Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ? Tansiyon için şuanda kan sulandırıcı kullanıyor musun acaba dünden beri kafana taktın o yüzden mi oldu bu tansiyon yükselmesi ya da yediklerinden kaynaklı bişey de olabilir eğer yanında başka belirtin yoksa. Ama yanlış hatırlamıyorsam sen bu sıra mide bulantılarım başladı diyordun tansiyon yükseliyorsa belirti olarak bulantı olabiliyor o geldi aklıma. Ben tansiyonumun çıkacağını anladığım zaman bi diş sarımsak yutuyorum iyi geliyor. Sende stres olma hem ne gğzel bugün muayene gününmüş doktorun görünce seni yüz yüze dinleyince daha net bilgi verir sana inşallah. Kaçıncı haftadasın şuanİşin garibi bir de nidilat kullanıyorum kasılma önleyici nidaların bir diğer etkisi tansiyon dengeleme özelliği olması yani nidilat içmesem belkide daha da yükselecek doktorum bu 1 hafta mutlaka nidilat kullan demişti nidilatı 6 saatte bir alıyorum o 6 saat içmediğim vakit aralığında bu arada 14/9 gördüm dün bugünde aynı şekilde daha nidilat saatim gelmedi 7 dk sonra içeceğim nidilatı yine sabah 14/8 çıktı belkide daha yüksek nidilat 14 gösteriyor tansiyonumu.
Tamam cnm baktırım. Cuma kontrolum var, ıdrar tahlıli sonucunuda gösterırım o gun. Sonuç yarın sabah çıkıcak.Kuzum geçmedi mi senin de ağrılarınyok kuzum korkma ultrason aleti öyle parmak muayenesi gibi değil zararı olmaz hem rahim ağzı da önemli bence baktır öğren
Evet bnım vajınamın üstü 2 gundur agrıyo. Geceleri uykum terk oldu, bacak agrımda başladı geceleri. Aşırı bi ödemim yok. Rahim agzıma smdıye kdr bakıyordu normal dıyordu ama en son gecen hafta göremedi vajınal bakalım dedi.Tikabasa kuzum bana da alttan bakıyor ama senin durumunu bilemedim kuzum benim kısalma var diye alttan bakıyor içine sinmiyorsa baktırma. Senin kaşık ağrın mı var canım
Vajinanın üstündeki ağrı benim 24 haftadan başlamış resmen tutuyorum oramı sağa sola dönünce ondan korkma ondan doktor iyi diyorsa iyi demek banada hep karından bakıyor uzunluğunaEvet bnım vajınamın üstü 2 gundur agrıyo. Geceleri uykum terk oldu, bacak agrımda başladı geceleri. Aşırı bi ödemim yok. Rahim agzıma smdıye kdr bakıyordu normal dıyordu ama en son gecen hafta göremedi vajınal bakalım dedi.
Anladım cnm, bebişin kafasından göremedi vajınal bakarız dedi, neyse ben baktırayım cuma günü.Vajinanın üstündeki ağrı benim 24 haftadan başlamış resmen tutuyorum oramı sağa sola dönünce ondan korkma ondan doktor iyi diyorsa iyi demek banada hep karından bakıyor uzunluğuna
eşimde söylüyor kız. Durmadan saçma sapan yorumlar yapıyorlar neymis iade olursa bide kargo parası falan ödicekmisiz. E siz dandik bi elbiseye iade parası öderken bi şey yok da koskoca bebek arabasına öderken mi sorun? Sanki ceplerinden çıkıyor. Dışarıda pahalı diye hem babalarına kendileri dedi internetten bakın diye. E madem öyle internete güven yok bende gider göre göre alırdım babanızda dünyanın parasını verirdi alacam alacam diye tutturmasalardı. Salaklar
Canım muhtemelen senin de durumun benimki gibi. Benim de gün içinde mutlaka yükseliyor sonra limonlu vs ile düşürüyorum idrarda protein çıkmıyor 24 saatlik holter takıldı orada da gün içinde 2-3 kere yükselmiş ama sürekli yüksek halde olmadığı için ilaç başlatılmadı ve gebelik zehirlenmesi yok denildi. Bu aşamada bebeklerin kan akışına bakılıyor onda problem yoksa kilo alma durumu da etkilenmiyorsa sıkıntı görmüyorlar. O yüzden endişelenme gün içinde yükselmeler olabilir zaten doktorun ayrıntılı inceler benim durumuma benzettim seninkini deKuzum kalp hizamda tutuyorum mutlaka sağlık geçmişimde var ya oradan aklımda kaldığı gibi ölçüyorum aslında ama cihaz farklı belkide şeker aletleri de çok değişkenlik gösteriyor ya belki tansiyon aleti manuel değil ondan olabilir bebekler şükür şimdi hareketlenmeye başladı evin içinde biraz yürüdüm dolaştımçok korktum şükürler olsun.
Acaba ben daha 2 gün bile olmadı idrar testi vereli orada protein çıkmadı ama 24 saatlik toplamada fark eder mi ki doktora önersem böyle bir şey olabilir mi diye? Kafam karışık. Protein yokken tansiyon yüklerince ne olurbebekler 1 hafta da acaba kilo aldı mı gelişimleri nasıl. Neden bu kadar şiştim göz kapaklarım bile ödemli şaka gibi yeğenimin doğum gününde görenler doğum yakın herhalde yüzün ödem tutmuş gözlerini açamıyorsun dediler onu mu taktım acaba hayır ödemdendir öyle olsa doktorum söyler dedim
Ay bu ne ya insan verirken utanır anlamıyorum ne kafa yaşıyorlar bu kadar mı özensiz olunur, bebek o ya bizim ona verdiğimiz her özen onun anlamadığını düşünsek de bilinçaltında değer duygusunu aşılıyor. Yırtık ve eski kıyafetler insanın enerjisini düşürür ki o bebek daha evde bile olmaması gerekir. Ben yırtık ya da eskimiş kıyafetleri bırak birine vermeyi evde toz bezi bile yapmam evimin enerjisini düşürmesin diye. Hey AllahımEki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Bu ne ya aman Allah im yani insan bunları göstermeye utanır hani cidden durumun olmaz alamzsn ona diyeck birsym yok yıkar paklarsin kullanırsın ama yani durumun varken de insan zatn heves ediyor alırsın yeni yani bunları gösterene kadar vermek istiyorsa alan bi kaç güzel kalite eşya gysi onları al kullan desin pes vallaEki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
insanlık dışı ama artık bu kadarı daEki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Şaka gibi ben olsam bunu kullanamam bebeğime diye geri veririm bunu görünce alacakları beşiği düşünemedimEki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Bugün 31+5 kuzum yarış verdi doktorCanım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ? Tansiyon için şuanda kan sulandırıcı kullanıyor musun acaba dünden beri kafana taktın o yüzden mi oldu bu tansiyon yükselmesi ya da yediklerinden kaynaklı bişey de olabilir eğer yanında başka belirtin yoksa. Ama yanlış hatırlamıyorsam sen bu sıra mide bulantılarım başladı diyordun tansiyon yükseliyorsa belirti olarak bulantı olabiliyor o geldi aklıma. Ben tansiyonumun çıkacağını anladığım zaman bi diş sarımsak yutuyorum iyi geliyor. Sende stres olma hem ne gğzel bugün muayene gününmüş doktorun görünce seni yüz yüze dinleyince daha net bilgi verir sana inşallah. Kaçıncı haftadasın şuan
Kuzum bir bebek 1 haftada hiç kilo almamış diğer bebek 200 gr almış yatış verdi doktor tahlil test serum tedavisi 24 saat düşerse tansiyon testler normalde sorun yok dedi ama normal gitmeyen bir sonuçla karşılaşırsak 1 haftaya doğum planladı rabbim en güzelini nasip etsin inşallahCanım muhtemelen senin de durumun benimki gibi. Benim de gün içinde mutlaka yükseliyor sonra limonlu vs ile düşürüyorum idrarda protein çıkmıyor 24 saatlik holter takıldı orada da gün içinde 2-3 kere yükselmiş ama sürekli yüksek halde olmadığı için ilaç başlatılmadı ve gebelik zehirlenmesi yok denildi. Bu aşamada bebeklerin kan akışına bakılıyor onda problem yoksa kilo alma durumu da etkilenmiyorsa sıkıntı görmüyorlar. O yüzden endişelenme gün içinde yükselmeler olabilir zaten doktorun ayrıntılı inceler benim durumuma benzettim seninkini de
Kuzum haftana göre MaşAllah çok çok iyi ikisininde kilolarıKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Neden kilo almamış bir şey dedi mi doktor kan akışında mı sorun vardı.Kuzum bir bebek 1 haftada hiç kilo almamış diğer bebek 200 gr almış yatış verdi doktor tahlil test serum tedavisi 24 saat düşerse tansiyon testler normalde sorun yok dedi ama normal gitmeyen bir sonuçla karşılaşırsak 1 haftaya doğum planladı rabbim en güzelini nasip etsin inşallah
İnşallah sen ve bebekler için en güzel en hayırlı olan olur canımKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Kuzum inşallah en risksiz zamanda kucağına alırsın kızları şu an kiloları da güzel maşallahKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Kuzum benimde bacak ağrım çok kötü, magnezyum aldığım halde. Ama bana hep vajinal bakıyor. Bugün mü kontrol canımEvet bnım vajınamın üstü 2 gundur agrıyo. Geceleri uykum terk oldu, bacak agrımda başladı geceleri. Aşırı bi ödemim yok. Rahim agzıma smdıye kdr bakıyordu normal dıyordu ama en son gecen hafta göremedi vajınal bakalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?