2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eki Görüntüle 3374627 buda bana hiç birşey alma yığınti olur bizim çocukların herşeyi var diyen görümcelerin verdikleri
Bende enteresan bir huy var. Başkaları adına utanabiliyorum. Çok şükür bugünü de boş geçmedim, onun adına utandığım biri daha çıktı.

Görümce bir de bu. Ben artık bunda iyi niyet görmüyorum. Bilerek böyle verip kullanmayınca bak ben yaptım ama kullanmıyor da derler.

Ya sabır.

Anladım canım zaten kiloları çok güzel doğsalar bile kucağına gelmeleri çok uzun süre olmaz. Her şeyin hayırlısı olsun canım benim o kadar riske rağmen çok güzel geldin iki bebekle bu haftalara kadar dualarım seninle

Çıplak mı kalacaktı çocuk acaba Allah'ım ya dalga geçer gibi yapıyorlar ya deliriyorum yemin ederim ben de ilerki aylari için aldım hiç güzel değil buuu dedi görümcem aldigimda bu dedim üstüne yelekle falan giydiririm

Hijyen açısından da sıkıntı daha kulanılabilir temiz olsa neysede resmen çöpe atılacak şeyleri vermişler sana sen yine tedbirini al canım bunlara bırakma
Balim artık geçti kendimi ona göre ayarlanmıştm hesapta olmayan şeyler oldu doğum üstü çok büyük masraflara borçlara girildi malesef eldekilerle idare edecem bende almıştım baya birşeyler yeter inşallah

Bende aynı durumdayım canım afedersin silince kanlı kanlı geliyor geceleri nefesim tükenerek uyanıyorum bazen
Bendede öyle aynı hep peçete bakıyorum kanlı sabaha kadar normal uyumadığım için hep temizliyorum yanımda peçete tutuyorum

İlk yeğenleri eşimle benim maaşımın toplamının yüzde 50 fazlasını alıyor görümce tek başına gözüm olduğundan değil ama işte insan şaşırıyor gerçekten

Ay pes yani kuzum demek ki onların ipi ile kuyuya inilmezmiş bunu öğrenmiş oldun. Zaten çabuk büyüyorlar o yüzden az kıyafet al yıkayıp yıkayıp giydirirsin mis gibi hem de bebeğine ait olur canım. Valla ben kimsenin kıyafet vermesini kabul etmiyorum teklif eden oldu ama yok yani az da alsam kendim almak istedim kimsenin enerjisi çocuğuma geçmesin diye. Çünkü eşyaların asıl sahiplerinin enerjilerini taşıdığına inanıyorum. Bebeklik battaniyem var bir tek o var onun da kendi battaniyem olmasına rağmen negatif enerjisini temizlemek için sirkeli suyla yıkadım sonra makineye attım.

Bence de iyi yapmssn almakla bunlar ne böyle cnm ya durumun varsa al yani insan heves ediyor ilk çocuğun 2.3. De olsa aynı ki insan görünce almak istiyor bir de bunların giydirileck yani kalmamış yani

Ay güldüm ama şaka gibi çocuğu kıyafetsiz avmye götürüp alırdınız deneye deneye artık insanlar ilginç kafa yaşıyorlar enteresan

Çokta güzel vallabenim görümcemde 27 yaşında ama tabi hayatda bana diyemez bu kötü şu kötü diye hatda geçen gün elbiseler almış bebişe ve utanarak veriyor ki acaba beğenirmiyim hastamısın dedim tabi dedim çok güzeller

Hayat zor gerçekten Allah alım ve ödeme gücü versin herkese inşallah

Bendede öyle aynı hep peçete bakıyorum kanlı sabaha kadar normal uyumadığım için hep temizliyorum yanımda peçete tutuyorum
Canım benim akıntımda baya arttı ya progestan fitil kullanıyorum ondan diyecem ama 6 aya kadar hiç olmamıştı şimdi hergün görüyorum neredeyse her gittiğimde idrarda veriyorum hep temiz çıkıyor normalsede çok cansıkıcı olmaya başladı

Ay güldüm ama şaka gibi çocuğu kıyafetsiz avmye götürüp alırdınız deneye deneye artık insanlar ilginç kafa yaşıyorlar enteresan
İlk duyunca benden önce eşim nasıl sesini yükseltdi sonra tabi ben zor kendime geldim ve dedim iyiki aldım eşimede dedim çocuk bizim çocuk kimese bu hayatda güvenmicen

Kesinlikle bu akrabadan hayır yok elalemin verdikleri daha temiz
Niye başka abarta abarta vereceğiz edeceğiz derler anlamıyorum

Bende rutubet kokusu gitsin diye sirkeyle yıkadım Enerji işlerini çok anlamıyorum ben kıyafetlere anlam yüklemeden kendimde giyerim kuzenimde verdi bebeme giydirebilirsen diye çok güzellerdi tertemiz kokuyorlardi bebekler çok çabuk büyüyor zaten belli bir zaman sonrası için alırım demistim o kadar güvenle dediler ki hiç birşey almana gerek yok diye hayal kırıklığı yaşadım işte

Benimde progestanım var bir tek geceler ama sabah akıntım oluyor sonra normale dönüyor ama şey bizde ilişki yok acaba ondan ola bilirmi

İlk duyunca benden önce eşim nasıl sesini yükseltdi sonra tabi ben zor kendime geldim ve dedim iyiki aldım eşimede dedim çocuk bizim çocuk kimese bu hayatda güvenmicen
Her şeyini çok güzel yaptın canım iyi yapmışsın alınsa da senin aldığın gibi olmazdı kimseden bir şey beklememek gerekiyor gerçekten sonra insanın canı sıkılıyor

Benimde progestanım var bir tek geceler ama sabah akıntım oluyor sonra normale dönüyor ama şey bizde ilişki yok acaba ondan ola bilirmi
Aa ondan olabirmi bizde de yok canım

Bence de iyi yapmssn almakla bunlar ne böyle cnm ya durumun varsa al yani insan heves ediyor ilk çocuğun 2.3. De olsa aynı ki insan görünce almak istiyor bir de bunların giydirileck yani kalmamış yani
Yırtık olmayan lekeli olmayanları ayırdım balım bende almıştım çok şükür birşeyleri var bunlari ihtiyaç olursa giydiririm bakalım inşallah olmaz başıma gelecekleri bilmediğim için kullanabileceklerimi ayirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…