2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben zaten plesenta previayi 20 haftalıkken öğrendim canım. 1 2 hafta işte dikkat ettik sonra devam çıktıysa yukarı bir sey olmaz inşallah
Çıktı çıktı çok şükür o sorun da kalktı ortadan bin şükür tamam canım çok sağ ol

Reactions: The
Canım çok geçmiş olsun serum neden takıldın kasilman falan mı var rahim ağzı zaten senin biraz kısa gidiyordu ama artmış neden öyle oldu
Kasılmalar yüzünden canım, serumdan sonra rahatladım ama. Kasılmalar artınca rahim ağzım kısalmış bir haftada 2cm kısalmış.

Bu hafta için bu kısalma çok diyor kuzum. Yani bu haftalar 35,37 arası olması gerekir diyor benim 30
Hiç bilmiyorumki bende ama doktor öyle deyince normal demek dinlenirsen 30 kalmazmı acaba yani kısalmasın zaten az kaldı..Sen nasıl anladın kasılmayı ben hiç anlamam mesela

Bu hafta için bu kısalma çok diyor kuzum. Yani bu haftalar 35,37 arası olması gerekir diyor benim 30
Canım çok geçmiş olsun. Kasılmaları engelleyince ve dinlendiginde rahim ağzın uzayabilir inşallah.

Hiç bilmiyorumki bende ama doktor öyle deyince normal demek dinlenirsen 30 kalmazmı acaba yani kısalmasın zaten az kaldı..Sen nasıl anladın kasılmayı ben hiç anlamam mesela
Olsa anlarsın canım merak etme

Ama nasıl anlarımki mesela bu gün çok çok kasık ağrım var adet ağrısı gibi şimdi diyorum acaba yine kabızlıktan dolayımı bu ağrı
Ağrı gibi olmuyor canım. Karnın uyusur gibi sertleşiyor çok farklı yani anlarsin. Ağrın neden oluyormuş hiç sordun mu?

Kızlar sabahtan beri serum takıldım. Rahim ağzım 30 kısalmış, birazdan tekrar nts çekileceğim. B Buddy x sen nasıl oldun
Kuzum serum rahatlatır ama öyle düş ğ bana çok iyi geliyor kasılmada serum merak etme baya pamuk gibi olursun Allahın izniyle
30 mm yine iyi kuzum şükür hala yüksek biraz dinlendikçe o yine 32 lere çıkar şimdi kasıldın ya o yüzden o kısaldı evde bi 5 gün güzelce yat dinlen nst den sonra bizi de haberdar et kuzum

bende bu gece yine yatış kuzum birazdan 3 doz son ciğer geliştirici olacağım pazartesi doğum olacak mı olmayacak mı o belli olacak Allahın izniyle tansiyonum iyi kan sulandırıcı başlattılar

Ağrı gibi olmuyor canım. Karnın uyusur gibi sertleşiyor çok farklı yani anlarsin. Ağrın neden oluyormuş hiç sordun mu?
Doktoruma yazsam gel söylicek..kontrole giderkende nst çektiriyor temiz çıkıncada diyorki bebiş bastırıyorsabah bir eşofmanım var onu giyindim acaba diyorum lastiği sıktımı şimdi pijamamı giyindim uzandım

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür suyum çoğalmış bebişim de iyi, 32+5 olduk, 2 kilo 150 gram olmuş. Ağrım içinse normal artık dedi yalancı kasılmalar olur..şu anlık normal doğum gözüküyor bakalım artık hayırlısı ama ben bayağı ödemli oldum tuzlu da.yemiyorum ama burnum şiş, ellerim şiş

yok canım mesela benim iğne aynı gün bile olur sezeryan dediler ama hapı bilmiyorum

Nstde bir şey çıkmıyorsa sıkıntı olmaz kuzum ya. Artık ağrılar falan normal yani bebekler büyüyor

Bebişim de baş aşağıya dönmüş sanırım o yüzden sürekli tuvalete çıkıyorum, kafasıyla baskı yapıyordur dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…