2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok doğru Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alıp evlerimize götürmeyi nasip etsin .Gerçekten hamilelik çok kutsal bir şey her vücut farklı şeyler yaşıyor hepimiz farklı farklı süreçlerden geçiyoruz .. 30 ları atlattık birçoğumuz şükür darısı 35 lerden sonrasını görmeye :)

Aklıma soktunuz .. bende rüyamda ruffles görmüştüm geçende demek ki yemem gerekiyor
Kız yeme cidden ben bu hafta çok cips yedim ondan da tansiyonum fırladı sanırım haddinden fazla yedim yani her gün küçük 1 kade yedim bir şey olmaz diye ama belki ondan belki değil bilmiyorum da ayarında yemek de yetmiyor en iyisi bir süre uzaklaşmak

KV ve KP in isteği bitmiyor ki. Sürekli sitem ediyorlar benimkiler de. Biz ayda 1 defa gidiyoruz. O da akşam yemeğine. Benim de ağrılarım başladı. Oturamıyoru. maalesef zorlanıyorum. Hele onların yanında hiç oturamıyorum. Eşim anlıyo sağolsun. Belki artık ben gitmem eşim kendi gider. Sen eşine söyle kendi gitsin.

Oyy maşallah kuzucuğun kocaman olmuş bilee :) Bizim de plesanta aşağıda demişti doktorum 26 haftadan sonra yukarı çıkıp yerleşti :) Bu arada kaç haftalıksın canım?

canım şubat grubunda da aynı konuşmalar çok bakıyorsan galiba biz çok sık gittiğimiz için hafta hafta aynı kilo alımını bekliyoruz bir hafta az bir hafta daha çok olabiliyor ama ayda bir gitsek belki kilo alımı normal gelecek totalde o yüzden stres yapma

Bugün de ayıptır söylemesi burger yemeyi düşünüyorum . Asla akıllanmam

Ayda 1 defa bile gitmiyorum asansör olmadığı için kalkamıyorum ondan bir söz söyleyemiyorlar eşimde zaten diyor haklısın kalk kalk bitmiyor

Canım öncelikle geçmiş olsun.. Bana da aynı teşhis konuldu 26.haftada başlayan göğüş kaşıntılarım 28.haftalarda iyice çoğaldı ve el ayaklarda yogun olmak üzere tüm vücudumda geceleri ağlayacak hale geldim.. Ursactive adında ilaca başlattı kadın dogum doktorum allaha şükür kaşıntılarım yok denecek kadar azaldı Safra Asidi değerim 28 den 0,2 ye düştü.. Haftaya Dahiliye kontrolünde ilacı bırakabilirz dedi her halükarda 37. haftada dogum olacak sıkı takip gerekiyor ama ilaca başlamak da gerekiyor .. Çok şükür kü farkına varılmış eğer basit bi gebelik kaşıntısı diye geçiştirselerdi o dediğin ani bebek kaybı olabilirdi çünkü 37 den sonra risk daha da artıyormus .. Bana iyi gelen şeyler ; soğuk su, hatta el ve ayaklarımı buzlu sularda beklettim hep.. Excipial Lipo losyon , Hakiki Kantaron yağı.. geçirmese de rahatlatıyor.. En önemlisi bu Ursactive hap değerleri düşüren ilaç kurtarıcı oldu.. İnsallah tekrar yükselmez değerler..

A Asliyokfotokopisivar canısı duru granül deterjanı sen kullanmıştın değil mi ? Ben de onu aldım da tortu falan bıraktı mı temiz yıkadı mı bunların cevabını bekliyorum senden
Kuzum ben Dalin granül kullanıyorum yok hiç tortu kalıntı bırakmadı kuruyunca da sıfır koku çok beğendim aman sen benim yaptığımı yapma sakın ben ilk önce korkudan sıcak suyla aciyim dedim sabunu, kalıp sabuna döndü direk koy deterjan gözüne hiç bişeycik kalmıyor

Canım maşallah bebise herşeyin yolunda olmasına çok sevindim eşinin lafı bitirdi beni hahahha

Abbuv ben öyle yapmayım o halde bir ölçek koyar yıkarım olmazsa sıvı alacağım bı deneyeyim de hafta sonu yıkama ütü işlerini halletmeye çalışacağım

Kızlar benim bir sorum var bebiş kıyafetlerini bebiş deterjanı ile yıkadım peki hastahanede kullanacağım gecelik ve pijamayı da mı yıkamalıyız bebiş deterjanı ile sonuçta emzireceğiz siz ne düşünüyorsunuz?

O işin sonu yok ya. Sonuçta emzirme sürekli olacak her kıyafetimi onlarla yıkayamam sanırım. Yattığı çarşafı, giydiği kıyafeti falan yıkarım. Bebeğe ait şeyleri yani.

Doğal bir çamaşır deterjanı alırsanız aile boyu onu kullanabilirsiniz. Bebek- yetişkin diye ayirmaniza gerek kalmaz. Ve evet bence bizim kıyafetlerimiz de doğal deterjanla yıkanmalı. Çocuk hep omzumuzda koynumuzda olacak, sürekli temas edecek bize de. O yüzden yumuşatıcı, kotu içerikli deterjan vs sıkıntılı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…