Çok şükür ikisininde kilosu gayet iyiKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
kuzum çok ggeçmiş olsun biraz limonlu su sarımsaklı yoğurt falan yeOf yine bi ölçeyim öylesine sabahtan dedim gün içinde takip etmek için 14/8 çıktı yine neden böyle anlamıyorum tansiyonum dün gece düştü diye kafamdan silmiştim yani onun stresi de yok üstümde kahvaltı yapalı 2 saatten fazla oldu zaten kalktığımdan beri yatıyorum ayakta da değilim
Doktora attım bugün randevuda konuşuruz şuan bir şey diyemiyorum görmem lazım seni dedi haklı olarak
Yok cuma gunu gdıcem inşKuzum benimde bacak ağrım çok kötü, magnezyum aldığım halde. Ama bana hep vajinal bakıyor. Bugün mü kontrol canım
Canım Magnezyum alıyor musun sende ?Yok cuma gunu gdıcem inş
Evet duzenli kullanıyorumCanım Magnezyum alıyor musun sende ?
Cnm insallah hayrlisyla bebeklerini sağ salim almayı nasip etsin Rabbim dualarımız seninle güzel düşünelim güzel olsun hersey ne güzel bütün tahlillerin yapılmış önlem amaçlı hastaneye de yatrms inşallah daha güzel oalcak hersyKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
kuzum panik yaapmadan güzel yata yata geçir bu dönemi inşallah dualarımız seninleKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Kuzum neden kilo almadığıyla ilgili test sonuçları gelmeden bir şey demek istemiyorum bir de sen paniksin ben sana söylerim onu da kafaya takmanı istemiyorum dedi ama üstü kapalı söyleyebileceğin tablo bu şekilde düşünüyorum ben dedi sağol kuzum Allah büyüktür hiç erken doğumun kötülüğünü düşünmüyorum onlar için en güzelini sağlıklısını istiyorum sadeceNeden kilo almamış bir şey dedi mi doktor kan akışında mı sorun vardı.Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisini de. İnşallah bir süre daha dururlar seninle beraber
Hastaneye yatış ve takip daha iyi oldu kuzum için rahat en azından doktor bi gözlem altında tutalım her ihtimale karşı zaten artısını eksisini düşünürüm merak etme sizin için en iyisi olacak şekilde ilerleyeceğiz ihmal durumu olmasın diye bütün testleri istiyorum merak etme dediB Buddy x kuzum benim dualarımız seninle, bak şükür kontrol altında olacaksın. Kilolarıda iyi, stres yapma sakın, emin ellerdesin canım. Hastaneye yatman bence çok çok iyi oldu canım. Evet kuzum çok doğru yazmışsın bebeklerin senin için hayırlısı neyse o olsun kuvez iyi gelecekse kuvez anne karnı iyi gelecekse anne karnı, sende dünya tatlısı prenseslerinde iyisiniz. Sadece moralli ol kuzum seni coook seviyoruz
Canım hayırlısı ne zamansa o zaman doğsunlar. Dualarımız seninleKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Rabbim kolaylaştırsın inşallah sende gönlünü ferah tut emin ellerde olacaksın onun rahatlığıyla sakinleş tansiyonun için gerisi Allaha kalmış çok şükürki artık büyüdülerTedavi ve yatış nedeni olarak bunları verdi işe yarar inşallah
Ay bu ne ya insan verirken utanır anlamıyorum ne kafa yaşıyorlar bu kadar mı özensiz olunur, bebek o ya bizim ona verdiğimiz her özen onun anlamadığını düşünsek de bilinçaltında değer duygusunu aşılıyor. Yırtık ve eski kıyafetler insanın enerjisini düşürür ki o bebek daha evde bile olmaması gerekir. Ben yırtık ya da eskimiş kıyafetleri bırak birine vermeyi evde toz bezi bile yapmam evimin enerjisini düşürmesin diye. Hey Allahım
Bu ne ya aman Allah im yani insan bunları göstermeye utanır hani cidden durumun olmaz alamzsn ona diyeck birsym yok yıkar paklarsin kullanırsın ama yani durumun varken de insan zatn heves ediyor alırsın yeni yani bunları gösterene kadar vermek istiyorsa alan bi kaç güzel kalite eşya gysi onları al kullan desin pes valla
Kız ben ya inanıp hiç birşey almasaydim düşünebiliyor musuninsanlık dışı ama artık bu kadarı da
Kuzum herseyin hayirlisi olsun bebekler icinde senin icinde ne iyiyse nasil saglikli olucaksa oyle olsun sakin uzme kendini bebekler gayet iyi kiloda.Bugün 31+5 kuzum yarış verdi doktor
Beşik Chicco anne yanı beşik içine yatak alacağım ve güzelce temizleyeceğim zaten 6 ay kullanilacak almayayım kötü olmus artık dedim çok kullaniliyor lazım olur dediler orda bir tur ayikladim eve geldim evde tekrar ayikladim zibinlari altları falan ayırdım işte işe yarar hale gelirse ihtiyaç halinde kullanırım ama sanmıyorum bakalım iyiki almışım birşeylerŞaka gibi ben olsam bunu kullanamam bebeğime diye geri veririm bunu görünce alacakları beşiği düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?