- 30 Eylül 2022
- 2.572
- 3.453
- 63
Kendi ailen çok başka gerçekten babacim adak adadım kızım torunumla gel kurban keseceğim diyorİn şa Allah olur canım o artık kendi isteklerine sevgilerine kalmış..benim kardeşimde diyor oyuncak diyor kesinlikle alma göndericem bizde memleketde oyuncaklar bu kadar pahalı diğil burda saçma sapan çok yüksek fiyatlar koymuşlar..zaten ailem benim hep yapıyor onların sevgisi bir başka ya
İlk muayenelerimde de kalbi durmuş mudur diye, böyle oluyordu, iki tane kalp durması olunca, ama baya rahattım son zamanlarda, bu şekerle biraz daha tetikledi sanırım, muayene sonrası düşecek, biliyorumKuzum stres yapma büyümüştür Allahın izniyle yeni diyet listenede başladın güzel haberlerle gel inşallah
Zaten hemen buyuyecekler yazinda tek zıbın yeterBencede canım bende büyük falan katlayıp kollarını giydiririm mis gibi
Ay tövbe estafurullah ya insan goz gore gorede vermez tamam bebegin yedigi helal giydigi haram derler hemen buyuyo ama o kadar da degilEki Görüntüle 3374700 bunlar zıbın falan neyse giydiririm içine dedim de gerçekten giydirecek bir takım bile yok doğru düzgün zaten bebekleri kızdı hala kv diyor ki gelin birşeyler almış zaten bunlar yetermis diyor ve küf kokuyorlar yıkarsın havalandırsin geçer dediler 3 kere yıkadım aldığımdan beri hala kokuyor sankive bana ciddi ciddi hiç birsey alma dediler doğuma iki ay kaldı dayanamadım ilk çocuğum diye aldım birşeyler iyiki almışım bunları yıkayıp kaldıracağım inşallah ihtiyacım olmaz
Beni anlayan birileri olması çok güzel ben mi abartıyorum diye düşünüp kendimi suçluyorum çünküÇok iyi anlıyorum. İnsan bu hesabı gözü olduğu için yapmıyor. İnsanın aklıyla oynuyorlar çünkü.
Kv yi aradım çamaşırlara ne yaptıysam kokusu çıkmıyor dedim ne yapalım olan yeter diyor delirmemi istiyorlar valla bakAy tövbe estafurullah ya insan goz gore gorede vermez tamam bebegin yedigi helal giydigi haram derler hemen buyuyo ama o kadar da degilhele bi de ilk çocuk hevesi olur cici cici giydireyim dersin o kadar vericez diyolar madem guzel biseyler olsaydi onlar boyle veriyolarsa tahminim giydirmice de sorarlar bizimkiler nerde diye soyle bari o zaman giyilicek tarafi yoktu diye kasiniyolar valla
Ayy benim yeğenlerim olacak neler neler alırdım sıfırdan, hep annem der ki yeğen çok farklı, çok sevilirİlk yeğenleri eşimle benim maaşımın toplamının yüzde 50 fazlasını alıyor görümce tek başınagözüm olduğundan değil ama işte insan şaşırıyor gerçekten
Kuzum endişe etme. Başlangıç demiş zaten. Hiç panik de yapma. Hastanede yat bence sürekli kontrol altında olmak daha iyi. Ben yorum yazıyorum diye de endişelenme ama lütfen. Benim durumum çok daha farklıydı, ben buraya yansıtmadım çok. Benim ki ağır Preaklemsiydi. Beni düşünüp stres olma sakın. Allah on izniyle sağsallim kucağına alacaksın güzel kızlarını. Dua ediyor olacağımKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Benim babamda demiş gerçi kp demiş ben Allah var kp çok razıyım kv etmediklerini o yapıyor sonuçta erkek bir yere kadar yapar kalan işleri kadın Hall eder kadının umrunda diğilKendi ailen çok başka gerçekten babacim adak adadım kızım torunumla gel kurban keseceğim diyor
Banada araba vereceklerdi ben doğum yapınca boşa çıkmış olacakmış ben arabanın akibetini kullanılmayacak durumda olduğunu bildiğim için direk aldım sıfırınıAyy benim yeğenlerim olacak neler neler alırdım sıfırdan, hep annem der ki yeğen çok farklı, çok sevilir
Ben eşimin yeğenlerine bile hep sıfırdan aldım, daha doğum yapmadan travel sistem bebek arabası aldık, onu da söyledik, siz beğenin biz alıp eve gönderelim diye, öyle yaptık
Bir iyilik yapılıyorsa temiz olsun bence
İyi yapmışsın canım, içine nasıl siniyorsa öyle yap, senin bebeğinBanada araba vereceklerdi ben doğum yapınca boşa çıkmış olacakmış ben arabanın akibetini kullanılmayacak durumda olduğunu bildiğim için direk aldım sıfırınıiyiki almışım 3 bin den fazla zam geldi haberleri yok ondan da kız kardeşim çok hevesli alıyor ediyor sağolsun annem örgü örüyor falan erkekten tek ve ilk torun benimki yıllarca olmadı bekledik bide onlairn verdikleri kız bebek için alınmış şeyler
Allah razı olsun kuzum güzel duaların için teşekkür ederimKuzum endişe etme. Başlangıç demiş zaten. Hiç panik de yapma. Hastanede yat bence sürekli kontrol altında olmak daha iyi. Ben yorum yazıyorum diye de endişelenme ama lütfen. Benim durumum çok daha farklıydı, ben buraya yansıtmadım çok. Benim ki ağır Preaklemsiydi. Beni düşünüp stres olma sakın. Allah on izniyle sağsallim kucağına alacaksın güzel kızlarını. Dua ediyor olacağım
Senin kv kötü değil kız ilgisiz kadının tavrı bu dert etme onu valla bak benimkiler ölü taklidi yapıyor ama isme gelince babanın ismini koyacan yanına isim bak demeyi biliyor benim kv battaniye gereksiz deyip kardeşimin kvsi örunce oda ördü kp desen umrunda değil sadece cinsiyet sorduBenim babamda demiş gerçi kp demiş ben Allah var kp çok razıyım kv etmediklerini o yapıyor sonuçta erkek bir yere kadar yapar kalan işleri kadın Hall eder kadının umrunda diğil
Kuzum gecmiş olsun anlıyorum seni aynısını yaşadığım için ama bu defa Allah yüzümüzü güldürür son aylar bebişler büyüdekleri için biz zorluk yaşıyoruz sabr az kaldı gecicek bu günlerdeİlk muayenelerimde de kalbi durmuş mudur diye, böyle oluyordu, iki tane kalp durması olunca, ama baya rahattım son zamanlarda, bu şekerle biraz daha tetikledi sanırım, muayene sonrası düşecek, biliyorum
Evet, evet iyiyim ben diyet iyi bebekte iyi
Benim akıntım hiç geçmiyor. 3 kez fitil kullandım hiçbişeye yaramadı .Canım benim akıntımda baya arttı ya progestan fitil kullanıyorum ondan diyecem ama 6 aya kadar hiç olmamıştı şimdi hergün görüyorum neredeyse her gittiğimde idrarda veriyorum hep temiz çıkıyor normalsede çok cansıkıcı olmaya başladı
Valla cok merak ediyorum kafalarından gecenleri hele o kadar beklemissiniz herseyin en guzeli olsun diceklerineKv yi aradım çamaşırlara ne yaptıysam kokusu çıkmıyor dedim ne yapalım olan yeter diyor delirmemi istiyorlar valla bak
Allah korusun kuzum öyle düşünme bizimde ileriki ay kalp durmamız var eşim bugün korkudan doktorun odasına giremedi bitince muayene çağırın beni dedi psikolojik olarak süreci kaldıramıyor bir de ben hareket hissetmiyordum sabah eşim iyice kötü oldu galiba , senin gibi düşünüp girmedi odaya. Ama sende olumsuz düşünme sakın Allahın izniyle kucağına alacaksın sağlıklaİlk muayenelerimde de kalbi durmuş mudur diye, böyle oluyordu, iki tane kalp durması olunca, ama baya rahattım son zamanlarda, bu şekerle biraz daha tetikledi sanırım, muayene sonrası düşecek, biliyorum
Evet, evet iyiyim ben diyet iyi bebekte iyi
Gerçekten saflık bizde kız ben kimseye veremem gerçekten leke temizlenir ya yırtık dikilir ama bu kadarda olmaz yaniValla cok merak ediyorum kafalarından gecenleri hele o kadar beklemissiniz herseyin en guzeli olsun diceklerineasla karsi degilim kullanilmis urune ben de dolap gardrops alisveris yapiyorum saglam temiz olduktan sonra giydiririm ama yani 1.derece akrabada buju yapmasin arkadas temizse ver degilse yenisini al ver ahhh ahhh biz cok dusunceliyiz karsidan da onu bekliyoruz saflik bizde onlar gibi olucaksin
Yok kötü diğil ama bak benim burda kimsem yok zor günler yaşadım kalkamıyordum su gibi kanamam oluyordu kalkınca gelib bir yemek bile yapmadı benim için diğil oğlu için yapaydı..ama kp geldi 2 gün bende kaldı hep bana sarıldı dedi bak sen diğilsin baban olarak ben burdayım ağlama olucak yine çocuğun hep diyor eşime Allah'ın bana hediyesi bu gelnim.İşin o tarafıda bizde kp karışmak istedi isimeSenin kv kötü değil kız ilgisiz kadının tavrı bu dert etme onu valla bak benimkiler ölü taklidi yapıyor ama isme gelince babanın ismini koyacan yanına isim bak demeyi biliyor benim kv battaniye gereksiz deyip kardeşimin kvsi örunce oda ördü kp desen umrunda değil sadece cinsiyet sordu
Doktorun zaten sürekli takip eder kuzum. Sadece tansiyon ve ödemle teşhis de konmuyor. Bebişlerin de çok şükür iyiAllah razı olsun kuzum güzel duaların için teşekkür ederim
Evet bunun aşamaları da oluyormuş hafif ve ağır preeklempsi olarak. Ağır süreçte zaten doğum planlanıyormuş, hafifte haftalar daha da ilerleyip beklenebiliyormuş vücut tedaviye yanıt verirse sorun yokmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun kuzum inşallah çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?