bugün bizim randevumuz vardı kızlar 30+2 bebiş 2 kiloya yaklaşmış dedi maşaAllah
maalesef kızım hala makat geliş Bugün ilk defa nst istedi doktorum onda da bir problem çıkmadı çok şükür
kaşıntı problemim için dahiliyeye gitmen gerek dedi idrar ve kan tahlili istedi 5 6 tüp kan verdim umarım birşey çıkmaz
bizde durumlar böylee
Satımız aynı bizimkini ben bir kere gördüm o da 23-24 haftalardi bir daha da göstermedi yüzünü Bu haftaki kontrolümde de göstermedi ben artık hiç göstermesin bari tam sürpriz olsun diyorum siz inşallah yarın görürsünüz ve güzel haberler alırsınız
Yarınnn görüş günümüzzzz Tam 34+0 oluyoruz nstye yonlendirir artik heralde diye düşünüyorum bakalım onun heycani var artik yuzunu gosterecek mi diye heycanlanmiyorum yaaa 34 haftadir yandan burun gorduk sadece artik 1 ay sonra kendini gorelim dedik merakimiz kacti
Serumdan sonra rahatladım kuzum, endol fitilde yaptılar. İnsallah kuzum, ama doktor daha rahim ağzın bu haftadan sonra artmaz diyor, bakalım nts sonrasında tekrar görüşeceğiz. Tansiyonunun düşmesine çok sevindim kuzum. İnşallah güzel prensesler biraz daha kalırlar. Ama doğumda olursa kuzum sakın stres yapma.
Kizlar benim geçen dogumda 35+4 de tersti ve bana doktorum evde emekle dedi gır gır yapar gibi boş vaktin emekle dedi 37+5 de dönmustu baş aşşagi deneyin bence
normal doğuma aldıkları oluyordur muhakkak ama bana söylenen tansiyon olabiliyor bir de o arkadaslarım ne kadar fitte olsa ıkınma karın kasları çok güclü olmuyor bu nedenle sezeryan daha iyi deniyor
iki arkadasım da çok denedi ama olmadı ( yaş dediler ama bu şans :) şimdi 20 yasındakiyle 40 yasındaki beden aynı değil ama sonuçta sapasağlam bebişler önemli olan o
Kızlar bugün 32+2 bugun 1880 gram doktor 2 kilo olması gerekirdi dedi. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Şuan daha iyiyim kasılmalarım durdu. Önden gitmiyor şuan. O durdu biraz canım şimdi buna sıkıldı.
Kızlar hastane odası için çikolata soranlar vardı . Ben trendyoldan aldım geldi bugün hoşuma gitti hem uygun fiyat hem de çok lezzetli . Elitin çikolatası almak isteyenlere link verebilirim . Bulutumuzun çikolatası ektedir :) 289 tl fiyatı da
kızlar gönlüm sizinle inş hepiniz rahatlarsınız bebişleriniz de siz de iyi olursunuz çok salak saçma hissediyorum kendimi midem ayrı sırt ağrıları falan ayrı yoruldum yani sorsalar şu an doğururum öyle bir sıkışmışlık içindeyim
kızlar gönlüm sizinle inş hepiniz rahatlarsınız bebişleriniz de siz de iyi olursunuz çok salak saçma hissediyorum kendimi midem ayrı sırt ağrıları falan ayrı yoruldum yani sorsalar şu an doğururum öyle bir sıkışmışlık içindeyim
Biz niye böyle çabuk pes ettik ya ben de bugün durduk yere eşime trip attım ben ikinciyi yapmam böyle zor olacağını tahmin etmiyordum diye halbuki önümüzde daha çok var