2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Neyse kilo alsınlar da artık zorla yiyoruz bir şeyler canım

Canım benim detaylı ultrason raporunda rahim ağzı için dilatasyon ve hunileşme yok diyordu. Dilatasyon açıklık, genişleme demek diyordu google a sorduğumda
Ben hiç öyle ifadeler duymadım kuzum ama demek ki ultrasonda belli oluyor sana terimsel olarak da yok dediyse doktorun iyi bari bi rahatladım

Ben hiç öyle ifadeler duymadım kuzum ama demek ki ultrasonda belli oluyor sana terimsel olarak da yok dediyse doktorun iyi bari bi rahatladım
Kendim sormadım bu ne demek diye açıkcası sorun yok dediğinde. Kendim merak edip bakmıştım neymiş bu dilatasyon diye hatta perinatolog karından baktı sadece rahim ağzı uzunluğuna da vajinal de bakmadı.

Selam kızlar dim dayanamadım artık acile gittik kusmaktan beslenemiyordum artık tahliller temiz çıktı çok şükür doktor üşütmüş olabilirsin ya da yediğin bi şey dokunmuştur dedi iğne ve serum yedim bi de crp çok az yüksek çıktı ama ilaç vermedi pazartesi kendi doktoruma kontrolüm var bakalım o ne diyecek
Kızımı gördüm ilk nts ye girdim içim rahat etti en azından
31+5 de 2100 gr 43 cm dedi doktor bakalım pazartesi doktorum kaç diyecek

Geçmiş olsun csnım. Başını sert çarpmadıysan karnına da darbe gelmediyse bişey olmaz inşallah.

Korkma canım onlar korunaklı yerdeler. Ki zaten karnını vurmamışsın. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Maşallah bebişine sana da geçmiş olsun

Uğraşmamak için değildir canım. Bazı doktorlar gebelikte alttan muayene yapmayı tercih etmiyor. Özellikle devlettekiler istemiyor. Zaten rahim ağzında yara olsa yapılabilecek bişey de yokmuş gebelikte sadece fitil veriyorlar o da akıntıyı kesmiyor belki enfeksiyon varsa onu azaltıyodur. tedavisini doğumdan sonra yapıyorlarmış.

Çoook geçmiş olsun canım nerede düştün öyle ya hay Allah üzüldüm
Karnının üstüne düşmedin iyi zaten amniyo sıvısı darbelere karşı korurmuş ya çok şükür bebişte hareketli maşallah
Sen yine de sakince yat dinlen bebişinle konuş ister istemez anlık stresten korkudan bebek hissetmiştir senin duygularını

Korkma kuzum daha ilk haftalarda iş yaparken düşmüştüm karnıma düşmedim sadece kalb atışını yeni duymuştum düşün

Oyyyşşşş maşallah, grubun ennn tontişi Boyuda uzun maşallah yaaa, canım neler yiyorsun azıcık bize bilgi ver
Valla cnm normal hiç öyle dikkat etmedim bu ara ne denk gelirse özel birsy yok açıkçası bende çok sasrdm önceki kontrolümde hayal kırıklığına ugramstm bu sefer şaşırttı bebis bizim

Benimki baya yukarda vurmaya başladı ondanmı acaba midem ağrıyor ilaç kullanmak istemiyorum kesinlikle

Çok geçmiş olsun allah korumuşşş neyse ki yarın kontrolun var hareketliyse korkma canım bizede mutlaka haber ver yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…