Hahah kırmızı çizgisi demekki onunda inşallah kolay bi şekilde çatır çutur dogururuz hepimiz ister normal olsun ister sezaryen rabbim iki türlü doğum yapana da yardım etsin
Hiç bilmiyorumki bende ama doktor öyle deyince normal demek dinlenirsen 30 kalmazmı acaba yani kısalmasın zaten az kaldı..Sen nasıl anladın kasılmayı ben hiç anlamam mesela
Hiç bilmiyorumki bende ama doktor öyle deyince normal demek dinlenirsen 30 kalmazmı acaba yani kısalmasın zaten az kaldı..Sen nasıl anladın kasılmayı ben hiç anlamam mesela
Kuzum serum rahatlatır ama öyle düş ğ bana çok iyi geliyor kasılmada serum merak etme baya pamuk gibi olursun Allahın izniyle
30 mm yine iyi kuzum şükür hala yüksek biraz dinlendikçe o yine 32 lere çıkar şimdi kasıldın ya o yüzden o kısaldı evde bi 5 gün güzelce yat dinlen nst den sonra bizi de haberdar et kuzum
bende bu gece yine yatış kuzum birazdan 3 doz son ciğer geliştirici olacağım pazartesi doğum olacak mı olmayacak mı o belli olacak Allahın izniyle tansiyonum iyi kan sulandırıcı başlattılar
Doktoruma yazsam gel söylicek..kontrole giderkende nst çektiriyor temiz çıkıncada diyorki bebiş bastırıyorsabah bir eşofmanım var onu giyindim acaba diyorum lastiği sıktımı şimdi pijamamı giyindim uzandım
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür suyum çoğalmış bebişim de iyi, 32+5 olduk, 2 kilo 150 gram olmuş. Ağrım içinse normal artık dedi yalancı kasılmalar olur..şu anlık normal doğum gözüküyor bakalım artık hayırlısı ama ben bayağı ödemli oldum tuzlu da.yemiyorum ama burnum şiş, ellerim şiş
İnşallah o güne kadar sağlıkla kilo alırlar canım dualarım seninle Bir de merak ettiğim için soruyorum canım doğuma yakın kan sulandırıcıyı kesmiyorlar mıydı doğum esnasında sıkıntı olmaz mı doğumdan 3 hafta önce kesiyorlar diye biliyordum ben
Doktoruma yazsam gel söylicek..kontrole giderkende nst çektiriyor temiz çıkıncada diyorki bebiş bastırıyorsabah bir eşofmanım var onu giyindim acaba diyorum lastiği sıktımı şimdi pijamamı giyindim uzandım
Kızlar ben de bu akşam Ankara'dan İstanbul'a gidiyorum ya şaka gibi 6 saat yol. Olmadı kabul etmediler benim rapor olayını, İstanbul'dan rapor alacağım.
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür suyum çoğalmış bebişim de iyi, 32+5 olduk, 2 kilo 150 gram olmuş. Ağrım içinse normal artık dedi yalancı kasılmalar olur..şu anlık normal doğum gözüküyor bakalım artık hayırlısı ama ben bayağı ödemli oldum tuzlu da.yemiyorum ama burnum şiş, ellerim şiş