2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum ben daha önce agumentin kullandım

Kızlar merhaba kontrolden çıktım bebis dönmüş doğum pozisyonunda şükür ve masallahimiz var 2900 gr. Olms 35+2 haftalarda uyumlu çıktı suanda 33+4uz normalde boyu da 47 cm
Oyyyşşşş maşallah, grubun ennn tontişi Boyuda uzun maşallah yaaa, canım neler yiyorsun azıcık bize bilgi ver

Kızlar çok geriliyorum ya çok korkuyorum tansiyondan dolayı erken doğumdan hastaneden çıktığımdan beri psikolojim hiç rahat değil tansiyonum sürekli 14 sabah kalktığımda 15 ti doktorum düşmezse gelmen lazım diyor hastaneden de 14 le taburcu etti zaten ama çok tedirginim erken doğumdan kaynaklı aslında bebişin gelişiminde bi sıkıntı yok dün baktı hastanede 5 günde 100 gram daha almış 30+4 şuan 1750 gram 42-45 cm arası boyu dedi ama tansiyon beni çok geriyor hastaneye gitmeye korkar oldum en azından 34 leri görsem daha rahat edicem ister istemez çok gerginim

Selam kızlar bayadır giremedim buraya. 32+0 oldum bende doğum iznimi başlattım bugünden. Doğumumu eşim Sakaryada çalıştığı için burda yapacağım. Ev temizliği, oğluşun kıyafetlerini yıkama ütüleme derken baya iş yaptık annemle. Gebeliğimi yazın ilk tespit eden doktorumla devam edicem. Çalışamaz raporu aldım bebiş için iri bir bebek dedi zaten önden gidiyorduk önceden de. Suyum ve rahim ağzı uzunluğu için normal dedi. X Xxudy 10 gün kadar önce 31mm ölçüldü rahim ağzı 35 lerde olması lazımmış sanırım diye sordum doktorum sıkıntı değil dedi normal değer dedi. 25 in altını istemem dedi.
Mantarımda yine hafif var ama fitil falan vermeyeceğini söyledi artık sonlara geldiğimiz için ilk 3 ayda pek istemeyiz dedi. Bende durumlar böyle kızlar. Bu arada B Buddy x D defnew X Xxudy çok geçmiş olsun kızlar daha okuyamayıp kaçırdığım arkadaş yoktur inşallah

Kuzum alfamed tansiyon ilacı vermedi mi doktor o beni rahatlattı ?
Çok şükür gelişimde bir geriliğinde yok böyle sürekli düşünürsen tansiyonun düşmez. Bir de gerçekten sıfır tuz , sıfır un, beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor ben tam bir hastane yemeği yiyorum evde de sadece yemek yani bir lezzet yok ama ödemlerim bir anda indi rahatladım hafifledim yani ayaklarım

Cnm bn ne bulursam yiyorum. Çok dikkat etmıyorum bılıyosun. Çöp tenekesi gbıyım. Meyve, kuruyemiş, balık, tavuk, tatlı, gelirken çikofte dürüm yedim mesela, çikolata ne bulursam işte.. Arada kefir içerim,

Yok sadece kan sulandırıcı kullanıyorum şuanlık zaten haftaya tekrar çağırdı kontrole. Evet beslenmeme çok dikkat etmeye çalışıyorum gerçi iştah da kalmadı tuzsuz çorba süt yoğurt falan hafif şeyler yiyorum gün içinde dünden bugüne 1 kilo vermişim

Ay bende kız eve gelir gelmez hastaneden bi tartıldım 1 kilo gitmiş ödemden ne hale geldik dedim ya darısı doğumdan sonraya inşallah
Bir de bende tuzu kesince iştahım gitti nedense meğer ondan nasiplenip iştahımı açıyormuşum şimdi tost bile yiyemiyorum kaşar yasak dediler tuzsuz krem gibi yumuşacık bir peynir aldım eve ondan yiyorum domatesli sandviç gibi bir de bana sadece kepek ekmeği yiyin dediler ağzımızın tadı kalmadı ah bi doğsunlar popolarına vuracağım hep onları yicem

bana da bakıldı canım spekulumla akıntım vardı 2 kez kültür verdim hatta gebelikte. 1 kez de suyum mu geldi diye korktum da acilde öyle baktılar.
Hım demekki o an uğrasmk istemedi
Çunku ben dedım zten hocam rahım agzına vajınal bakalım dıye, kndi bakalım demiyor, hrseyi bn söylüyom
Oan sadece hocam rahım agzında yara olsa gözukurmu dedim, şuan onu göremem dedi. Bnde bakmk istemedi

Kızlar ya kafama takıldı. Doktor rahim uzunluğu 21 mm ölçtü vajinal yolla baktı ultrasonda ve açıklık yok şuan dedi. Ama internette araştırdım rahim açılması elle muayene ile anlaşılır diyor kimisi ultrasonda da belli olur diyor. Doğrusu nasıl ki acaba bu rahim açılmaya başlarsa ultrasonda belli olmaz mı?
Doktorum 25 mm altına düştüğü için açılma görülmesi olabilir dedi rahim ağzı kalınlığı düştükçe rahim ağzı incelir inceldikçe artık kasılmayla beraber açıklık başlar dedi. Ama ultrasonda bakıyor açıklık yok kısalık var diyor. Elle muayene harici açıklık o zaman ultrasonda anlaşılıyordur demi

Ah sağlıkla gelsinler inşallah evet ya tuz gerçekten yiyemeyince bende de iştah gitti bişey yiyesim gelmiyor sırf bebişim için fasülye ıspanak falan yapayım diyorum besin olsun çocuma kilo olsun bol bol ekmeği tamamen kestim ben sabah yiyim diye yumurta haşladım onu da yiyemedim çorba içtim onun yerine iyice şaşırdı vücut kendini

Canım benim detaylı ultrason raporunda rahim ağzı için dilatasyon ve hunileşme yok diyordu. Dilatasyon açıklık, genişleme demek diyordu google a sorduğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…