2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bol su iç ve doktorlara sor dinlen birde ödem diyip gecme

Kızarıklık bu sabah geçmişti kuzum neye alerjim oldu anlamadım ki hiç sadece geceden beri bebekleri çok az hissediyorum neyseki bugün kontrol saatini iple çekiyorum panik oldum kahvaltı yaptım dürtüyorum hala tık yok eşim uyuyorlardır dedi. Sabah sadece uyurken sanki sağdaki bebek pıt pıt hıçkırıyordu gibi hissettim ama başka da tık yok.
Dikkat et sakin sakin güzelce uyu bugün, yarın detaylı doktorun bakacaktır. Kaçta randevun yarın.
14:45 de canım ama erken gidip önce nst ye gireceğim Allahın izniyle inşallah
Geçmiş olsun neyden kaynaklı böyle oldun
Bilmiyorum ki canım farklı bir tek patlican yedim ama patlican yemeden önce kızarıktı bütün gün bacaklarım başım zaten bütün gün dönüyordu akşam iyice sarstı bugün soracağım doktora neden oldu diye
Gerçekten ayıp etmişler canım hem dediğin gibi ısrarla biz alacağız diyorlar hem de yaptıkları hoş değil. Sen ister sallarsın ister sallamazsın istersen pişman olursun ister memnun kalırsın yaşayarak öğreneceğiz her bebek aynı da değil kimse bunu idrak edemiyor istiyor k inerken her bebek aynı tepki versin aynı büyüdün aynı huya karaktere sahip olsun. Sen araştırmışsın içine sinen şeylere zaten karar vermişsin onlar madem alacağız dediler sadece onlara uygulama kısmı kalmış ama onlar yorum yapmaktan icraatı unutmuşlar. Sıkma canını elbet hallolacak sadece öncesinde canını sıkmışlar

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim kızlar tansiyonum şuan iyi çok şükür ayaklarım 2 saattir hiç daha kızarmadı doktorum ayak şişmesi ödemdir diyor telefonda ama ödemden farklı bir şeydi dünkü yani ilkten bende ödem sandım ama göbeğime kadar parmak ucumdan kızardım ten rengimi göremiyordum yani bakalım bugün bir şey diyecek mi doktorum

sen canını sıkma bebitoya yazık eşine de ben bu modeli istiyorum alabiliyorsak alalım kimse karışmasın kendileri kullanmayacak sonuçta onlara ne gitsinler kendileri doğursunlar onlara alsınlar
eşimde söylüyor kız. Durmadan saçma sapan yorumlar yapıyorlar neymis iade olursa bide kargo parası falan ödicekmisiz. E siz dandik bi elbiseye iade parası öderken bi şey yok da koskoca bebek arabasına öderken mi sorun? Sanki ceplerinden çıkıyor. Dışarıda pahalı diye hem babalarına kendileri dedi internetten bakın diye. E madem öyle internete güven yok bende gider göre göre alırdım babanızda dünyanın parasını verirdi alacam alacam diye tutturmasalardı. Salaklar

Canım gerekli tahlilleri falan yaptılar mı? Allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olmasın da, onda da eller ayaklar şişiyo diye biliyorum. İnşallah hiçbir şeyciğin yoktur. Çok dikkat et kendine

Canım şahsen bugün kvye söylemeyi düşünüyorum internete güvenemiyorsak dışardan alalım madem diye. Kızları gidene kadar aldırmıycam beşikle arabayı.

İnşallah kuzum teşekkür ederim soracağım doktora bugün detaylı yüz yüze

Ne zaman gidecek ki
Hayır bir de ona ne alacağız demişler en başta zaten canını sıkmak niye. Bencede güvenmiyorlarsa dışardan alsınlar sen zorla canını sıkma bir kere söz ağızlarından çıkmış. Ben öyle bir durumda siz alacağız diyince biz de almamıştık hay Allah şimdi fiyatında iyice artacak neyse biz kendimiz alalım bundan sonra diyorum üstü kapalı ya da internette daha uygun hem bir şey olursa iade de edip paramı geri alıyorum hep alıyorum ben zaten internetten diyorum yaşlılar bazen anlamıyor internetten benim kp internet alışverişine karşı mesela bilmiyor çünkü böyle açıklıyorum inşallah seninkilerde daha fazla canını sıkmadan bu işi halleder

canım bakan görümcem de 28 yasında daha. Gayet internet alısverisi yapan biri aklım almıyor yani. Ama bugün kvye tavrımı belli etmek istiyorum bir şekilde, ne söylesem doğru olur?

Canım inşallah hızlıca iyileş Bebişler iyidir . Sen hasta olunca sakinlemişlerdir kuzum

canım bakan görümcem de 28 yasında daha. Gayet internet alısverisi yapan biri aklım almıyor yani. Ama bugün kvye tavrımı belli etmek istiyorum bir şekilde, ne söylesem doğru olur?
Ben eşimi araya sokardım kuzum eşimle ben aynı anda söylerdim sonra eşime diretmesini isterdim bu sefer sen çok araya girince suçlu sen olur kalırsın eş tarafı genelde böyle oluyor nedense ama eşin söylerse iknası daha kolay olur eşin de tatlı bir dille bu durumu direterek onunda seninle aynı fikirde olduğunu eşininde senin istediğin modeli istediğini internetten ya da mağaza sen nasıl istiyorsan hemen alması için yolunu yapmasını isterdim. Eşime derdim sen söyler misin stres olmak istemiyorum daha fazla da zam gelmeden hemen alalım istiyorum zaten zaman çok hızlı geçiyor aklımızdan en azından bunlar çıkar diğer şeylere odaklanırız bunlar büyük parça hem aradan çıksın derdim eşime kuzum

Of yine bi ölçeyim öylesine sabahtan dedim gün içinde takip etmek için 14/8 çıktı yine neden böyle anlamıyorum tansiyonum dün gece düştü diye kafamdan silmiştim yani onun stresi de yok üstümde kahvaltı yapalı 2 saatten fazla oldu zaten kalktığımdan beri yatıyorum ayakta da değilim
Doktora attım bugün randevuda konuşuruz şuan bir şey diyemiyorum görmem lazım seni dedi haklı olarak

Eklentiler

• IMG_3494.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 34
Canım silmemişsin kafandan demekki sakinleş soluna yat yarım saat. Kalkmadan bir daha ölç canım

Canım sende bi protein kaçağı baktırsana

Cnm makınada bısey olablırmı?
Bi de oraya gdınce ölçtür bakalım

Bildiğim kadarıyla bu makineler bir tık fazla gösteriyor ve arda arda ölçmek olmaz bunu nerdeyse en azı bir 10 dakika bekle canım

Neyseki bugün randevun var çok sıtres yapma gitmişken protein kaçağı varmı diye idrarda ver canım inşallah bir sorun yoktur

Canım benim biraz sakin kalmaya çalış stresten olmuş olabilir muayane saatini öne cekebikirlerse erken git daha fazla strese girme beklemek de etkiledi seni tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…