2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bir şey daha soracağım ay resmen soru da soru moduna girdim benim gibi önceki haftalarda plasenta previa marjinal olup cinsel ilişki yasağı alan sonra plasentası yukarıya çıkıp bununla alakalı hiçbir risk kalmayan kişiler acaba cinsel hayatına tekrar başladı mı? Ya doktoruma sormaya çok çekiniyorum bir de doktorum erkek, eşimle beraber sormak ne bileyim utanıyorum

Hahah aklıma tarif edebileceğim bı tek o geldi totonun altına kitap koyabilirsin kuzum zorlanirsan bende acayip hamlamisim ya doğuma kadar esneriz tekrar inşallah hadi bakalım birbirimize gaz verelim o zaman 35. Haftada doktorum bazı şeyler kullandırmaya başlıyor ben onlar içinde çok heyecanlıyım vajinaya çuha kapsülü koyma, çörek otu yağı içme, ahududu yaprağı çayı, adaçayı falan bide ben magnezyumu bıraktım 35te biraktiyor normalde ama benim kasılmalar az zaten sonra doğum çok uzamasin rahim alışsın kasılmaya 37-38 gibi gelsin kizcem kendimi mermiye kafa atar gibi hissediyorum amaan çokta kasılma şeyy olursa tekrar içerim

Yaa maşallah ben korkuyorum bunları yapmaya ya. Oğlumda yapıyordum hep, bir işe de yaramadı gerçi ama bunda sanki yaparsam erkenden geliverir diye korkuyorum
Kuzum bende biliyorsun yapmiycam dedim ama bı yandan da bebek kanala yamuk girsin istemiyorum o yüzden kalça hareketi çok önemliymiş doğum uzasın istemiyorum kendimi yine çok yormadan yapıyorum toplasan 15 dk gün içinde iyi hissettigim anlarda yapiyorum doktor en son bu rahim ağzıyla 39-40 görürsün diyince gözüme çok geldi

Reactions: The
Kuzum benim bütün gebeliklerim de asagidaydi %60 kapatıyor diyordu Dr biz hiç kesmedik ilişkiyi plasenta da 17. Haftada çıktı zaten yukarı sonra riskte kalmadi başından beri hamilelikten önceki gibi devam etti hep

Yaaa ben o dediklerini hiç bilmiyorum sen başladığın zaman bana da yaz şunu şunu yapıyorum diye ben de yapayım bari ben de 37gibi gelmesini istiyorum ama senin bebiş bu çabayla geç gelirse ayıp eder sana benim de kasılma yok çok şükür ve ben magnezyumu şimdiye kadar hiç kullanmadım bugün eşim gelince başlayayım egzersizlere bari o da eşlik etsin kalkamazsam kaldırır falan ne bileyim

Kuzum benim bütün gebeliklerim de asagidaydi %60 kapatıyor diyordu Dr biz hiç kesmedik ilişkiyi plasenta da 17. Haftada çıktı zaten yukarı sonra riskte kalmadi başından beri hamilelikten önceki gibi devam etti hep
Canım sen bana çok güç veriyorsun tavsiyelerinle inşallah yarın doğuma gitmem

Hahaha tamam kuzum yazarim ama doktorunuza sormadan yapmayın siz yine herkesin suyu şekeri tansiyonu farklı doktorum dozunu ona göre ayarlıyor annem dün diyorki in artık şu toptan alttan çıkacak simdi korkuyorum ay maşallah ne kadar güzel hahah evet ellerinden tutarak destekle yapacağın çok güzel hareketler de var onlarida denersin hem topu duvara koy sırtını yasla eşin elinden tutsun yere kadar çömel tekrar kalk mesela

Senin doktorun çok iyiymiş canım evet bugün başlayayım hem video çekerim anı kalır bebitoma

Bende de plesanta previa vardı, bir iki hafta dikkat ettik ama sonra yukarı çıkmış diyince ayni devam ettik canım

Bende de var yanma bulantı cnm herhalde normal bence

Bende de plesanta previa vardı, bir iki hafta dikkat ettik ama sonra yukarı çıkmış diyince ayni devam ettik canım
Ay canım çok teşekkür ederim hatırlıyorum sende de olduğunu o halde sıkıntı yok ben de devam edeyim 8 aydır tık yok bizde hep riskli olunca yasaktı

Reactions: The
Ayy bak bu benim hiç aklıma gelmedi bende çekeyim çok şükür kuzum doğal doğumu destekleyen bir doktor saolsun
Çek çek görsünler çabalarımızı benim doktorum da doğal doğumu destekliyor ama bunun için şunu şunu yap demedi hiç sağ olsun tek yaptığı ağzımdan sezeryan kelimesi çıkınca hakaret ediyormuşum gibi ne münasebet demek

Ay canım çok teşekkür ederim hatırlıyorum sende de olduğunu o halde sıkıntı yok ben de devam edeyim 8 aydır tık yok bizde hep riskli olunca yasaktı
Ben zaten plesenta previayi 20 haftalıkken öğrendim canım. 1 2 hafta işte dikkat ettik sonra devam çıktıysa yukarı bir sey olmaz inşallah

Hahah kırmızı çizgisi demekki onunda inşallah kolay bi şekilde çatır çutur dogururuz hepimiz ister normal olsun ister sezaryen rabbim iki türlü doğum yapana da yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…