2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
benim de aşırı yukarda ağzımdan çıkacak neredeyse hele sırt ğstü yatınca boğazıma gelmiş gibi hissediyorum

Benimkide başı aşağı ondan belkide daha çok sıkıyor beni
Evet evet bence ondandır, benim de dünden beri ağrı giriyor karnımın sağ tarafına hatta gece korktum yani ne sağa ne sola dönebildim. Ama baş aşağıda olduğu için poposuyla baskı yapıyor olabilir. Yani yerleri de daraldı tabi. Hatta bayağı ağırlaştım özellikle gece çok zorlanıyorum

Kızlar ben de bu akşam Ankara'dan İstanbul'a gidiyorum ya şaka gibi 6 saat yol. Olmadı kabul etmediler benim rapor olayını, İstanbul'dan rapor alacağım.
Devletimizi batıracaksınız iki doğum üst üste yaparak şaka gibi gerçekten kolay gelsin canım akıl tutulması bir ülke

Reactions: The
Benimki en son hep baş aşağı dedi doktor ama bu kadar rahatsız etmiyordu şimdi büyüdükce çok ağrı oluyor demekki

Benimki en son hep baş aşağı dedi doktor ama bu kadar rahatsız etmiyordu şimdi büyüdükce çok ağrı oluyor demekki
Evet ben geçen gün bulaşık makinesi boşaltiyordum eğildim ve doğrulamadim yaa bel kısmıma öyle bir ağrı girdi ki anlatamam, bel yani kuyruk sokumu mu oluyor artık orası fena ağırıyor benim o da baskıdan dolayı

Serumdan sonra rahatladım kuzum, endol fitilde yaptılar. İnsallah kuzum, ama doktor daha rahim ağzın bu haftadan sonra artmaz diyor, bakalım nts sonrasında tekrar görüşeceğiz. Tansiyonunun düşmesine çok sevindim kuzum. İnşallah güzel prensesler biraz daha kalırlar. Ama doğumda olursa kuzum sakın stres yapma.

Kizlar yeni dogana pişik kremi kullanmalimiyiz. Siz aldinizmi krem

Ayyy anladım o kadar yani
Evet kuzum benim şöyle oldu karnımı birsey tutup çekiyor uyuşuyor sert oluyor ve gerçekten canı acıyor insanın ve karnım o esnada o kadar sert oluyor ki anlatamam, sonra karnım yumuşuyor tekrar oluyor gece hep böyle oldu, banyo yaptım ondan sonra rahatladım biraz. Sonra serum falan daha iyi geldi. Bakalım nts sonrası ne diyecek bakacağız şöyle bir 37 leri görsem Allah’ın izni ile

Kızlar sabahtan beri serum takıldım. Rahim ağzım 30 kısalmış, birazdan tekrar nts çekileceğim. @Buddy x sen nasıl oldun
canım şubat gruınunda 25-26 rahim uzunluğuyla 39 larda giden dolu hiçbirsey yapmadan hala doğumu bekleyenler var içlerinde yaz istersen o gruba benim 2 ay önce 32çıktığı da çoook oldu bence bu aylarda artık bu önemli değil diye düşünüyordum

Çıktı çıktı çok şükür o sorun da kalktı ortadan bin şükür tamam canım çok sağ ol
Yaa konuşmuştuk galiba seninle de çok şükür kacinci hafta çıktı bizim hla asagida bundan sonrada cikmasini beklemiyoruz zaten oglanda sekil degistirmiyo makat gelis normal gelmek istemiyo bizimkisi o yuzden sezaryen

Benimkide başı aşağı ondan belkide daha çok sıkıyor beni
Ay o çok etkiliyo bence benim hep yan yatış duruyo kafasi solda ayaklar sagda 2 dev kafayi asagi verdi birtanesi 2 gun onceydi ay dedim doguruyorum heralde hareket ettikce sızlatıyo

Kizlar bazen karnim titriyor. Sanki karnimda deprem oluyor gibi. Bebek nasil hareket ediyorsa artik. Bildigniz karnim iki tarafa titriyor

Eğilib kalkmak çok zorlandı artık ya kasıkta ağrı olunca zaten belime vuruyor bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…