2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok kuzum şimdi öyle düşünmüyorum, hareketlerini hissetmezken, şimdi şükür hissediyorum, hatta şimdide kıpır kıpır
Aslında ben takmadığımı düşünüyorum ama bence şu kiloya taktım, biliyorum takılacak birşey değil ama işte yaşanmışlıklar güzel haberler alacağım Allahın izniyle

Gerçekten saflık bizde kız ben kimseye veremem gerçekten leke temizlenir ya yırtık dikilir ama bu kadarda olmaz yani
Valla ya gecen sene biyerden cocuk kiyafeti geldi o zaman hamile degilim unisex olanlardan ayirdik kalan erkek kiyafetlerini arkadasima vericektim ona bile 40kere kontrol ettim etiketi olan ama beklemekten solmus kiyafeti bile veremedm ayip olur diye ki arkadas yani Allah akil fikir versin

kızlar 3 4 gündür her yerim kaşınıyor yani bildiğiniz avuçlarımın içine kadar parmaklarımın arasına kadar her yerim kaşınıyor. böyle bir durum yaşayan var mı
Canım ellerinde varsa kaşıntı hemen en kısa zamanda doktoruna git anlat durumu. Gebelik kolestazı denen bir şey var onu yaşıyor olabilirsin.

Beni anlayan birileri olması çok güzel ben mi abartıyorum diye düşünüp kendimi suçluyorum çünkü
Ay yok ya. Sadece kendi yakınlarımıza böyle açık konuşamıyoruz. Keşke hepimiz birbirimizin yakınının ağzına s.çabilsek. Laf sokabilsek. Ay çok isterdim börülcene laf sokayım yerin dibine gömeyim

Kizlar bize de kv kp birseyler almadı vermedi ilk erkek torun diye o kadar sevindiler birsey goremedik ama sizin yazıları okuyunca gormemek daha iyi geldi valla B Buddy x D Denizasafhayalim
Canım bırak vermesin daha iyi hala 35 yıllık biberonu hafızamdan silemiyorum bizimkilerde ilk torun ama sonuç aynı üzülme hepimiz aynı yolun yolcusuyuz kendini yalnız hissetme bir şey kaybetmiş sayılmazsın hatta kardasın ben direk eşime pasladım bunları evden çıkar kendin geri teslim et ben uğraşamam laf anlatmakla annesine çünkü anlamıyor

Benimde annem öyle soğuk bazı insanların yapısı bu balım sevgi vermez göstermez umursamaz Allah'tan kpn iyiymis bak

Yok ya uzulmuyorum takmiyorum artik en son geldiginde 2 tane kiz torunu daha var onlara kiyafet falan almis bide acti telefondan gosteriyo bunu aldim falan diye bir kere orda cok sinirlendim hani benim cocugumun da cinsiyeti belli sonucta bi corap alsaydi bizimde gonlumuz olurdu ama goremedik sonra amaaan dedim bosver

Sorsan akrabalara dillendire dillendire ay şunu aldım bunu aldım bunu verdim der akrabalar verdiklerini görse rezil olurlar da neyse susuyoruz işte sorana derim valla ben aldım
Biz herşeyimizi aldık şükür kimseyede ihtiyacımız yok ama insan bir sorar istemeyerekte olsa bakalım ben sadece bekliyorum galiba

Aynı şekilde benimde akıntım sümüksü ve sarı bende ondan korkuyorum ama doktora söylüyorum idrar ver diyor oda temiz çıkıyor yanma kaşınmada yok normal heralde ne bileyim

Aaaa hadi sana almadı da onlara aldıklarını sana niye gösterdi ayıp

Biz herşeyimizi aldık şükür kimseyede ihtiyacımız yok ama insan bir sorar istemeyerekte olsa bakalım ben sadece bekliyorum galiba
Ay bekleniyo ya beklenmez mi bi çorap getiren bile duygulandiriyo beni sonucta düşünüyorlar biyerde görünce akillarina biz geliyoruz asla buyukluk kucuklukte gozum yok dusunulmek onemli

Ama sanki bir kez burada yazılmıştı canım nişan kanlı ya da kahverengi mukus gibi geliyor diye

Benimde annem öyle soğuk bazı insanların yapısı bu balım sevgi vermez göstermez umursamaz Allah'tan kpn iyiymis bak
Benim annemde tam aksine erkek kardeşim olmadığı için eşime oğlum diyor sonra torunlarıyla nasıl oyunlar oynuyorondan onu çok seviyor torunları.Kp çok iyi ya bazı haraketleri tabi oluyor ama dört dörtlük kimse yokki

Ay bekleniyo ya beklenmez mi bi çorap getiren bile duygulandiriyo beni sonucta düşünüyorlar biyerde görünce akillarina biz geliyoruz asla buyukluk kucuklukte gozum yok dusunulmek onemli
Ailem doğumdan sonra gelecek ve toplu getirecekler hazırlık falan yapıyorlar bana foto falan atıyorlar bunlar yok hiç konusu bile açmıyorlar gerçi onlar hep eşimden beklentileri olduğu için alışkın değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…