2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım çok geçmiş olsun içini ferah tut inşaAllah hiçbir aksilik yaşamadan bebeklerini tam zamanında sağlıkla kucağına alırsın

Allah yardımcınız olsun kuzum. Aslında endişe edecek hiçbir şey yok, zaten Ocak sonu bekliyordun. En son ihtimal de öyle olmuş olacak, kilolari da güzel, sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle

Canını sıkma bebişlerinin maşallahı var kiloları gayet iyi 33 e kadar da dayanacaksiniz inşallah sağlıkla kavuşacaksınız bebeklerinize zaten çok çok nadir olay ikizlerin küveze girmemesi genetiğe bağlı birazda. Sen içini ferah tut iyi bile geldin buralara maşallah.

Bunlar ne ya. Kendilerine verilse bunlar ne düşünürler acaba. Çok üzüldüm hem de sinirlendim.

kızlar 3 4 gündür her yerim kaşınıyor yani bildiğiniz avuçlarımın içine kadar parmaklarımın arasına kadar her yerim kaşınıyor. böyle bir durum yaşayan var mı
Gebelik kolestazı olabilirmiş. Bi doktoruna danış canım. Karaciğer enzimlerine bakmak lazımmış bu durumda.

Aynen öyle yapılması gereken bütün testler yapılsın da için rahat eder en azından

kızlar 3 4 gündür her yerim kaşınıyor yani bildiğiniz avuçlarımın içine kadar parmaklarımın arasına kadar her yerim kaşınıyor. böyle bir durum yaşayan var mı
Benim de ayak bileklerim ve el üstlerim kaşınıyor canım karaciğer enzimlerine baktır bence de bana da şimdi bakacaklar

Eki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Benim yengemde aynısını yaptı hiç ir şey alma ben ikizlerin bir Sürü eşya kıyafetini vericem müslin sakın alma dünya var bende dedi. 2 bebeğe 3 tane müslin verdi şaka gibi kıyafetler lekeli yırtık onları ayıkladım hep , kv de ben bir sürü vericem dedi eşimin kıyafetleri hepsi küflü küften yırtılmış geri ayıkladım hepsini gerçekten verirken ne kafayla veriyorlar anlamıyorum hayır bir de alma diyorlar şimdi oldu fiyatlar 2 katı sinir oldum

Eki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Kuzum kp dediki kesinlikle bir şey almayın benim ilk torunum senelerdi bekliyordum elbiseleri ben alıcam tabi ben inanmadım zaten hiç beklemiyordum bile sonuçta bizimde ilk çocuk yapıcaz dedim kimseyi beklemicem ve dediğimde oldu kp gitmiş araba almış kendine ve gördü biz aldık dediki neden aldınız doğulsun boyuna posuna bakın sonra alsaydınız

Hahah boyuna posuna mi bakılsın n'olacakmis çocuk 1 metre mi dogacakmis hey yarabbim hepsi üç aşağı beş yukarı aynı boy kilo doğuyor zaten. Alası yokmuş onun

Hahah boyuna posuna mi bakılsın n'olacakmis çocuk 1 metre mi dogacakmis hey yarabbim hepsi üç aşağı beş yukarı aynı boy kilo doğuyor zaten. Alası yokmuş onun
Aman alıştım bile zaten gerçekten beklemiyordum bile sağolsun mobilyayı aldı elbise almadığına şaşırmadım eşim inanmıştı alıcak diyeşimdi diyorum bak iyiki aldık indirimlerde kaptım..

Bu arada inanılmaz burun tıkanıklığı yaşıyorum 4 gündür birde ufaktan kanıyor resmen burdan temizliyorum burdan yine doluyor

Hijyen açısından da sıkıntı daha kulanılabilir temiz olsa neysede resmen çöpe atılacak şeyleri vermişler sana sen yine tedbirini al canım bunlara bırakma

Bu arada inanılmaz burun tıkanıklığı yaşıyorum 4 gündür birde ufaktan kanıyor resmen burdan temizliyorum burdan yine doluyor
Bende aynı durumdayım canım afedersin silince kanlı kanlı geliyor geceleri nefesim tükenerek uyanıyorum bazen

Bunlar ne ya. Kendilerine verilse bunlar ne düşünürler acaba. Çok üzüldüm hem de sinirlendim.
Cahil.insanlarda değiller bilmiyorum ki bütün iyi niyetleriyle veriyorlar gibi bunları giydiremem delik yırtık falan diye ayırdım orda bunlar görmeden aldıklarım giydirirsin ne olacak diyo kv yav benim ilk bebem bu sekiz sene beklemişim essek gibi çalışiyorum eşimde bilmiyor anlamıyor onlar verecekmiş alma boşuna diyor kıyafetleri eve getirip dökünce iyi ki almışım birşeyler dedim ne demek istiyorsun dedi dedim bak nasıl sertleşmişler hee diyo hala salak gibi küf kokusu gitsin diye yıkadım bende

Aynısı balım aynısı ya penye battaniye var dediler tek battaniye bu çok güze muslinleri vardı onları vermemişler ben indirimden alacaktım paramda vardı şimdi çok dara düştüm herşeyinde fiyatı uçtu müslin parça kumaş bakıyorum kenarlarını tığla işlerim ne yapayım Allahtan başkaları vermişti birşeyler ve inanır mısın yedi kat el olmasina rağmen tertemiz mis gibi kıyafetler verdiler yıkanmış yumuşacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…