2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ? Tansiyon için şuanda kan sulandırıcı kullanıyor musun acaba dünden beri kafana taktın o yüzden mi oldu bu tansiyon yükselmesi ya da yediklerinden kaynaklı bişey de olabilir eğer yanında başka belirtin yoksa. Ama yanlış hatırlamıyorsam sen bu sıra mide bulantılarım başladı diyordun tansiyon yükseliyorsa belirti olarak bulantı olabiliyor o geldi aklıma. Ben tansiyonumun çıkacağını anladığım zaman bi diş sarımsak yutuyorum iyi geliyor. Sende stres olma hem ne gğzel bugün muayene gününmüş doktorun görünce seni yüz yüze dinleyince daha net bilgi verir sana inşallah. Kaçıncı haftadasın şuan

Kuzum geçmedi mi senin de ağrıların yok kuzum korkma ultrason aleti öyle parmak muayenesi gibi değil zararı olmaz hem rahim ağzı da önemli bence baktır öğren
Tamam cnm baktırım. Cuma kontrolum var, ıdrar tahlıli sonucunuda gösterırım o gun. Sonuç yarın sabah çıkıcak.

Tikabasa kuzum bana da alttan bakıyor ama senin durumunu bilemedim kuzum benim kısalma var diye alttan bakıyor içine sinmiyorsa baktırma. Senin kaşık ağrın mı var canım
Evet bnım vajınamın üstü 2 gundur agrıyo. Geceleri uykum terk oldu, bacak agrımda başladı geceleri. Aşırı bi ödemim yok. Rahim agzıma smdıye kdr bakıyordu normal dıyordu ama en son gecen hafta göremedi vajınal bakalım dedi.

Vajinanın üstündeki ağrı benim 24 haftadan başlamış resmen tutuyorum oramı sağa sola dönünce ondan korkma ondan doktor iyi diyorsa iyi demek banada hep karından bakıyor uzunluğuna

Vajinanın üstündeki ağrı benim 24 haftadan başlamış resmen tutuyorum oramı sağa sola dönünce ondan korkma ondan doktor iyi diyorsa iyi demek banada hep karından bakıyor uzunluğuna
Anladım cnm, bebişin kafasından göremedi vajınal bakarız dedi, neyse ben baktırayım cuma günü.

buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri

Canım muhtemelen senin de durumun benimki gibi. Benim de gün içinde mutlaka yükseliyor sonra limonlu vs ile düşürüyorum idrarda protein çıkmıyor 24 saatlik holter takıldı orada da gün içinde 2-3 kere yükselmiş ama sürekli yüksek halde olmadığı için ilaç başlatılmadı ve gebelik zehirlenmesi yok denildi. Bu aşamada bebeklerin kan akışına bakılıyor onda problem yoksa kilo alma durumu da etkilenmiyorsa sıkıntı görmüyorlar. O yüzden endişelenme gün içinde yükselmeler olabilir zaten doktorun ayrıntılı inceler benim durumuma benzettim seninkini de

Eki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Ay bu ne ya insan verirken utanır anlamıyorum ne kafa yaşıyorlar bu kadar mı özensiz olunur, bebek o ya bizim ona verdiğimiz her özen onun anlamadığını düşünsek de bilinçaltında değer duygusunu aşılıyor. Yırtık ve eski kıyafetler insanın enerjisini düşürür ki o bebek daha evde bile olmaması gerekir. Ben yırtık ya da eskimiş kıyafetleri bırak birine vermeyi evde toz bezi bile yapmam evimin enerjisini düşürmesin diye. Hey Allahım

Eki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Bu ne ya aman Allah im yani insan bunları göstermeye utanır hani cidden durumun olmaz alamzsn ona diyeck birsym yok yıkar paklarsin kullanırsın ama yani durumun varken de insan zatn heves ediyor alırsın yeni yani bunları gösterene kadar vermek istiyorsa alan bi kaç güzel kalite eşya gysi onları al kullan desin pes valla

Kızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah

Bugün 31+5 kuzum yarış verdi doktor

Kuzum bir bebek 1 haftada hiç kilo almamış diğer bebek 200 gr almış yatış verdi doktor tahlil test serum tedavisi 24 saat düşerse tansiyon testler normalde sorun yok dedi ama normal gitmeyen bir sonuçla karşılaşırsak 1 haftaya doğum planladı rabbim en güzelini nasip etsin inşallah

Kuzum haftana göre MaşAllah çok çok iyi ikisininde kilolarıbirde eğer yatış verirse sana 1 hafta o zaman 1 hafta içindede kilo alıcaklar ve hiçbir sıkıntıları olmucak Allahın izniyleAllah büyük canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Neden kilo almamış bir şey dedi mi doktor kan akışında mı sorun vardı. Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisini de. İnşallah bir süre daha dururlar seninle beraber

İnşallah sen ve bebekler için en güzel en hayırlı olan olur canım doktor takibinde olman senin açından da iyi olacak psikolojik olarak daha rahat olursun, dualarım seninle ve kızlarla

B Buddy x Canım benim Allah yardımcın olsun Dualarımızdasın Rabbim hakkınızda en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin canını hiiiç sıkma ama kiloları gerçekten çok iyi maşallah cok iyi bakmissin annesiiii

Kuzum inşallah en risksiz zamanda kucağına alırsın kızları şu an kiloları da güzel maşallah tedaviyle düzelir inşallah tansyon problemin de

Kuzum benimde bacak ağrım çok kötü, magnezyum aldığım halde. Ama bana hep vajinal bakıyor. Bugün mü kontrol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…