2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Anladım canım boşver takma hiç tanımış oldun bundan sonra da güvenmezsin bu konularda

Bir de şey diyorlar amaaan nolcak kim görecek evde giydirirsin sen giy diyesim geliyor

Kendilerinin üzerinde ya da çocuklarında böyle yırtık eski bişey gördün mü canım ? Normalde kendilerine de kullanıyolarsa belki verilebilir diye mi düşündüler ki o zaman bilemedim

Her şeyini çok güzel yaptın canım iyi yapmışsın alınsa da senin aldığın gibi olmazdı kimseden bir şey beklememek gerekiyor gerçekten sonra insanın canı sıkılıyor
Kesinlikle olmazdı canım çünkü mesela şimdi aldıklarımı görünce şaşırıyorlar.Yok valla kimisi beklemicen ve güvenmicen

Yeni alınan hiçbirsey yok bebeme onlar tarafından bakalım olacak mı benim kardeşlerim bile alıyor birşeyler ben zaten begenip almışım güzel değil ne demek yani

Yeni alınan hiçbirsey yok bebeme onlar tarafından bakalım olacak mı benim kardeşlerim bile alıyor birşeyler ben zaten begenip almışım güzel değil ne demek yani
İn şa Allah olur canım o artık kendi isteklerine sevgilerine kalmış..benim kardeşimde diyor oyuncak diyor kesinlikle alma göndericem bizde memleketde oyuncaklar bu kadar pahalı diğil burda saçma sapan çok yüksek fiyatlar koymuşlar..zaten ailem benim hep yapıyor onların sevgisi bir başka ya

Senin ve bebeklerin için hangisi hayırlıysa o olsun canım benim, dualarımdasın, haftan ve bebeklerin gelişimi iyi çok şükür, içimizi rahatlatan
Vermiş olmak için işte iyiki almışım birşeyler
Aman boşver hiç birini kullanma
Ben bunları hiç kimseye vermem, silme bezi falan olarak kullanırım
Başka şeylerde kullanırım ama asla başka bir bebeğe vermem

Şuanda bende muayene sırası bekliyorum
Tansiyonumu ölçtürdüm 14/7
İlk muayenelerimde de stresten oluyordu
Şimdide belki stres yaptım, bebek büyümüş mü diye

Bir de şey diyorlar amaaan nolcak kim görecek evde giydirirsin sen giy diyesim geliyor
Giydirmek istemiyorum valla özellikle yırtık ve lekeli kıyafetler bana çok bakımsızlık gibi geliyor zaten el kadar bebe evde makina var kurutma var az alırım öz alırım temiz temiz giysin

Şuanda bende muayene sırası bekliyorum
Tansiyonumu ölçtürdüm 14/7
İlk muayenelerimde de stresten oluyordu
Şimdide belki stres yaptım, bebek büyümüş mü diye
Kuzum stres yapma büyümüştür Allahın izniyle yeni diyet listenede başladın güzel haberlerle gel inşallah

Bide ilk torun olacak anca konuşsunlar
Sorsan akrabalara dillendire dillendire ay şunu aldım bunu aldım bunu verdim der akrabalar verdiklerini görse rezil olurlar da neyse susuyoruz işte sorana derim valla ben aldım

Bunları ayırdım balım kullanilmayacak gibiler zaten yırtık olmayan lekeli olmayanları ihtiyaç olursa kullanırım kaldıracağım zaten

İlk yeğenleri eşimle benim maaşımın toplamının yüzde 50 fazlasını alıyor görümce tek başına gözüm olduğundan değil ama işte insan şaşırıyor gerçekten
Çok iyi anlıyorum. İnsan bu hesabı gözü olduğu için yapmıyor. İnsanın aklıyla oynuyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…