Kuzum ben daha önce agumentin kullandımKızlar antibiyotik olarak ne kullandınız largopen yazılıyor ama onu bulamadım. Depremden beri yokmuş öyle diyorlar. Amoklavin verdiler yerine. Dişim de apse var kaç zamandır geçmiyor. Kullanmak istemiyorum ama ara ara beni çok zorluyor
Oyyyşşşş maşallah, grubun ennn tontişiKızlar merhaba kontrolden çıktım bebis dönmüş doğum pozisyonunda şükür ve masallahimiz var 2900 gr. Olms 35+2 haftalarda uyumlu çıktı suanda 33+4uz normalde boyu da 47 cm
Olmaz gebeyken dedi cnm. Bnde bısey demedım yada riskemi grek görmedi ya da kndi bakmk istemedi o anCanım maşallah8 gün için çok iyi
Bana speklumla bakmıştı ben akıntıdan şikayet edince. Seninki neden bakmak istemedi .
Kuzum alfamed tansiyon ilacı vermedi mi doktor o beni rahatlattı ?Kızlar çok geriliyorum ya çok korkuyorum tansiyondan dolayı erken doğumdan hastaneden çıktığımdan beri psikolojim hiç rahat değil tansiyonum sürekli 14 sabah kalktığımda 15 ti doktorum düşmezse gelmen lazım diyor hastaneden de 14 le taburcu etti zaten ama çok tedirginim erken doğumdan kaynaklı aslında bebişin gelişiminde bi sıkıntı yok dün baktı hastanede 5 günde 100 gram daha almış 30+4 şuan 1750 gram 42-45 cm arası boyu dedi ama tansiyon beni çok geriyor hastaneye gitmeye korkar oldum en azından 34 leri görsem daha rahat edicem ister istemez çok gerginim
bana da bakıldı canım spekulumla akıntım vardı 2 kez kültür verdim hatta gebelikte. 1 kez de suyum mu geldi diye korktum da acilde öyle baktılar.Olmaz gebeyken dedi cnm. Bnde bısey demedım yada riskemi grek görmedi ya da kndi bakmk istemedi o an
Cnm bn ne bulursam yiyorum. Çok dikkat etmıyorum bılıyosun. Çöp tenekesi gbıyım. Meyve, kuruyemiş, balık, tavuk, tatlı, gelirken çikofte dürüm yedim mesela, çikolata ne bulursam işte.. Arada kefir içerim,Çok sevindim canım adına, ya benimde öne geçtibir hafta sonra 4 gün önce geçti, şimdi haftası ile uyumlu dedi, son iki haftaya göre az kilo aldı. Kuzum özellikle yediğim birsey oldu mu? Maşallah senin adına çok sevindim canım
Yok sadece kan sulandırıcı kullanıyorum şuanlık zaten haftaya tekrar çağırdı kontrole. Evet beslenmeme çok dikkat etmeye çalışıyorum gerçi iştah da kalmadı tuzsuz çorba süt yoğurt falan hafif şeyler yiyorum gün içinde dünden bugüne 1 kilo vermişimKuzum alfamed tansiyon ilacı vermedi mi doktor o beni rahatlattı ?
Çok şükür gelişimde bir geriliğinde yok böyle sürekli düşünürsen tansiyonun düşmez. Bir de gerçekten sıfır tuz , sıfır un, beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor ben tam bir hastane yemeği yiyorum evde de sadece yemek yani bir lezzet yok ama ödemlerim bir anda indi rahatladım hafifledim yani ayaklarım
bekliyoruzzAy ay kızlarımın kolonya hediyelikleri geldi akşam oturduğum yerden hediyelikleri hazırlayacağım bi heyecan geldi buraya da atarım inşallah yaptıkça
Ay bende kız eve gelir gelmez hastaneden bi tartıldım 1 kilo gitmiş ödemden ne hale geldik dedim ya darısı doğumdan sonraya inşallahYok sadece kan sulandırıcı kullanıyorum şuanlık zaten haftaya tekrar çağırdı kontrole. Evet beslenmeme çok dikkat etmeye çalışıyorum gerçi iştah da kalmadı tuzsuz çorba süt yoğurt falan hafif şeyler yiyorum gün içinde dünden bugüne 1 kilo vermişim
bende lavanta kesesi yaptırdımAy ay kızlarımın kolonya hediyelikleri geldi akşam oturduğum yerden hediyelikleri hazırlayacağım bi heyecan geldi buraya da atarım inşallah yaptıkça
Ayy lavanta kokusuna bayılırımmm mis gibi kalıcı bi kokusu oluyorbende lavanta kesesi yaptırdım
Hım demekki o an uğrasmk istemedibana da bakıldı canım spekulumla akıntım vardı 2 kez kültür verdim hatta gebelikte. 1 kez de suyum mu geldi diye korktum da acilde öyle baktılar.
Ah sağlıkla gelsinler inşallahAy bende kız eve gelir gelmez hastaneden bi tartıldım 1 kilo gitmiş ödemden ne hale geldik dedim ya darısı doğumdan sonraya inşallah
Bir de bende tuzu kesince iştahım gitti nedense meğer ondan nasiplenip iştahımı açıyormuşum şimdi tost bile yiyemiyorum kaşar yasak dediler tuzsuz krem gibi yumuşacık bir peynir aldım eve ondan yiyorum domatesli sandviç gibi bir de bana sadece kepek ekmeği yiyin dediler ağzımızın tadı kalmadı ah bi doğsunlar popolarına vuracağım hep onları yicem
Canım benim detaylı ultrason raporunda rahim ağzı için dilatasyon ve hunileşme yok diyordu. Dilatasyon açıklık, genişleme demek diyordu google a sorduğumdaKızlar ya kafama takıldı. Doktor rahim uzunluğu 21 mm ölçtü vajinal yolla baktı ultrasonda ve açıklık yok şuan dedi. Ama internette araştırdım rahim açılması elle muayene ile anlaşılır diyor kimisi ultrasonda da belli olur diyor. Doğrusu nasıl ki acaba bu rahim açılmaya başlarsa ultrasonda belli olmaz mı?
Doktorum 25 mm altına düştüğü için açılma görülmesi olabilir dedi rahim ağzı kalınlığı düştükçe rahim ağzı incelir inceldikçe artık kasılmayla beraber açıklık başlar dedi. Ama ultrasonda bakıyor açıklık yok kısalık var diyor. Elle muayene harici açıklık o zaman ultrasonda anlaşılıyordur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?