2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kimde görsem kız tarafı böyle yaaa Bende erkek annesi olucam Allahimmm cici tatli minnos etliye sutluye karismayin kv olmami nasip etsin

Benim kv de pamuk yorgan döşek nevresim yaptırcakmış yeni. Hevesi kırılmasın diye bişey demedim. Anneme götürür orda kullanırım arada altına falan atarım çocuğun diye düşündüm. ben hamile olmadan önce Gr nin 2 kızı var. Sizin bebek olursa bende her şey var çok almazsın demişti. Kıyafet biberon falan dedi. Biberonun ucunu değiştirirsin dedi. O zaman tuhafıma gitmişti biberon işi ama bişey diyemedim kötü niyetli demedi çünkü o zaman öyle gelmişti yani. Biberon emzik falan getirir diye korkumdan onları aldım koydum erkenden kenara sorarsa ben zaten aldım demek için şimdi bi tane beşik getirecek küçük o da temiz dedi . Onu da anneme götürürüm orda kullanırım. İnşallah kıyafet falan getirmez bi de benden çok annemin takıntısı var . Birinin eski bişeyini alıp kullanmıyor. Beşiğe bile ne gerek vardı istemeseydin ben alırdım onu da dedi . Zaten bebek arabasıyla park yatağımı annemgil ödedi

Aynı şekilde benimde akıntım sümüksü ve sarı bende ondan korkuyorum ama doktora söylüyorum idrar ver diyor oda temiz çıkıyor yanma kaşınmada yok normal heralde ne bileyim
Aynen csnım sarı ve sümüksü çok fazla oluyor. İdrar benim de temiz ama rahim ağzı yarası varmış bende. Doktor ordan geliyor akıntı hiçbir zaman sıfırlanmaz dedi gebelikte akıntı normalmiş canım aslında seninki gebelik sebebiyledir herhangi bişey yoksa.

Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra baktır sen inşallah geçer

Kızlar hastanede bebek çikolatası , kolonya falan düşünüyor musunuz yaptırdığınız tavsiye edebilecek memnun olduğunuz site link falan var mı , ben mi hacı şerife baktım çikolata için

canımbenim çok geçmiş olsun stres panik yapma senin doktoruna ben çok güveniyorum en başından beri sürecini
çok iyi idare etti biliyorsun ben de çok araştırdım gayet güzel haftalar için rahat olsun stres yaparsan tansiyonun hemen çıkar sakin kalmaya çalış güzel şeyler hep aklına getir çok fazla küveze giren bebek var erken doğumlar çok arttı haftalarımız iyi sağ salim çıkarlar

Kızlar hastanede bebek çikolatası , kolonya falan düşünüyor musunuz yaptırdığınız tavsiye edebilecek memnun olduğunuz site link falan var mı , ben mi hacı şerife baktım çikolata için
Ben buradan aldım canım hani çok kaliteli olsun namım yürüsün dersen önermem ama kotu bir tadi da yok normal standartta bir cikolata yanında da kolonya icin şişe hediye ettiler rebul kolonya alıcam çok güzel kokuluları var onu doldurucam oldu bitti

https://ty.gl/zphixxlk6h

canım bir anda doldurmanın da anlamı yok ben de çok çok az şey aldım ihtiyacımız olursa gider alırız elimizde kalıp ziyan olmasından iyi sağlıkla gelsinde elin bir anda bollaşır her istedğini alırsın çocuğun yediği helal giydiği haram demişler

Evet kuzum doktor zaten kendisi 1 günlük yatışla takip istedi bende en son ihmale gelmek istemiyorum tim testleri istiyorum dedim içimde kalmasın diye söyledim
Sakin kalmaya çalışıyorum hastanede bir de tekim eşim eve eşya almaya gitti o varken nedense daha stresli oluyorum sürekli iyi misin bebekler hareket ediyor mu diye sorup beni geriyor sorma diyorum ama bebekler hala hareketli değil nst de iyiler şükür
Evet doğru yorsun canım erken doğumlar çok arttı

Kızlar bende kolesterol çıkmış ya hamilelikle alakası yok dedi doktor ama kilo aldım diye mi oldu acaba sizde var mı

Eklentiler

• IMG_4598.webp
    28 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar muayeneden çıktım, şükürler olsun bebeğim tam haftasıyla uyumlu çıktı, ne yapıyorsan devam et dedi, 1 hafta da 250 gr almış bebeğim, 30+2 1550gr çıktı
Tansiyonum da muayeneden sonra düştü dediğim gibi, suyu vs iyiymiş, hareketlerini takip et dedi
2 hafta sonra tekrar kontrole
Hep güzel haberler alalım

Ben nasipse çikolata bundan alacağım canım.

Kolonya kendim nasipse yapacağım onun içinde malzemeler bunları alacağım duruma göre

Kolonya:

Etiket:

Kolonya şişesi:

Süsleme için:

Kızlar bende kolesterol çıkmış ya hamilelikle alakası yok dedi doktor ama kilo aldım diye mi oldu acaba sizde var mı
Hdl normal canım, benim 20. Haftada senin gibi kolestrol yüksekti yağı kesin dediler bakalım bugün nasıl çıkacak
Dr gösterdin mi

Oy maşallah canım çok şükür

Kizlar gündemimizle hiç alakalı değil ama dünden beridir çok canım sıkkın sizinle paylaşmak istedim.Gorumcem dün abisini arayıp bir bankanın faizsiz kredisi var onu benim için çeker misin diye sordu (bu arada evlenecek çeyiz alışverişi için bu) başta bunu benden sakladı sonra telefonda bankayla konuşurken öğrendim.Kendisi ödemesini yapacak sonuçta bize yikmayacak ama bizim de bebeğimiz geliyor belki de benim ihtiyacım olacak o krediye birden fazla kredi verilir mi mesala bu süreçte benim de ihtiyacım olsa kendim için tekrar çekebilir miyim eşimin maaşı da belli bilmiyorum burasını ama sanmiyorum. Ben dolap almadım bir oda yapamadım çocuğum için şimdi çok yük olmasın diye bu kalkmış kredi cekiyor kız kardeşi için eşimle de kavga ettik bu yüzden tabi.yazmamak için zor tutuyorum kıza bir jere daha gene bu nişan vs sebebiyle kartından alisveris yaptı birşey demedim evlenene kadar benden mi birşey bekleyeceksin biz zor durumda kalamaz mıyız bizim o ay fazladan bir ödeme ihtiyacımız olamaz mı ailesi sıfır destek zaten bari biraz düşünün yani bir eksiğin var mı diye soran eden yok alinanlar nasıl ne şekilde ödendi soran eden yok ama istemeye varlar hiç düşünmüyorlar bana bi akıl verin ya paylaşacağım birine

Benimkiler de öyle cnm üzülme bosver kendin yapabildiğini yap al kp kv kolay kolay ipgilenmiyorda almıyorlar da bi iğne almadılar daha eltimin oğlu 4 aylık oldu daha birsy alıp göturmediler düşün yani

benim bebeğim de iki gündür çok hareketli değil sürekli hareket mi etmeleri gerekiyor inan anlamıyorum günde toplamda 10 tane yeter diyorlar aslında gereksiz bir gerginlik yaratıyorlar kaldı ki ultrasonda hareketli diyor doktor benim hissetmediğim de oluyor sen hep sakin ol senin sürecin de maalesef stresli gecti şuan gayet güzel herşey yolunda için rahat olsun kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…