2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok şükür ikisininde kilosu gayet iyi inşallah sağlıkla sıhatle zamanında kavuşursun hastanede gözlem altında olman çok daha iyi senin ve bebeklerin için en hayırlısı olsun inşallah

B Buddy x kuzum benim dualarımız seninle, bak şükür kontrol altında olacaksın. Kilolarıda iyi, stres yapma sakın, emin ellerdesin canım. Hastaneye yatman bence çok çok iyi oldu canım. Evet kuzum çok doğru yazmışsın bebeklerin senin için hayırlısı neyse o olsun kuvez iyi gelecekse kuvez anne karnı iyi gelecekse anne karnı, sende dünya tatlısı prenseslerinde iyisiniz. Sadece moralli ol kuzum seni coook seviyoruz

kuzum çok ggeçmiş olsun biraz limonlu su sarımsaklı yoğurt falan ye

Cnm insallah hayrlisyla bebeklerini sağ salim almayı nasip etsin Rabbim dualarımız seninle güzel düşünelim güzel olsun hersey ne güzel bütün tahlillerin yapılmış önlem amaçlı hastaneye de yatrms inşallah daha güzel oalcak hersy

kuzum panik yaapmadan güzel yata yata geçir bu dönemi inşallah dualarımız seninle

Çok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun rabbim en sağlıklısını nasip etsin hepimiz için
Doktor hastane yemeği hariç yeme tansiyonun için en sağlıklısı şuan tuzsuz yemek istedik sana dedi o yüzden ekstra bir şey yapmıyorum
Fotoğraftaki tedavileri verdi yatış nedenlerini yazdı 24 saat bunlarla geçecek

Neden kilo almamış bir şey dedi mi doktor kan akışında mı sorun vardı. Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisini de. İnşallah bir süre daha dururlar seninle beraber
Kuzum neden kilo almadığıyla ilgili test sonuçları gelmeden bir şey demek istemiyorum bir de sen paniksin ben sana söylerim onu da kafaya takmanı istemiyorum dedi ama üstü kapalı söyleyebileceğin tablo bu şekilde düşünüyorum ben dedi sağol kuzum Allah büyüktür hiç erken doğumun kötülüğünü düşünmüyorum onlar için en güzelini sağlıklısını istiyorum sadece
Hastaneye yatış ve takip daha iyi oldu kuzum için rahat en azından doktor bi gözlem altında tutalım her ihtimale karşı zaten artısını eksisini düşünürüm merak etme sizin için en iyisi olacak şekilde ilerleyeceğiz ihmal durumu olmasın diye bütün testleri istiyorum merak etme dedi çok sağol kuzum iyi ki varsınız güzel dualarınız için çok teşekkür ederim

Canım hayırlısı ne zamansa o zaman doğsunlar. Dualarımız seninle

Tedavi ve yatış nedeni olarak bunları verdi işe yarar inşallah
Rabbim kolaylaştırsın inşallah sende gönlünü ferah tut emin ellerde olacaksın onun rahatlığıyla sakinleş tansiyonun için gerisi Allaha kalmış çok şükürki artık büyüdüler

Bir de doktor asıl sorun karaciğer enzimlerinde dedi eğer onlarda sorun çıkarsa asıl o zaman sıkıntı yaşarız demek ki bebekler beslenmiyor diye net ifade kullanırım dedi ultrasondaki kilo ölçümü kan akımı ney kesin beslenmiyorlar hadi bebekleri erken doğurtalım diyemem ben sana dedi karaciğer enzimleri benim içni önemli dedi bilmiyorum oradan neye bakıp anlayacaklar ama doktor bilir işte

kullanisin evde giydirsin ne olacak dediler almayayım dedim ciddi ciddi bana hiç birşey alma herşey var dediler ya inanamıyorum hala kıyafetlerin sağlam olanları da eskimiş baya rengi gitmiş sertleşmiş şeyler

bunlar zıbın falan neyse giydiririm içine dedim de gerçekten giydirecek bir takım bile yok doğru düzgün zaten bebekleri kızdı hala kv diyor ki gelin birşeyler almış zaten bunlar yetermis diyor ve küf kokuyorlar yıkarsın havalandırsin geçer dediler 3 kere yıkadım aldığımdan beri hala kokuyor sankive bana ciddi ciddi hiç birsey alma dediler doğuma iki ay kaldı dayanamadım ilk çocuğum diye aldım birşeyler iyiki almışım bunları yıkayıp kaldıracağım inşallah ihtiyacım olmaz

Şaka gibi ben olsam bunu kullanamam bebeğime diye geri veririm bunu görünce alacakları beşiği düşünemedim
Beşik Chicco anne yanı beşik içine yatak alacağım ve güzelce temizleyeceğim zaten 6 ay kullanilacak almayayım kötü olmus artık dedim çok kullaniliyor lazım olur dediler orda bir tur ayikladim eve geldim evde tekrar ayikladim zibinlari altları falan ayırdım işte işe yarar hale gelirse ihtiyaç halinde kullanırım ama sanmıyorum bakalım iyiki almışım birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…