Kimde görsem kız tarafı böyle yaaaAilem doğumdan sonra gelecek ve toplu getirecekler hazırlık falan yapıyorlar bana foto falan atıyorlar bunlar yok hiç konusu bile açmıyorlar gerçi onlar hep eşimden beklentileri olduğu için alışkın değiller
Ay amiğğğğn diyen kız vardı ya hayal et işte ondanKimde görsem kız tarafı böyle yaaaBende erkek annesi olucam Allahimmm cici tatli minnos etliye sutluye karismayin kv olmami nasip etsin
Aynen csnım sarı ve sümüksü çok fazla oluyor. İdrar benim de temiz ama rahim ağzı yarası varmış bende. Doktor ordan geliyor akıntı hiçbir zaman sıfırlanmaz dediAynı şekilde benimde akıntım sümüksü ve sarı bende ondan korkuyorum ama doktora söylüyorum idrar ver diyor oda temiz çıkıyor yanma kaşınmada yok normal heralde ne bileyim
Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra baktır sen inşallah geçerAynen csnım sarı ve sümüksü çok fazla oluyor. İdrar benim de temiz ama rahim ağzı yarası varmış bende. Doktor ordan geliyor akıntı hiçbir zaman sıfırlanmaz dedigebelikte akıntı normalmiş canım aslında seninki gebelik sebebiyledir herhangi bişey yoksa.
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra baktır sen inşallah geçer
canımbenim çok geçmiş olsun stres panik yapma senin doktoruna ben çok güveniyorum en başından beri süreciniKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
Ben buradan aldım canımKızlar hastanede bebek çikolatası , kolonya falan düşünüyor musunuz yaptırdığınız tavsiye edebilecek memnun olduğunuz site link falan var mı , ben mi hacı şerife baktım çikolata için
canım bir anda doldurmanın da anlamı yok ben de çok çok az şey aldım ihtiyacımız olursa gider alırız elimizde kalıp ziyan olmasından iyi sağlıkla gelsinde elin bir anda bollaşır her istedğini alırsın çocuğun yediği helal giydiği haram demişlerBalim artık geçti kendimi ona göre ayarlanmıştm hesapta olmayan şeyler oldu doğum üstü çok büyük masraflara borçlara girildi malesef eldekilerle idare edecem bende almıştım baya birşeyler yeter inşallah
Evet kuzum doktor zaten kendisi 1 günlük yatışla takip istedi bende en son ihmale gelmek istemiyorum tim testleri istiyorum dedim içimde kalmasın diye söyledimcanımbenim çok geçmiş olsun stres panik yapma senin doktoruna ben çok güveniyorum en başından beri sürecini
çok iyi idare etti biliyorsun ben de çok araştırdım gayet güzel haftalar için rahat olsun stres yaparsan tansiyonun hemen çıkar sakin kalmaya çalış güzel şeyler hep aklına getirçok fazla küveze giren bebek var erken doğumlar çok arttı haftalarımız iyi sağ salim çıkarlar
Ben nasipse çikolata bundan alacağım canım.Kızlar hastanede bebek çikolatası , kolonya falan düşünüyor musunuz yaptırdığınız tavsiye edebilecek memnun olduğunuz site link falan var mı , ben mi hacı şerife baktım çikolata için
Hdl normal canım, benim 20. Haftada senin gibi kolestrol yüksekti yağı kesin dediler bakalım bugün nasıl çıkacakKızlar bende kolesterol çıkmış ya hamilelikle alakası yok dedi doktor ama kilo aldım diye mi oldu acaba sizde var mı
Oy maşallah canım çok şükürKızlar muayeneden çıktım, şükürler olsun bebeğim tam haftasıyla uyumlu çıktı, ne yapıyorsan devam et dedi, 1 hafta da 250 gr almış bebeğim, 30+2 1550gr çıktı
Tansiyonum da muayeneden sonra düştü dediğim gibi, suyu vs iyiymiş, hareketlerini takip et dedi
2 hafta sonra tekrar kontrole
Hep güzel haberler alalım
Benimkiler de öyle cnm üzülme bosver kendin yapabildiğini yap al kp kv kolay kolay ipgilenmiyorda almıyorlar da bi iğne almadılar daha eltimin oğlu 4 aylık oldu daha birsy alıp göturmediler düşün yaniSenin kv kötü değil kız ilgisiz kadının tavrı bu dert etme onu valla bak benimkiler ölü taklidi yapıyor ama isme gelince babanın ismini koyacan yanına isim bak demeyi biliyor benim kv battaniye gereksiz deyip kardeşimin kvsi örunce oda ördü kp desen umrunda değil sadece cinsiyet sordu
benim bebeğim de iki gündür çok hareketli değil sürekli hareket mi etmeleri gerekiyor inan anlamıyorum günde toplamda 10 tane yeter diyorlar aslında gereksiz bir gerginlik yaratıyorlar kaldı ki ultrasonda hareketli diyor doktor benim hissetmediğim de oluyor sen hep sakin olEvet kuzum doktor zaten kendisi 1 günlük yatışla takip istedi bende en son ihmale gelmek istemiyorum tim testleri istiyorum dedim içimde kalmasın diye söyledim
Sakin kalmaya çalışıyorum hastanede bir de tekim eşim eve eşya almaya gitti o varken nedense daha stresli oluyorum sürekli iyi misin bebekler hareket ediyor mu diye sorup beni geriyor sorma diyorum ama bebekler hala hareketli değil nst de iyiler şükür
Evet doğru yorsun canım erken doğumlar çok arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?