canım çok geçmiş olsun içini ferah tut inşaAllah hiçbir aksilik yaşamadan bebeklerini tam zamanında sağlıkla kucağına alırsınKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Allah yardımcınız olsun kuzum. Aslında endişe edecek hiçbir şey yok, zaten Ocak sonu bekliyordun. En son ihtimal de öyle olmuş olacak, kilolari da güzel, sıkıntı olmaz Allah'ın izniyleKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Canını sıkma bebişlerinin maşallahı var kiloları gayet iyi 33 e kadar da dayanacaksiniz inşallahKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Bunlar ne ya. Kendilerine verilse bunlar ne düşünürler acaba. Çok üzüldüm hem de sinirlendim.Eki Görüntüle 3374699 kullanisin evde giydirsin ne olacak dediler almayayım dedim ciddi ciddi bana hiç birşey alma herşey var dediler ya inanamıyorum hala kıyafetlerin sağlam olanları da eskimiş baya rengi gitmiş sertleşmiş şeyler
Gebelik kolestazı olabilirmiş. Bi doktoruna danış canım. Karaciğer enzimlerine bakmak lazımmış bu durumda.kızlar 3 4 gündür her yerim kaşınıyor yani bildiğiniz avuçlarımın içine kadar parmaklarımın arasına kadar her yerim kaşınıyor. böyle bir durum yaşayan var mı
yaa yarın randevum var soracağım inşaAllah saol canımGebelik kolestazı olabilirmiş. Bi doktoruna danış canım. Karaciğer enzimlerine bakmak lazımmış bu durumda.
Aynen öyle yapılması gereken bütün testler yapılsın da için rahat eder en azındanBugün söylicem canım doktoruma mutlaka o zaman 24 saatlik toplama yapalım en azından kan sulandırıcı da kullanmıyoru endişeliyim diye.
Bir de zaten bana tansiyon yükselirse sıkıntı yaşarız demişti kendisi taa 18. Haftadaydım şükür şimdiye kadar öyle bir şey olmadı şimdi yeni başladı bence kesin bir şey var daha başlangıç aşamasında ama fark edilip önüne geçilmesi gerek bence yoksa her gün yüreğim ağzımda mı geçireceğim
İnşallah bişey çıkmaz canım geçmiş olsunyaa yarın randevum var soracağım inşaAllah saol canım
Benim de ayak bileklerim ve el üstlerim kaşınıyor canım karaciğer enzimlerine baktır bence de bana da şimdi bakacaklarkızlar 3 4 gündür her yerim kaşınıyor yani bildiğiniz avuçlarımın içine kadar parmaklarımın arasına kadar her yerim kaşınıyor. böyle bir durum yaşayan var mı
şimdi baktım da özellikle el içleri ve ayak tabanları kaşınırmış gebelik kolestazıdnda ki bende de öyleİnşallah bişey çıkmaz canım geçmiş olsun
yaa seninde mi, sonucundan haberdar et canım inşaAllah birşey çıkmaz. bende yarın söyleyeceğim doktorumaBenim de ayak bileklerim ve el üstlerim kaşınıyor canım karaciğer enzimlerine baktır bence de bana da şimdi bakacaklar
Benim yengemde aynısını yaptı hiç ir şey alma ben ikizlerin bir Sürü eşya kıyafetini vericem müslin sakın alma dünya var bende dedi. 2 bebeğe 3 tane müslin verdi şaka gibi kıyafetler lekeli yırtık onları ayıkladım hep , kv de ben bir sürü vericem dedi eşimin kıyafetleri hepsi küflü küften yırtılmış geri ayıkladım hepsini gerçekten verirken ne kafayla veriyorlar anlamıyorum hayır bir de alma diyorlar şimdi oldu fiyatlar 2 katı sinir oldumEki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Kuzum kp dediki kesinlikle bir şey almayın benim ilk torunum senelerdi bekliyordum elbiseleri ben alıcam tabi ben inanmadım zaten hiç beklemiyordum bile sonuçta bizimde ilk çocuk yapıcaz dedim kimseyi beklemicem ve dediğimde oldu kp gitmiş araba almış kendine ve gördü biz aldık dediki neden aldınız doğulsun boyuna posuna bakın sonra alsaydınızEki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Hahah boyuna posuna mi bakılsınKuzum kp dediki kesinlikle bir şey almayın benim ilk torunum senelerdi bekliyordum elbiseleri ben alıcam tabi ben inanmadım zaten hiç beklemiyordum bile sonuçta bizimde ilk çocuk yapıcaz dedim kimseyi beklemicem ve dediğimde oldu kp gitmiş araba almış kendine ve gördü biz aldık dediki neden aldınız doğulsun boyuna posuna bakın sonra alsaydınız
Aman alıştım bile zaten gerçekten beklemiyordum bile sağolsun mobilyayı aldı elbise almadığına şaşırmadım eşim inanmıştı alıcak diyeHahah boyuna posuna mi bakılsınn'olacakmis çocuk 1 metre mi dogacakmis hey yarabbim hepsi üç aşağı beş yukarı aynı boy kilo doğuyor zaten. Alası yokmuş onun
Hijyen açısından da sıkıntı daha kulanılabilir temiz olsa neysede resmen çöpe atılacak şeyleri vermişler sana sen yine tedbirini al canım bunlara bırakmaBeşik Chicco anne yanı beşik içine yatak alacağım ve güzelce temizleyeceğim zaten 6 ay kullanilacak almayayım kötü olmus artık dedim çok kullaniliyor lazım olur dediler orda bir tur ayikladim eve geldim evde tekrar ayikladim zibinlari altları falan ayırdım işte işe yarar hale gelirse ihtiyaç halinde kullanırım ama sanmıyorum bakalım iyiki almışım birşeyler
Bende aynı durumdayım canım afedersin silince kanlı kanlı geliyor geceleri nefesim tükenerek uyanıyorum bazenBu arada inanılmaz burun tıkanıklığı yaşıyorum 4 gündür birde ufaktan kanıyor resmen burdan temizliyorum burdan yine doluyor
Cahil.insanlarda değiller bilmiyorum ki bütün iyi niyetleriyle veriyorlar gibi bunları giydiremem delik yırtık falan diye ayırdım orda bunlar görmeden aldıklarım giydirirsin ne olacak diyo kv yav benim ilk bebem bu sekiz sene beklemişim essek gibi çalışiyorum eşimde bilmiyor anlamıyor onlar verecekmiş alma boşuna diyor kıyafetleri eve getirip dökünce iyi ki almışım birşeyler dedim ne demek istiyorsun dedi dedim bak nasıl sertleşmişler hee diyo hala salak gibi küf kokusu gitsin diye yıkadım bendeBunlar ne ya. Kendilerine verilse bunlar ne düşünürler acaba. Çok üzüldüm hem de sinirlendim.
Aynısı balım aynısı ya penye battaniye var dediler tek battaniye bu çok güze muslinleri vardı onları vermemişler ben indirimden alacaktım paramda vardı şimdi çok dara düştüm herşeyinde fiyatı uçtu müslin parça kumaş bakıyorum kenarlarını tığla işlerim ne yapayım Allahtan başkaları vermişti birşeyler ve inanır mısın yedi kat el olmasina rağmen tertemiz mis gibi kıyafetler verdiler yıkanmış yumuşacıkBenim yengemde aynısını yaptı hiç ir şey alma ben ikizlerin bir Sürü eşya kıyafetini vericem müslin sakın alma dünya var bende dedi. 2 bebeğe 3 tane müslin verdi şaka gibi kıyafetler lekeli yırtık onları ayıkladım hep , kv de ben bir sürü vericem dedi eşimin kıyafetleri hepsi küflü küften yırtılmış geri ayıkladım hepsini gerçekten verirken ne kafayla veriyorlar anlamıyorum hayır bir de alma diyorlar şimdi oldu fiyatlar 2 katı sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?