2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bu arada ben hala deterjanları araştırmadım. Fiyatlarını bilmiyorum. Fiyatları aynı aralıktalarsa tümden evin deterjanını böyle değiştirmek daha mantıklı dediğin gibi.

canım teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Benim değerim 51 çıktı, bana da ursactive yazdı yazarken de kaşıntıyı geçirmeyebilir ama yine de kullan dedi açıkçası o yüzden ilaçtan çok bir beklentim yoktu ama sen böyle yazınca sevindim bir nebze. Peki senin ne kadar sürede düştü değerin ?

Bu arada ben hala deterjanları araştırmadım. Fiyatlarını bilmiyorum. Fiyatları aynı aralıktalarsa tümden evin deterjanını böyle değiştirmek daha mantıklı dediğin gibi.
Yani ben yıllardır deterjan olaylarına dikkat ettiğim için açıkçası fiyat ayrimlarini bile bilmiyorum. Temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri vs doğal içerikli kullanıyorum yıllardır, tavsiye ederim hiçbir şeyi bebek, bizimkiler diye ayirmadim dolayısıyla

Ayda 1 defa bile gitmiyorum asansör olmadığı için kalkamıyorum ondan bir söz söyleyemiyorlar eşimde zaten diyor haklısın kalk kalk bitmiyor
Ay ben 8 ay hiç gitmedim yakın ama asansör yok 4 kat in çık merdiven doktorum zaten izin vermedi bile

Ben pijamalarımı bebek deterjanıyla yıkadım hastanede giyeceklerimi ne olur ne olmaz diye kokudan belki yenidoğan emme falan kabul etmez diye bi düşündüm mantıklı mı bilmiyorum ama bir de sezeryan öncesi duş jeli şampuan falan kullanmayacağım duşumu bebe şampuanı ile yapacağım tenimde farklı bir koku kalmasın diye

Kuzum hiç bakmıyorum şubat grubuna daha doğrusu burdan başka ne bir yere bakıyorum kuzum nede bir araştırma yapıyorum sonra beni çok etkiliyor. İnsallah kuzum aslında takıldığım kilo değil acaba kalbindeki delik yüzünden mi? Damara baskı yapabilir demişlerdi heyette. O beni düşündürdü. Sağlıklı olsunda zayıf olsun. Çünkü kuzum bir hafta önde gidiyordu sonra 4 günde düştü falan derken kuzum şimdi az aldı kilo. Ona takıldım

Ben onları da siveno ile yıkıyorum ama nereye kadar bu şekilde devam edebilirim hiçbir bilgim yok

Ben senin doktoru çok seviyorum emin ellerdesin rahat ol canım :)

Oyy maşallah kuzucuğun kocaman olmuş bilee :) Bizim de plesanta aşağıda demişti doktorum 26 haftadan sonra yukarı çıkıp yerleşti :) Bu arada kaç haftalıksın canım?
Allah razı olsunn Benim 31.haftaya kadar hiç oynamadı yerinden o yüzden sezaryen diye konuşmuştuk doktorla dün tam 34+0dık baktı bebeğin kafasından yukarı çıkmış insallah 2 hafta sonra tamamen çıkmış olur da daha da rahatlarım

Allah razı olsun canım benim valla biz 31 de umudu kesmiştik o yüzden çok şaşırdık ama çoook şükür

Ah kuzum senin için benim içinde, hepimiz için hayırlı olan olsun inşallah. Kan akışında sıkıntı görmedi baya baktı çünkü o gün. İnşallah kuzum sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Bende çarşamba gideceğim tekrar. Sen inşallah yarın güzel haberler alırsın bebişler 2 hafta daha dururlar seninle aramızda bir gün sanırım. Benim 30 ölçtü rahim ağzını kuzum. Aynen canım haklısın bir hafta az bir hafta çok alabilirler. Tek sıkıntım kalpteki sorun. Ama oda inşallah takiple son bulur.

Ay aynı kaderi yaşıyoruz resmen sürekli oradayız ama biz üç dört haftaya gidip kalıyoruz kalmak çok sıkıcı

Benim eşim tek gitmiyor ya, karısını getirememiş falan derler diye çekiniyor Of of nolacak bizim bu kv sıkıntılarımız

Ben de valla bu hafta dedim bu gittiğimizde söyle birdaha gelmeyeceğiz de dedim ama inşallah anlarlar gerçekten biz saygısızlık etmemek için kendimizi kasıyoruz ama hamileyken de çok zorlanıyoruz

Kızlar bebek dolabına organizer hangilerinden aldınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…