2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Koliyle depoya koymuşlar rutubet kokmuş giyilmiş 3 çocuk büyütmüş kıyafetler yav bizee var ama işine yaramayabilir bakarsın olanı alırsın de yokk sakın birşey alma sakın zıbın almıştım bimden bunu bile alma gerek yok dediler

Ben bahtsızım balım annen sevmeyince dünya sevse yetmez işte insana ben onlardanim sen bosver takma kimseyi valla seneler sonra ne zorluklarla kavusuyoruz kimse için can sikmaya gerek yok

Ohh MaşAllahben dedim sana 30 haftadan sonra hızlı alıyorlar genelde

Öyle gerçekten sağlıkla gelsinde eldekiler kullanılır artık makina var kurutma var

Benimkiler de öyle cnm üzülme bosver kendin yapabildiğini yap al kp kv kolay kolay ipgilenmiyorda almıyorlar da bi iğne almadılar daha eltimin oğlu 4 aylık oldu daha birsy alıp göturmediler düşün yani
Almasınlar alana da mani olmasinlar kız valla birşey istemiyorum beklentim yok ben zaten aza kanaat eden kendimden başka herkesi düşünen biriyim ben en güzelini aldım oğluşuma o sağlıkla gelsinde başka birşey istemiyorum

Ben bahtsızım balım annen sevmeyince dünya sevse yetmez işte insana ben onlardanim sen bosver takma kimseyi valla seneler sonra ne zorluklarla kavusuyoruz kimse için can sikmaya gerek yok
Yok kuzum hiç takmıyorum şimdi hep diyordum eşime bak ben burda diyordum yalnızım arkadaşlar ailem hepsini koydum geldim çocuğum olursa onun için yaşıcam artık onu bunu takmam çok şükür o günler yaklaşıyor az kaldı canım sende üzülme

Çok şükür bin şükür valla içimde hareket ediyor ya şimdi oğluşum o iyi olsun sağlıklı olsun ben onu çarşafa sarar koynuma koyarım kimseye ihtiyacı olmaz inşallah

Çikolata iyiymiş ben baktığımda 3 katı fiyatlıları gördüm , gerek var mı 1.300falan sadece çikolata vermeye diye sorgularken buldum kendimi bence de o kadar namım yürümesine gerek yok

Niye kendi çekmiyor krediyi. Gitsin kendi çeksin ya da annesi-babasına çektirtsin. Eşin de senin iznin olmadan gidip çekmemeli zaten.

Çikolata iyiymiş ben baktığımda 3 katı fiyatlıları gördüm , gerek var mı 1.300falan sadece çikolata vermeye diye sorgularken buldum kendimi bence de o kadar namım yürümesine gerek yok
Yani bir lokmada yenilecek birsey icin bence gerek yok ustuyle bebise kiyafet alirsin

Güzel fikir oldu canım teşekkür ederim, bende hazır yaptırsam içine nasıl kolonya koyacaklar diye de düşündüm , imkan olursa kendimiz yapmak kolonya işi için daha mantıklı geldi bende bebek kolonyası doldurmayı düşünmüştüm

Bebek kolonyası da mantıklı canım ama kaç adet şişe yapacağına bağlı ben 50 şişe alsam 40 tanesini bile doldursam bebe kolonyası bana Eyüp Sabriye göre pahalı geldi o yüzden kiraz çiçeği Eyüp Sabri seçtim ama bebe kolonyası da güzel fikir

Niye kendi çekmiyor krediyi. Gitsin kendi çeksin ya da annesi-babasına çektirtsin. Eşin de senin iznin olmadan gidip çekmemeli zaten.
Maaşı da eşimden katbe kat fazla neymiş başka odemeler için güya çekmiş önceden.Bana sormayı geç sakladı ben duydum zaten orda patladım kavga ettik şimdi kız kardeşine kalkıp birşey yazsam etsem onu da istemez ama yazacağım yani bir sekilde önüne geçmem lazım bunun

Maşallah minnoşa canım artık hızla büyüyecek inşallah sağlıklı olsunlar yeterki

Sen bilirsin. Ama bence araya girme derim. Eşin gereken cevabı versin. Bir de şayet aylık ödemeleri yapacak ve sizi sıkıntıya sokmayacak ise destek olunabilir. Ama o çekilen kredi öyle uzun yıllar değil de en fazla mesela 2 yıllık çekilir atıyorum. Sen bilirsin tabi.

Zaten yardım etmesin demiyorum benden saklaması sormamasi sorun bir de benim de ihtiyacım olabilir şu an krediye kendim için çekmek durumunda kalırsam ne olacak önümüzde bir sürü iş var ve ben çalışmıyorum şu an tek maaşla birşeylerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz

Kuzum benim rabbim hakkınızda en hayirlisini nasip etsin insallahhh rabbim sizinle olsun duamizdasin maşallah kiloları gayet güzel inşallah diğer bebekte bu süreçte kilo alır yine esitlenirler öyle dunyaya gelirler güzel bir kilo ile

Ben kv kp tam altın bekliyorum çünkü daha bir çöp bile görmedim
benim eşim sağolsun robot süpürge almışlar doğum hediyesi olarak onlara teşekkür ettim eşime döndüm güzel ev hediyesi daha rahat evi temizleyeyim diye güzel düşünülmüş dedim.

Valla canım çektirme, yarın bir gün abi ödeyemedim filan şey alındı bu ay sen öde vs olur, benım kaynımda 40bın tl kart borcu yapmıs annesine söylemiş 3 aydır ödeyemıyorum dıye duzenlı işi yoktu maası yoktu sen adıma kredi çek ben öderim demiş oda benm eşime söylüyor gizli saklı eşimde geldi mutfakta yemek yapıyordum ne söyleceksen burda söyle anne bizim gizlimiz saklımız yok dedi, ama kredi falan çekmıyorsun altınlarını bozmuyorsun dedi, e oda benim evladım rezil mi olsun diyo, rezil olmasın ama ona göre davransaydı sana mı güvendi gitsin yapılandırma yaptırsın dedi kayınbabasından faizsiz borç istesin okdr zenginler atıp tutuyorlardı dedi. Yeminle daha bebek için bir gram bişey ne aldı ne sordu ne etti buda ikinci torunu eşimden yani ilkinde de o yüzden ben alıştım artık bir çeyrek takarsa çok şükür derim ama dediğim gibi sakın çektirme bugun krediyi gizleyen yarın öbür gün taksıdı ödenmeyıncede gizler

Ayy çok sevindim canım benim gözün aydın maşallah bebiskoya bak demekki çocuğum diyetten alamamış salak doktor ya neyse artık üzerine katlayarak gider icon rahat olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…