2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Gebelik kolestazını sordunmu cnm

Ahh ahh yeni nesil simdiden nazli isimiz zor

Ben de ilk zamanlar güzel görüyordum arttik göstermiyor nazlı kızım senin gibi anca bir göz bir burun gördüm bugün

Bugün sakinim kuzum şükür
En azından gidip rahatladın bir de canım önemli olan o

Kızlar bugün 32+2 bugun 1880 gram doktor 2 kilo olması gerekirdi dedi. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Şuan daha iyiyim kasılmalarım durdu. Önden gitmiyor şuan. O durdu biraz canım şimdi buna sıkıldı.

Kızlar hastane odası için çikolata soranlar vardı . Ben trendyoldan aldım geldi bugün hoşuma gitti hem uygun fiyat hem de çok lezzetli . Elitin çikolatası almak isteyenlere link verebilirim . Bulutumuzun çikolatası ektedir :) 289 tl fiyatı da

Eklentiler

• 1C90C29F-4AF5-44B3-952A-93A47F7B5960.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 76CA2E9A-3531-4EEE-8184-424836CAC210.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 61
kızlar gönlüm sizinle inş hepiniz rahatlarsınız bebişleriniz de siz de iyi olursunuz çok salak saçma hissediyorum kendimi midem ayrı sırt ağrıları falan ayrı yoruldum yani sorsalar şu an doğururum öyle bir sıkışmışlık içindeyim

Biz niye böyle çabuk pes ettik ya ben de bugün durduk yere eşime trip attım ben ikinciyi yapmam böyle zor olacağını tahmin etmiyordum diye halbuki önümüzde daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…