2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şimdi anladım canım..Çok şükür serum iyi geldi sana.Evet benim doktorumda 37 görmek istiyorum dedi.Allahın izniyle görürüz

Ay o çok etkiliyo bence benim hep yan yatış duruyo kafasi solda ayaklar sagda 2 dev kafayi asagi verdi birtanesi 2 gun onceydi ay dedim doguruyorum heralde hareket ettikce sızlatıyo
Valla kendim doğurmak istesem hiç aşağıda olmazdı kafasısonuçta sezeryan diyorum bu kadar acıya dayanıyorum baskı yaparak öldüm ben

Yarınnn görüş günümüzzzz Tam 34+0 oluyoruz nstye yonlendirir artik heralde diye düşünüyorum bakalım onun heycani var artik yuzunu gosterecek mi diye heycanlanmiyorum yaaa 34 haftadir yandan burun gorduk sadece artik 1 ay sonra kendini gorelim dedik merakimiz kacti

Yaa konuşmuştuk galiba seninle de çok şükür kacinci hafta çıktı bizim hla asagida bundan sonrada cikmasini beklemiyoruz zaten oglanda sekil degistirmiyo makat gelis normal gelmek istemiyo bizimkisi o yuzden sezaryen
Canım 3 hafta önceydi sanırım o da ben sorunca söyledi belki daha önce çıkmıştır canım 35te dönenler de oluyormuş ki hiç belli olmaz canım da zaten plasenta aşağıdaysa dönse de bir şey değiştirmez sanırım. Sağlıklı gelsin de doğum şekli hiç önemli değil hiç belli olmuyor normal diye ilerleyenler de birden sezeryana dönebiliyor ben normal istiyorum ama en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle gelsin inşallah diye de hep dua ediyorum canım

Valla kendim doğurmak istesem hiç aşağıda olmazdı kafasısonuçta sezeryan diyorum bu kadar acıya dayanıyorum baskı yaparak öldüm ben
Kesin kesinnn essek sipalari oynatiyo bizleri ama cok az kaldi kuzum yaaa bitti sayilir bidahaki ay bu zamanda koynumuzda olucak Allahin izniyle

Kizlar bazen karnim titriyor. Sanki karnimda deprem oluyor gibi. Bebek nasil hareket ediyorsa artik. Bildigniz karnim iki tarafa titriyor
Benimki de öyle yapıyor çoğu zaman hem sağımı hem solumu titretiyor sanırım çırpınıyor içerde kuş gibi

Aynen oyle bende aynisini diyorum ilk baslarda cok vajinal dogum istiyordum hevesliydim ama doktor sezaryen dedikten sonra o daha guzel geldi gozume hersey planli hazir gunu saati bile ben seciyorum misss

Ben 32. haftada istemiştim yüzünün renkli ultrason görüntüsünü ama ay o kadar sinirli ki kaşları çatmış elini de çenesinin altına almış hanım ağa gibi duruyor bir çekinmedim değil

bugün bizim randevumuz vardı kızlar 30+2 bebiş 2 kiloya yaklaşmış dedi maşaAllah
maalesef kızım hala makat geliş Bugün ilk defa nst istedi doktorum onda da bir problem çıkmadı çok şükür
kaşıntı problemim için dahiliyeye gitmen gerek dedi idrar ve kan tahlili istedi 5 6 tüp kan verdim umarım birşey çıkmaz
bizde durumlar böylee

Ben 32. haftada istemiştim yüzünün renkli ultrason görüntüsünü ama ay o kadar sinirli ki kaşları çatmış elini de çenesinin altına almış hanım ağa gibi duruyor bir çekinmedim değil
Yaaaa ne guzelll masallah nazlanmamis biseye sinirlenmistir annesi bizimkisi varını yoğunu yuzune cekiyo gormeyelim diye zaten keseye yapistiriyo yuzunu + ellerini koyuyo + ayaginin biri yaninda kulak anca gorduk

Aynen oyle bende aynisini diyorum ilk baslarda cok vajinal dogum istiyordum hevesliydim ama doktor sezaryen dedikten sonra o daha guzel geldi gozume hersey planli hazir gunu saati bile ben seciyorum misss
Ya evet o açıdan çok güzel ama şunu da söyleyeyim korkma sakın benim kardeşim de kafa büyüklüğünden dolayı doktoru sezeryan dedi ve doğuma yakın gününü belirlediler. Sonra ne oldu dersin bir gece aniden sancılandı aldığı tarihten 10 gün önce doğdu beyefendi

Yaaaa ne guzelll masallah nazlanmamis biseye sinirlenmistir annesi bizimkisi varını yoğunu yuzune cekiyo gormeyelim diye zaten keseye yapistiriyo yuzunu + ellerini koyuyo + ayaginin biri yaninda kulak anca gorduk
Hahaha ya benim arkadaşım da aynısını yaşadı eşine yüz görümlüğü istiyor yoksa yüzünü göstermiyor deyip altın istedi sonra ne hikmetse çocuğu yüzünü gösterdi o bahaneyle altın aldırdı kendine

Aaaaaa dur bu aksam ne koparirsam kâr alayim biseyler kocamdan

Satımız aynı bizimkini ben bir kere gördüm o da 23-24 haftalardi bir daha da göstermedi yüzünü Bu haftaki kontrolümde de göstermedi ben artık hiç göstermesin bari tam sürpriz olsun diyorum siz inşallah yarın görürsünüz ve güzel haberler alırsınız

Devletimizi batıracaksınız iki doğum üst üste yaparak şaka gibi gerçekten kolay gelsin canım akıl tutulması bir ülke
Kız sanki para mı alıyorum ne bu nazlı nazlı halleri anlamadım yahu alt tarafı ücretsiz izindeyim kimseye bir zararım yok uslu uslu evimde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…