Bende rutubet kokusu gitsin diye sirkeyle yıkadım Enerji işlerini çok anlamıyorum ben kıyafetlere anlam yüklemeden kendimde giyerim kuzenimde verdi bebeme giydirebilirsen diye çok güzellerdi tertemiz kokuyorlardi bebekler çok çabuk büyüyor zaten belli bir zaman sonrası için alırım demistim o kadar güvenle dediler ki hiç birşey almana gerek yok diye hayal kırıklığı yaşadım işte
Cahil.insanlarda değiller bilmiyorum ki bütün iyi niyetleriyle veriyorlar gibi bunları giydiremem delik yırtık falan diye ayırdım orda bunlar görmeden aldıklarım giydirirsin ne olacak diyo kv yav benim ilk bebem bu sekiz sene beklemişim essek gibi çalışiyorum eşimde bilmiyor anlamıyor onlar verecekmiş alma boşuna diyor kıyafetleri eve getirip dökünce iyi ki almışım birşeyler dedim ne demek istiyorsun dedi dedim bak nasıl sertleşmişler hee diyo hala salak gibi küf kokusu gitsin diye yıkadım bende
Cahil.insanlarda değiller bilmiyorum ki bütün iyi niyetleriyle veriyorlar gibi bunları giydiremem delik yırtık falan diye ayırdım orda bunlar görmeden aldıklarım giydirirsin ne olacak diyo kv yav benim ilk bebem bu sekiz sene beklemişim essek gibi çalışiyorum eşimde bilmiyor anlamıyor onlar verecekmiş alma boşuna diyor kıyafetleri eve getirip dökünce iyi ki almışım birşeyler dedim ne demek istiyorsun dedi dedim bak nasıl sertleşmişler hee diyo hala salak gibi küf kokusu gitsin diye yıkadım bende
Kendilerinin üzerinde ya da çocuklarında böyle yırtık eski bişey gördün mü canım ? Normalde kendilerine de kullanıyolarsa belki verilebilir diye mi düşündüler ki o zaman bilemedim
Her şeyini çok güzel yaptın canım iyi yapmışsın alınsa da senin aldığın gibi olmazdı kimseden bir şey beklememek gerekiyor gerçekten sonra insanın canı sıkılıyor
Çokta güzel vallabenim görümcemde 27 yaşında ama tabi hayatda bana diyemez bu kötü şu kötü diye hatda geçen gün elbiseler almış bebişe ve utanarak veriyor ki acaba beğenirmiyim hastamısın dedim tabi dedim çok güzeller
Yeni alınan hiçbirsey yok bebeme onlar tarafından bakalım olacak mı benim kardeşlerim bile alıyor birşeyler ben zaten begenip almışım güzel değil ne demek yani
Yeni alınan hiçbirsey yok bebeme onlar tarafından bakalım olacak mı benim kardeşlerim bile alıyor birşeyler ben zaten begenip almışım güzel değil ne demek yani
İn şa Allah olur canım o artık kendi isteklerine sevgilerine kalmış..benim kardeşimde diyor oyuncak diyor kesinlikle alma göndericem bizde memleketde oyuncaklar bu kadar pahalı diğil burda saçma sapan çok yüksek fiyatlar koymuşlar..zaten ailem benim hep yapıyor onların sevgisi bir başka ya
Kızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Aman boşver hiç birini kullanma
Ben bunları hiç kimseye vermem, silme bezi falan olarak kullanırım
Başka şeylerde kullanırım ama asla başka bir bebeğe vermem
Giydirmek istemiyorum valla özellikle yırtık ve lekeli kıyafetler bana çok bakımsızlık gibi geliyor zaten el kadar bebe evde makina var kurutma var az alırım öz alırım temiz temiz giysin
Sorsan akrabalara dillendire dillendire ay şunu aldım bunu aldım bunu verdim der akrabalar verdiklerini görse rezil olurlar da neyse susuyoruz işte sorana derim valla ben aldım
Senin ve bebeklerin için hangisi hayırlıysa o olsun canım benim, dualarımdasın, haftan ve bebeklerin gelişimi iyi çok şükür, içimizi rahatlatan
Aman boşver hiç birini kullanma
Ben bunları hiç kimseye vermem, silme bezi falan olarak kullanırım
Başka şeylerde kullanırım ama asla başka bir bebeğe vermem