2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kontrolüm yarın kuzum 15:30 da kadın doğuma, güzel haberlerle geleyim

Çok geçmiş olsun kuzum
Yarına kadar daha da toparlarsınız inşallah

Gecmis olsun canım iğne iyi gelir sana doktor rahat bıraktı seni eve sende panik yapma tansiyonun kalkmasın

Canım inşallah yarına kadar geçer acaba alerji yapacak birsey mi yedin. İnşallah bol bol dinlen sende kuzum yarına kadar.

Kızlar kıyafetleri kaç derecede kaç dakika yıkıyorsunuz. ?

Canım inşallah yarına kadar geçer acaba alerji yapacak birsey mi yedin. İnşallah bol bol dinlen sende kuzum yarına kadar.
Yok aslında kuzum patlican yedim bugün bi değişik ama patlicandan öncede kızarıklığım vardı

Kızlar kıyafetleri kaç derecede kaç dakika yıkıyorsunuz. ?
40 derece 600 devir benim makinada 35 dk ya denk geliyor canım hızlı 30 diye bir program var bende onu devir 600 yapıp sıcaklığı da 40 yapınca süresi 35 dk oluyor öyle yıkadım

Kızlar bugun iş yerimle konuştum, benim işler biraz karışık zaten. İlk bebeğimin doğum izni bitmeden yeniden hamile olduğum ve yeniden doğum izni almam gerektiği için biraz sorun çıkarıyorlar. Çünkü aday memurum henüz, bilenleriniz varsa. Aşırı canım sıkıldı, dua edin bizim için. Şu an çalıştığım şehirde de yaşamıyorum işin kötüsü. Yani burdan rapor kabul etmezlerse ta Ankara'dan İstanbul'a gideceğim iki gün sonra. Aşırı gözümde büyüyor dualarınızı bekliyorum.

Haber ver kuzum

Ay çok şükür tansiyon adı duyunca artık kalbim ağzımda okuyorum ya çok şükür düşmüş aman maşallah kizarlik geçmeye başladı mı ne zaman etki edermiş çok şükür kasılmanda çok kritik çıkmamış normal sen yine stres yapma kuzum sakin gecir geceyi

40 derece 600 devir benim makinada 35 dk ya denk geliyor canım hızlı 30 diye bir program var bende onu devir 600 yapıp sıcaklığı da 40 yapınca süresi 35 dk oluyor öyle yıkadım
Canım 40 derecede birsey olmaz dimi,

Canım çok geçmiş olsun yeni görüyorum. İnşallah tekrar yaşamazsın. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Allah işini gücünü rast getirsin canım, kolaylıkla hallolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…