Allah korusun kuzum öyle düşünme bizimde ileriki ay kalp durmamız var eşim bugün korkudan doktorun odasına giremedi bitince muayene çağırın beni dedi psikolojik olarak süreci kaldıramıyor bir de ben hareket hissetmiyordum sabah eşim iyice kötü oldu galiba , senin gibi düşünüp girmedi odaya. Ama sende olumsuz düşünme sakın Allahın izniyle kucağına alacaksın sağlıkla
Yok kuzum şimdi öyle düşünmüyorum, hareketlerini hissetmezken, şimdi şükür hissediyorum, hatta şimdide kıpır kıpır
Aslında ben takmadığımı düşünüyorum ama bence şu kiloya taktım, biliyorum takılacak birşey değil ama işte yaşanmışlıklar güzel haberler alacağım Allahın izniyle
Valla ya gecen sene biyerden cocuk kiyafeti geldi o zaman hamile degilim unisex olanlardan ayirdik kalan erkek kiyafetlerini arkadasima vericektim ona bile 40kere kontrol ettim etiketi olan ama beklemekten solmus kiyafeti bile veremedm ayip olur diye ki arkadas yani Allah akil fikir versin
kızlar 3 4 gündür her yerim kaşınıyor yani bildiğiniz avuçlarımın içine kadar parmaklarımın arasına kadar her yerim kaşınıyor. böyle bir durum yaşayan var mı
Ay yok ya. Sadece kendi yakınlarımıza böyle açık konuşamıyoruz. Keşke hepimiz birbirimizin yakınının ağzına s.çabilsek. Laf sokabilsek. Ay çok isterdim börülcene laf sokayım yerin dibine gömeyim
Kizlar bize de kv kp birseyler almadı vermedi ilk erkek torun diye o kadar sevindiler birsey goremedik ama sizin yazıları okuyunca gormemek daha iyi geldi valla BBuddy xDDenizasafhayalim
Kizlar bize de kv kp birseyler almadı vermedi ilk erkek torun diye o kadar sevindiler birsey goremedik ama sizin yazıları okuyunca gormemek daha iyi geldi valla BBuddy xDDenizasafhayalim
Canım bırak vermesin daha iyi hala 35 yıllık biberonu hafızamdan silemiyorum bizimkilerde ilk torun ama sonuç aynı üzülme hepimiz aynı yolun yolcusuyuz kendini yalnız hissetme bir şey kaybetmiş sayılmazsın hatta kardasın ben direk eşime pasladım bunları evden çıkar kendin geri teslim et ben uğraşamam laf anlatmakla annesine çünkü anlamıyor
Yok kötü diğil ama bak benim burda kimsem yok zor günler yaşadım kalkamıyordum su gibi kanamam oluyordu kalkınca gelib bir yemek bile yapmadı benim için diğil oğlu için yapaydı..ama kp geldi 2 gün bende kaldı hep bana sarıldı dedi bak sen diğilsin baban olarak ben burdayım ağlama olucak yine çocuğun hep diyor eşime Allah'ın bana hediyesi bu gelnim.İşin o tarafıda bizde kp karışmak istedi isime
Canım bırak vermesin daha iyi hala 35 yıllık biberonu hafızamdan silemiyorum bizimkilerde ilk torun ama sonuç aynı üzülme hepimiz aynı yolun yolcusuyuz kendini yalnız hissetme bir şey kaybetmiş sayılmazsın hatta kardasın ben direk eşime pasladım bunları evden çıkar kendin geri teslim et ben uğraşamam laf anlatmakla annesine çünkü anlamıyor
Yok ya uzulmuyorum takmiyorum artik en son geldiginde 2 tane kiz torunu daha var onlara kiyafet falan almis bide acti telefondan gosteriyo bunu aldim falan diye bir kere orda cok sinirlendim hani benim cocugumun da cinsiyeti belli sonucta bi corap alsaydi bizimde gonlumuz olurdu ama goremedik sonra amaaan dedim bosver
Sorsan akrabalara dillendire dillendire ay şunu aldım bunu aldım bunu verdim der akrabalar verdiklerini görse rezil olurlar da neyse susuyoruz işte sorana derim valla ben aldım
Benim akıntım hiç geçmiyor. 3 kez fitil kullandım hiçbişeye yaramadı . Bi de nişanda kan gelmesi de olmayabiliyormuş. Nişan da sümüksü bi akıntıymış. Benim akıntılarım hep öyle. Nişanım gelirse anlamazsam diye nolcak hep onu düşünüyorum.
Aynı şekilde benimde akıntım sümüksü ve sarı bende ondan korkuyorum ama doktora söylüyorum idrar ver diyor oda temiz çıkıyor yanma kaşınmada yok normal heralde ne bileyim
Yok ya uzulmuyorum takmiyorum artik en son geldiginde 2 tane kiz torunu daha var onlara kiyafet falan almis bide acti telefondan gosteriyo bunu aldim falan diye bir kere orda cok sinirlendim hani benim cocugumun da cinsiyeti belli sonucta bi corap alsaydi bizimde gonlumuz olurdu ama goremedik sonra amaaan dedim bosver
Ay bekleniyo ya beklenmez mi bi çorap getiren bile duygulandiriyo beni sonucta düşünüyorlar biyerde görünce akillarina biz geliyoruz asla buyukluk kucuklukte gozum yok dusunulmek onemli
Benim akıntım hiç geçmiyor. 3 kez fitil kullandım hiçbişeye yaramadı . Bi de nişanda kan gelmesi de olmayabiliyormuş. Nişan da sümüksü bi akıntıymış. Benim akıntılarım hep öyle. Nişanım gelirse anlamazsam diye nolcak hep onu düşünüyorum.
Benim annemde tam aksine erkek kardeşim olmadığı için eşime oğlum diyor sonra torunlarıyla nasıl oyunlar oynuyorondan onu çok seviyor torunları.Kp çok iyi ya bazı haraketleri tabi oluyor ama dört dörtlük kimse yokki
Ay bekleniyo ya beklenmez mi bi çorap getiren bile duygulandiriyo beni sonucta düşünüyorlar biyerde görünce akillarina biz geliyoruz asla buyukluk kucuklukte gozum yok dusunulmek onemli
Ailem doğumdan sonra gelecek ve toplu getirecekler hazırlık falan yapıyorlar bana foto falan atıyorlar bunlar yok hiç konusu bile açmıyorlar gerçi onlar hep eşimden beklentileri olduğu için alışkın değiller