- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Bende enteresan bir huy var. Başkaları adına utanabiliyorum. Çok şükür bugünü de boş geçmedim, onun adına utandığım biri daha çıktı.Eki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Anladım canım zaten kiloları çok güzel doğsalar bile kucağına gelmeleri çok uzun süre olmaz. Her şeyin hayırlısı olsun canım benim o kadar riske rağmen çok güzel geldin iki bebekle bu haftalara kadar dualarım seninleÇok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun rabbim en sağlıklısını nasip etsin hepimiz için
Doktor hastane yemeği hariç yeme tansiyonun için en sağlıklısı şuan tuzsuz yemek istedik sana dedi o yüzden ekstra bir şey yapmıyorum
Fotoğraftaki tedavileri verdi yatış nedenlerini yazdı 24 saat bunlarla geçecek
Kuzum neden kilo almadığıyla ilgili test sonuçları gelmeden bir şey demek istemiyorum bir de sen paniksin ben sana söylerim onu da kafaya takmanı istemiyorum dedi ama üstü kapalı söyleyebileceğin tablo bu şekilde düşünüyorum ben dedi sağol kuzum Allah büyüktür hiç erken doğumun kötülüğünü düşünmüyorum onlar için en güzelini sağlıklısını istiyorum sadece
Hastaneye yatış ve takip daha iyi oldu kuzum için rahat en azından doktor bi gözlem altında tutalım her ihtimale karşı zaten artısını eksisini düşünürüm merak etme sizin için en iyisi olacak şekilde ilerleyeceğiz ihmal durumu olmasın diye bütün testleri istiyorum merak etme dediçok sağol kuzum iyi ki varsınız güzel dualarınız için çok teşekkür ederim
Çıplak mı kalacaktı çocuk acabaKuzum kp dediki kesinlikle bir şey almayın benim ilk torunum senelerdi bekliyordum elbiseleri ben alıcam tabi ben inanmadım zaten hiç beklemiyordum bile sonuçta bizimde ilk çocuk yapıcaz dedim kimseyi beklemicem ve dediğimde oldu kp gitmiş araba almış kendine ve gördü biz aldık dediki neden aldınız doğulsun boyuna posuna bakın sonra alsaydınız
Balim artık geçti kendimi ona göre ayarlanmıştm hesapta olmayan şeyler oldu doğum üstü çok büyük masraflara borçlara girildi malesef eldekilerle idare edecem bende almıştım baya birşeyler yeter inşallahHijyen açısından da sıkıntı daha kulanılabilir temiz olsa neysede resmen çöpe atılacak şeyleri vermişler sana sen yine tedbirini al canım bunlara bırakma
Bendede öyle aynı hep peçete bakıyorum kanlı sabaha kadar normal uyumadığım için hep temizliyorum yanımda peçete tutuyorumBende aynı durumdayım canım afedersin silince kanlı kanlı geliyor geceleri nefesim tükenerek uyanıyorum bazen
İlk yeğenleri eşimle benim maaşımın toplamının yüzde 50 fazlasını alıyor görümce tek başınaBende enteresan bir huy var. Başkaları adına utanabiliyorum. Çok şükür bugünü de boş geçmedim, onun adına utandığım biri daha çıktı.
Görümce bir de bu. Ben artık bunda iyi niyet görmüyorum. Bilerek böyle verip kullanmayınca bak ben yaptım ama kullanmıyor da derler.
Ya sabır.
Ay pes yani kuzum demek ki onların ipi ile kuyuya inilmezmiş bunu öğrenmiş oldun. Zaten çabuk büyüyorlar o yüzden az kıyafet al yıkayıp yıkayıp giydirirsin mis gibi hem de bebeğine ait olur canım. Valla ben kimsenin kıyafet vermesini kabul etmiyorum teklif eden oldu ama yok yani az da alsam kendim almak istedim kimsenin enerjisi çocuğuma geçmesin diye. Çünkü eşyaların asıl sahiplerinin enerjilerini taşıdığına inanıyorum. Bebeklik battaniyem var bir tek o var onun da kendi battaniyem olmasına rağmen negatif enerjisini temizlemek için sirkeli suyla yıkadım sonra makineye attım.Eki Görüntüle 3374699 kullanisin evde giydirsin ne olacak dediler almayayım dedim ciddi ciddi bana hiç birşey alma herşey var dediler ya inanamıyorum hala kıyafetlerin sağlam olanları da eskimiş baya rengi gitmiş sertleşmiş şeyler
Bence de iyi yapmssn almakla bunlar ne böyle cnm ya durumun varsa al yani insan heves ediyor ilk çocuğun 2.3. De olsa aynı ki insan görünce almak istiyor bir de bunların giydirileck yani kalmamış yaniEki Görüntüle 3374700 bunlar zıbın falan neyse giydiririm içine dedim de gerçekten giydirecek bir takım bile yok doğru düzgün zaten bebekleri kızdı hala kv diyor ki gelin birşeyler almış zaten bunlar yetermis diyor ve küf kokuyorlar yıkarsın havalandırsin geçer dediler 3 kere yıkadım aldığımdan beri hala kokuyor sankive bana ciddi ciddi hiç birsey alma dediler doğuma iki ay kaldı dayanamadım ilk çocuğum diye aldım birşeyler iyiki almışım bunları yıkayıp kaldıracağım inşallah ihtiyacım olmaz
Ay güldüm ama şaka gibiKuzum kp dediki kesinlikle bir şey almayın benim ilk torunum senelerdi bekliyordum elbiseleri ben alıcam tabi ben inanmadım zaten hiç beklemiyordum bile sonuçta bizimde ilk çocuk yapıcaz dedim kimseyi beklemicem ve dediğimde oldu kp gitmiş araba almış kendine ve gördü biz aldık dediki neden aldınız doğulsun boyuna posuna bakın sonra alsaydınız
Çokta güzel vallaÇıplak mı kalacaktı çocuk acabaAllah'ım ya dalga geçer gibi yapıyorlar ya deliriyorum yemin ederim ben de ilerki aylari için aldım hiç güzel değil buuu dedi görümcem Eki Görüntüle 3374729 aldigimda bu dedim üstüne yelekle falan giydiririm
Hayat zor gerçekten Allah alım ve ödeme gücü versin herkese inşallahBalim artık geçti kendimi ona göre ayarlanmıştm hesapta olmayan şeyler oldu doğum üstü çok büyük masraflara borçlara girildi malesef eldekilerle idare edecem bende almıştım baya birşeyler yeter inşallah
Canım benim akıntımda baya arttı ya progestan fitil kullanıyorum ondan diyecem ama 6 aya kadar hiç olmamıştı şimdi hergün görüyorum neredeyse her gittiğimde idrarda veriyorum hep temiz çıkıyor normalsede çok cansıkıcı olmaya başladıBendede öyle aynı hep peçete bakıyorum kanlı sabaha kadar normal uyumadığım için hep temizliyorum yanımda peçete tutuyorum
İlk duyunca benden önce eşim nasıl sesini yükseltdi sonra tabi ben zor kendime geldimAy güldüm ama şaka gibiçocuğu kıyafetsiz avmye götürüp alırdınız deneye deneye artık insanlar ilginç kafa yaşıyorlar enteresan
Kesinlikle bu akrabadan hayır yok elalemin verdikleri daha temizAynısı balım aynısı ya penye battaniye var dediler tek battaniye bu çok güze muslinleri vardı onları vermemişler ben indirimden alacaktım paramda vardı şimdi çok dara düştüm herşeyinde fiyatı uçtu müslin parça kumaş bakıyorum kenarlarını tığla işlerim ne yapayım Allahtan başkaları vermişti birşeyler ve inanır mısın yedi kat el olmasina rağmen tertemiz mis gibi kıyafetler verdiler yıkanmış yumuşacık
Ay pes yani kuzum demek ki onların ipi ile kuyuya inilmezmiş bunu öğrenmiş oldun. Zaten çabuk büyüyorlar o yüzden az kıyafet al yıkayıp yıkayıp giydirirsin mis gibi hem de bebeğine ait olur canım. Valla ben kimsenin kıyafet vermesini kabul etmiyorum teklif eden oldu ama yok yani az da alsam kendim almak istedim kimsenin enerjisi çocuğuma geçmesin diye. Çünkü eşyaların asıl sahiplerinin enerjilerini taşıdığına inanıyorum. Bebeklik battaniyem var bir tek o var onun da kendi battaniyem olmasına rağmen negatif enerjisini temizlemek için sirkeli suyla yıkadım sonra makineye attım.
Benimde progestanım var bir tek geceler ama sabah akıntım oluyor sonra normale dönüyor ama şey bizde ilişki yok acaba ondan ola bilirmiCanım benim akıntımda baya arttı ya progestan fitil kullanıyorum ondan diyecem ama 6 aya kadar hiç olmamıştı şimdi hergün görüyorum neredeyse her gittiğimde idrarda veriyorum hep temiz çıkıyor normalsede çok cansıkıcı olmaya başladı
Her şeyini çok güzel yaptın canım iyi yapmışsın alınsa da senin aldığın gibi olmazdı kimseden bir şey beklememek gerekiyor gerçekten sonra insanın canı sıkılıyorİlk duyunca benden önce eşim nasıl sesini yükseltdi sonra tabi ben zor kendime geldimve dedim iyiki aldım eşimede dedim çocuk bizim çocuk kimese bu hayatda güvenmicen
Çok güzel bence canım renkleri harikaÇıplak mı kalacaktı çocuk acabaAllah'ım ya dalga geçer gibi yapıyorlar ya deliriyorum yemin ederim ben de ilerki aylari için aldım hiç güzel değil buuu dedi görümcem Eki Görüntüle 3374729 aldigimda bu dedim üstüne yelekle falan giydiririm
Aa ondan olabirmi bizde de yok canımBenimde progestanım var bir tek geceler ama sabah akıntım oluyor sonra normale dönüyor ama şey bizde ilişki yok acaba ondan ola bilirmi
Yırtık olmayan lekeli olmayanları ayırdım balım bende almıştım çok şükür birşeyleri var bunlari ihtiyaç olursa giydiririm bakalım inşallah olmaz başıma gelecekleri bilmediğim için kullanabileceklerimi ayirdimBence de iyi yapmssn almakla bunlar ne böyle cnm ya durumun varsa al yani insan heves ediyor ilk çocuğun 2.3. De olsa aynı ki insan görünce almak istiyor bir de bunların giydirileck yani kalmamış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?