- 30 Eylül 2022
- 2.572
- 3.453
- 63
Koliyle depoya koymuşlar rutubet kokmuş giyilmiş 3 çocuk büyütmüş kıyafetler yav bizee var ama işine yaramayabilir bakarsın olanı alırsın de yokk sakın birşey alma sakın zıbın almıştım bimden bunu bile alma gerek yok dedilerValla ya gecen sene biyerden cocuk kiyafeti geldi o zaman hamile degilim unisex olanlardan ayirdik kalan erkek kiyafetlerini arkadasima vericektim ona bile 40kere kontrol ettim etiketi olan ama beklemekten solmus kiyafeti bile veremedm ayip olur diye ki arkadas yaniAllah akil fikir versin
Ben bahtsızım balım annen sevmeyince dünya sevse yetmez işte insana ben onlardanim sen bosver takma kimseyi valla seneler sonra ne zorluklarla kavusuyoruz kimse için can sikmaya gerek yokBenim annemde tam aksine erkek kardeşim olmadığı için eşime oğlum diyor sonra torunlarıyla nasıl oyunlar oynuyorondan onu çok seviyor torunları.Kp çok iyi ya bazı haraketleri tabi oluyor ama dört dörtlük kimse yokki
Ohh MaşAllahKızlar muayeneden çıktım, şükürler olsun bebeğim tam haftasıyla uyumlu çıktı, ne yapıyorsan devam et dedi, 1 hafta da 250 gr almış bebeğim, 30+2 1550gr çıktı
Tansiyonum da muayeneden sonra düştü dediğim gibi, suyu vs iyiymiş, hareketlerini takip et dedi
2 hafta sonra tekrar kontrole
Hep güzel haberler alalım
Öyle gerçekten sağlıkla gelsinde eldekiler kullanılır artık makina var kurutma varcanım bir anda doldurmanın da anlamı yok ben de çok çok az şey aldım ihtiyacımız olursa gider alırız elimizde kalıp ziyan olmasından iyi sağlıkla gelsinde elin bir anda bollaşır her istedğini alırsın çocuğun yediği helal giydiği haram demişler
Almasınlar alana da mani olmasinlar kız valla birşey istemiyorum beklentim yok ben zaten aza kanaat eden kendimden başka herkesi düşünen biriyim ben en güzelini aldım oğluşuma o sağlıkla gelsinde başka birşey istemiyorumBenimkiler de öyle cnm üzülme bosver kendin yapabildiğini yap al kp kv kolay kolay ipgilenmiyorda almıyorlar da bi iğne almadılar daha eltimin oğlu 4 aylık oldu daha birsy alıp göturmediler düşün yani
Yok kuzum hiç takmıyorum şimdi hep diyordum eşime bak ben burda diyordum yalnızım arkadaşlar ailem hepsini koydum geldim çocuğum olursa onun için yaşıcam artık onu bunu takmam çok şükür o günler yaklaşıyor az kaldı canım sende üzülmeBen bahtsızım balım annen sevmeyince dünya sevse yetmez işte insana ben onlardanim sen bosver takma kimseyi valla seneler sonra ne zorluklarla kavusuyoruz kimse için can sikmaya gerek yok
Çok şükür bin şükür valla içimde hareket ediyor ya şimdi oğluşum o iyi olsun sağlıklı olsun ben onu çarşafa sarar koynuma koyarım kimseye ihtiyacı olmaz inşallahYok kuzum hiç takmıyorum şimdi hep diyordum eşime bak ben burda diyordum yalnızım arkadaşlar ailem hepsini koydum geldim çocuğum olursa onun için yaşıcam artık onu bunu takmam çok şükür o günler yaklaşıyor az kaldı canım sende üzülme
Çikolata iyiymiş ben baktığımda 3 katı fiyatlıları gördüm , gerek var mı 1.300falan sadece çikolata vermeye diye sorgularken buldum kendimiBen buradan aldım canımhani çok kaliteli olsun namım yürüsün dersen önermem ama kotu bir tadi da yok normal standartta bir cikolata yanında da kolonya icin şişe hediye ettiler rebul kolonya alıcam çok güzel kokuluları var onu doldurucam oldu bitti
https://ty.gl/zphixxlk6h
Niye kendi çekmiyor krediyi. Gitsin kendi çeksin ya da annesi-babasına çektirtsin. Eşin de senin iznin olmadan gidip çekmemeli zaten.Kizlar gündemimizle hiç alakalı değil ama dünden beridir çok canım sıkkın sizinle paylaşmak istedim.Gorumcem dün abisini arayıp bir bankanın faizsiz kredisi var onu benim için çeker misin diye sordu (bu arada evlenecek çeyiz alışverişi için bu) başta bunu benden sakladı sonra telefonda bankayla konuşurken öğrendim.Kendisi ödemesini yapacak sonuçta bize yikmayacak ama bizim de bebeğimiz geliyor belki de benim ihtiyacım olacak o krediye birden fazla kredi verilir mi mesala bu süreçte benim de ihtiyacım olsa kendim için tekrar çekebilir miyim eşimin maaşı da belli bilmiyorum burasını ama sanmiyorum. Ben dolap almadım bir oda yapamadım çocuğum için şimdi çok yük olmasın diye bu kalkmış kredi cekiyor kız kardeşi için eşimle de kavga ettik bu yüzden tabi.yazmamak için zor tutuyorum kıza bir jere daha gene bu nişan vs sebebiyle kartından alisveris yaptı birşey demedim evlenene kadar benden mi birşey bekleyeceksin biz zor durumda kalamaz mıyız bizim o ay fazladan bir ödeme ihtiyacımız olamaz mı ailesi sıfır destek zaten bari biraz düşünün yani bir eksiğin var mı diye soran eden yok alinanlar nasıl ne şekilde ödendi soran eden yok ama istemeye varlar hiç düşünmüyorlar bana bi akıl verin ya paylaşacağım birine
Yani bir lokmada yenilecek birsey icin bence gerek yokÇikolata iyiymiş ben baktığımda 3 katı fiyatlıları gördüm , gerek var mı 1.300falan sadece çikolata vermeye diye sorgularken buldum kendimibence de o kadar namım yürümesine gerek yok
Güzel fikir oldu canım teşekkür ederim, bende hazır yaptırsam içine nasıl kolonya koyacaklar diye de düşündüm , imkan olursa kendimiz yapmak kolonya işi için daha mantıklı geldi bende bebek kolonyası doldurmayı düşünmüştümBen nasipse çikolata bundan alacağım canım.
Genel Markalar 100 Adet Isme Özel Pudra Gökkuşağı Hediyelik Hoşgeldin Kız Bebek Çikolatası - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar 100 Adet Isme Özel Pudra Gökkuşağı Hediyelik Hoşgeldin Kız Bebek Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kolonya kendim nasipse yapacağım onun içinde malzemeler bunları alacağım duruma göre
Kolonya:
Eyüp Sabri Tuncer 1lt Kiraz Çiçeği Kolonya x2 Adet - Fiyatı, Yorumları
Eyüp Sabri Tuncer 1lt Kiraz Çiçeği Kolonya x2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Etiket:
Dijital Baskılı Ürünler Kişiye Özel--doğum Günü Veya Hoş Geldin Bebek Etiketi--çap 3 Cm--70 Adet - Fiyatı, Yorumları
Dijital Baskılı Ürünler Kişiye Özel--doğum Günü Veya Hoş Geldin Bebek Etiketi--çap 3 Cm--70 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kolonya şişesi:
Sizeuyduk 50 Adet 50 ML Dnz21 Bronz Dezenfektan Kolonya Parfüm Hediyelik Nikah Düğün İçin Boş Plastik Şişe - Fiyatı, Yorumları
Sizeuyduk 50 Adet 50 ML Dnz21 Bronz Dezenfektan Kolonya Parfüm Hediyelik Nikah Düğün İçin Boş Plastik Şişe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Süsleme için:
Aker Hediyelik Beyaz Lazer Kesim Gül Süsleme Paketleme Malzemesi Organze Kumaş Yapay Çiçekler 1m 12 Adet – Yapay Ç - Fiyatı, Yorumları
Aker Hediyelik Beyaz Lazer Kesim Gül Süsleme Paketleme Malzemesi Organze Kumaş Yapay Çiçekler 1m 12 Adet – Yapay Ç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bebek kolonyası da mantıklı canım ama kaç adet şişe yapacağına bağlı ben 50 şişe alsam 40 tanesini bile doldursam bebe kolonyası bana Eyüp Sabriye göre pahalı geldi o yüzden kiraz çiçeği Eyüp Sabri seçtim ama bebe kolonyası da güzel fikirGüzel fikir oldu canım teşekkür ederim, bende hazır yaptırsam içine nasıl kolonya koyacaklar diye de düşündüm , imkan olursa kendimiz yapmak kolonya işi için daha mantıklı geldi bende bebek kolonyası doldurmayı düşünmüştüm
Maaşı da eşimden katbe kat fazla neymiş başka odemeler için güya çekmiş önceden.Bana sormayı geç sakladı ben duydum zaten orda patladım kavga ettik şimdi kız kardeşine kalkıp birşey yazsam etsem onu da istemez ama yazacağım yani bir sekilde önüne geçmem lazım bununNiye kendi çekmiyor krediyi. Gitsin kendi çeksin ya da annesi-babasına çektirtsin. Eşin de senin iznin olmadan gidip çekmemeli zaten.
Maşallah minnoşa canımKızlar muayeneden çıktım, şükürler olsun bebeğim tam haftasıyla uyumlu çıktı, ne yapıyorsan devam et dedi, 1 hafta da 250 gr almış bebeğim, 30+2 1550gr çıktı
Tansiyonum da muayeneden sonra düştü dediğim gibi, suyu vs iyiymiş, hareketlerini takip et dedi
Sen bilirsin. Ama bence araya girme derim. Eşin gereken cevabı versin. Bir de şayet aylık ödemeleri yapacak ve sizi sıkıntıya sokmayacak ise destek olunabilir. Ama o çekilen kredi öyle uzun yıllar değil de en fazla mesela 2 yıllık çekilir atıyorum. Sen bilirsin tabi.Maaşı da eşimden katbe kat fazla neymiş başka odemeler için güya çekmiş önceden.Bana sormayı geç sakladı ben duydum zaten orda patladım kavga ettik şimdi kız kardeşine kalkıp birşey yazsam etsem onu da istemez ama yazacağım yani bir sekilde önüne geçmem lazım bunun
Zaten yardım etmesin demiyorum benden saklaması sormamasi sorun bir de benim de ihtiyacım olabilir şu an krediye kendim için çekmek durumunda kalırsam ne olacak önümüzde bir sürü iş var ve ben çalışmıyorum şu an tek maaşla birşeylerin üstesinden gelmeye çalışıyoruzSen bilirsin. Ama bence araya girme derim. Eşin gereken cevabı versin. Bir de şayet aylık ödemeleri yapacak ve sizi sıkıntıya sokmayacak ise destek olunabilir. Ama o çekilen kredi öyle uzun yıllar değil de en fazla mesela 2 yıllık çekilir atıyorum. Sen bilirsin tabi.
Kuzum benim rabbim hakkınızda en hayirlisini nasip etsin insallahhhKızlar doktora erken geldim en son evde 14/8 di yine nidilata rağmen düşmedi hastanede 16/10 çıktı 2 kez 2 koldan manuel ölçtüler 10 dk arayla ama 16/10 ve 15/9 çıktı iki ölçümde bebekler çok şükür iyi ama bir bebek kilo almamış 1700 gr kalmış diper bebek 1900 olmuş 1 haftada biri 200 gr almış diğer bebek yerinde kalmış o yüzden ishal bulantı eegli ağrısı tansiyon şişlik olunca bir sürü karaciğer idrar tansiyon takibi serum tansiyon düşürücü magnezyum tedavisi verelim dedi yatış verdi 1 günlük eğer düzelmezse 1 günde tansiyonu düşürmezse 1 hafta yatış + 33 de erken doğum planladı preeklemsi başlangıcı şuanki tablo ama emin olalım yatış verelim dedi belki hiçbir şey çıkmayabilir ya da tansiyonu kontrol altına da alabiliriz korkma kiloları iyi şuan doğarlarsa Allahın izniyle dedi. Dualarınızı eksik etmeyin en güzeli onlar için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle dünyaya gelsinler küvez onlara iyi gelecekse de öyle olsun anne karnı daha iyise de öyle olsun rabbim büyüktür inşallah
benim eşim sağolsun robot süpürge almışlar doğum hediyesi olarak onlara teşekkür ettim eşime döndüm güzel ev hediyesi daha rahat evi temizleyeyim diye güzel düşünülmüş dedim.Ben kv kp tam altın bekliyorum çünkü daha bir çöp bile görmedim
Valla canım çektirme, yarın bir gün abi ödeyemedim filan şey alındı bu ay sen öde vs olur, benım kaynımda 40bın tl kart borcu yapmıs annesine söylemiş 3 aydır ödeyemıyorum dıye duzenlı işi yoktu maası yoktu sen adıma kredi çek ben öderim demiş oda benm eşime söylüyor gizli saklı eşimde geldi mutfakta yemek yapıyordum ne söyleceksen burda söyle anne bizim gizlimiz saklımız yok dedi, ama kredi falan çekmıyorsun altınlarını bozmuyorsun dedi, e oda benim evladım rezil mi olsun diyo, rezil olmasın ama ona göre davransaydı sana mı güvendi gitsin yapılandırma yaptırsın dedi kayınbabasından faizsiz borç istesin okdr zenginler atıp tutuyorlardı dedi. Yeminle daha bebek için bir gram bişey ne aldı ne sordu ne etti buda ikinci torunu eşimden yani ilkinde de o yüzden ben alıştım artık bir çeyrek takarsa çok şükür derimZaten yardım etmesin demiyorum benden saklaması sormamasi sorun bir de benim de ihtiyacım olabilir şu an krediye kendim için çekmek durumunda kalırsam ne olacak önümüzde bir sürü iş var ve ben çalışmıyorum şu an tek maaşla birşeylerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz
Ayy çok sevindim canım benim gözün aydın maşallah bebiskoyaKızlar muayeneden çıktım, şükürler olsun bebeğim tam haftasıyla uyumlu çıktı, ne yapıyorsan devam et dedi, 1 hafta da 250 gr almış bebeğim, 30+2 1550gr çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?