi tokluğum 136 yı geçmedi
Kabağı nasıl yaptın peki, domatesle falan mı, pişmiş domates yükseltiyor demiştin
Güzel haberlerle kuzum, yükselmiş tansiyonunu, serum iyi gelir inşallah

Cnm gecmiş olsun yaa inşallh bişy çıkmaz, bu tansıyona ne oluyorda birden yükseliyor böyle

8 ay içinde toplam 2 defa gelmiş birincide yani gelmesede olurdu pazara gidiyordu 15 dakika oturdu gitti
Benimki de öyle gerçi şimdi bi saydım da 3 kere gelmiş galiba

Cok gecmis olsun canim stres yapma bebeklerimiz artik büyüdü insallah bir sorun olmaz

Anlamadım canım, zeytinyağlı yemeğini yaptım bol soğanlı ama beni mahvetti, daha kabak asla yemem sanırım. Beni diyet kurtarmayacak sanırım. Endokrin bir kaç gün daha ölç yanıma gel dedi, bakacağım canım bir kaç gün daha senin kontrol bugün müydü canım

Endokrin doktorun iyi mi kuzum
Ben kendi doktorundan memnun değildim, beni strese sokmaktan başka birşey yapmadı çünkü ve diyetisyen
Değiştirdim rahatladım, hem yiyorum hem de şekerim yükselmedi şükürler olsun, bir bak bakalım ne diyecek, içine sinmezse değiştir kuzum, hakkımızda hayırlısı olsun bizim ve bebeklerimiz için,

Neye alerjin olmus canım Allah Allah

Kizarlıklık geçsin diyemi yapıyorlar

Canım nasılsın yazışmaları yeni okuyorum iyi misin

İyiyim şükür kızlar tansiyon için serum verdiler 12/8 e düştü doğumhanedeyken ayaklarım yine kızardı bir de doktorum sormuş başka neresi kızarık diye hemşire yüzünde kızarık dedi göbek bölgesinde yok dedi doktoruma doktorum da Avil iğne ve Dekort iğne yapılmasını uygun gördü. Dekort iltihabi durumlar içinmiş avil iğne de alerjik reaksiyonlar için alerji iğnesiymiş kurdeşen Sedef kızarıklık kaşıntı gibi durumlarda yapılıyormuş kalçadan yaptıkları için aşırı yakan iğnelerdi yani Protestan iğneden daha da çok yaktı kalçamı sol bebekte nst de 3 kez 30 lara kadar kasılma oldu yarın kontrol gününde konuşuruz dedi doktor bakarız duruma dedi şuanlık çıkabilirsin hastaneden iğne rahatlatır o kızarıklık kaşıntılarını dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…