2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B Buddy x canım şimdi benim evde bir kaç kez kullandığım bavulum vardı herseyi ona koyacağım, önce güzel sileyim diyorum deterjanla sonra bebek deterjanı ile sileyim diyorum sence nasıl yapayım sen nasıl yaptın

Canım bende tatillerde yazın kullandığımız bavulu kullandım her şeyi onda topladım eşiminkiler sığmadı sadece o sırt çantası yaptı kendine refakatçi.
Ben ıslak temiz beze biraz bebek deterjanı ile bezle bavulun içini dildim tabi önce içinde kıl tüy saç vardır diye süpürgeyle çektim içini sonra ıslak bebek deterjanı beziyle sildim sonra ıslak bezle sildim deterjanını aldım. Dışını normal ıslak mendil var ya sleepy nin temizlik bezleri onlarla sildim bavulun dışına çok önem vermedim. İçine zaten kilitli poşetler , organizelerle eşyaları koydum ama yine de bi içini silme gereği hissettim önceden tatillerde kullandığımız için yazları içi bi temiz olsun dedim ben

Selamlar, Sakarya'da hangi doktora gidiyorsunuz acaba?

Bende öyle yapayım kuzum, bende hafta sonu kapatacağım çantayı, bir kaç eksiğim kaldı. Terlik falan alacağım, teşekkür ederim kuzum

Çok sevindim iyi olmana, kuzum benim çatşama 30 ölçtü ama kasılma eşlik etti, kasılma devam ettiği halde rahim ağzı daha düşer. Bu haftalarda 35 olmasını isterdim dedi, çünkü bir önceki hafta 32 ölçü bir haftada 2mm düştü. Kuzum senin bebeğinde vsd vardı dimi ?

Şu mantardan da bir kurtulsaydım iyi olacaktı ama artık kabullendim evet canım 1.6 mm lik ve 1.1 mm lik vsd vardı. Doğumdan sonra takip ettiricez.

Şu mantardan da bir kurtulsaydım iyi olacaktı ama artık kabullendim evet canım 1.6 mm lik ve 1.1 mm lik vsd vardı. Doğumdan sonra takip ettiricez.
Canım, bendede var o ve gebelik boyunca asla geçmedi ben takmıyorum artık. Gerçekten fitil kullanmak istemiyorum artık sende takılma sakın. Bizimde kuzu 2,6 kapanmadı halen

benim 21.haftada detaylı ultrasonda da 31mm çıkmıştı. Sanırım benim başından beri kısa anlamadım gitti. İstanbulda iken takip eden doktorum ultrasonda olumsuz görüntü görmediği için hiç ölçmedi o kadar muayenede. Nasıl anlıyorlar tabi bilmiyorum tecrübelerine dayanarak yorumluyor belki

Canım, bendede var o ve gebelik boyunca asla geçmedi ben takmıyorum artık. Gerçekten fitil kullanmak istemiyorum artık sende takılma sakın. Bizimde kuzu 2,6 kapanmadı halen
Yanma ve yoğun akıntı yapıyordu canım bende. 7 8 kez fitil kullandım rahat. Bir kez de baticonla temizleme yapmıştı önceki doktorum enfeksiyon istemeyiz keseden bebeğe geçebilir erken doğum vb. dediği için kafayı takmıştım geceleri ağlıyordum stresten bu kadar fitile rağmen geçmeyince. Eşim ve annemi de üzüntüm, stresimle mahvettim. Bu aralar şükür daha hafif artık saldım zaten. Hayırlısı ile sağlıkla doğursak evlatlarımızı. İnşallah Atlas'ın da benim oğlumun da delikleri kapanır da rahat ederiz dua ediyorum her gece

Kuzum banada doktor asla mantar bebeğe geçmez dedi, vajinal flora bozuyor ondan oluyor dedi ve inan benim mantarımı takmadı bile sürekli ben söylüyordum hocam akıntım çok falan diye. Bende üzülme inan her gebede bu durum var kuzum bana kaşıntı için zalain krem verdi o bana çok iyi geliyor.

Canım ölçüyordur normal olduğu için sana söylemiyordur. Bende bilmiyordum burdan öğrendim. Sonra her gittiğimde sordum

Artık takmıyorum canım bu haftalara kadar geldik erken de gelseler hayata tutunma ihtimalleri yüksek yavrularımızın ölçmüyordu canım ben sordum bir kaç kez. Ultrason görüntüsüne bakıyordu ordan kritik olup olmadığına karar veriyordu karından net sonuç vermez vajinal bakmam lazım diyordu. Bende tabi işin uzmanı olduğu için güveniyordum. Sakaryadaki doktorum yani artık devam edeceğim şimdiki doktorum bugün ölçtü karından 35 mm olarak. 10 gün önce 31 mm di dediğimde 25 üstünü normal kabul ettiğini söyledi.

Kaç haftalık oldun kuzum, ya erken gelmesinler biraz daha kilo alsınlar kuzum, bizim kilo alımı yavaşladı çarşamba kontrol olacak bakalım ne diyecek. 25 üstü normal ama kuzum benim kasılmam var. Kasılma çok olunca kısalıyor nts de sancımda çıktı 40 üstü benim. Dr ondan tedirgin oldu beni yatırdı. Serum fitil falan verdi. Şimdi makattan fitile devam ediyorum çarşambaya kadar. Üstüne gebelik şekerim de var. Şöyle Allah’ın izni ile 37 leri inşallah görürüz

Tabi 37 den önce gelmesinler inşallah iyice ciğerleri gelişip kilo alsınlar Atlas bence annesini dinleyecek ve bekleyecek ileri haftaları ne stresler atlattın sende. 30 u atlattığımız için bir tık daha rahatladım bu zamana kadar her ne kadar burda yazmasam da inanılmaz stresli ve evhamlı yapım var kendime zehir ettim boş yere güzel günleri. bugün tam 32+0 olduk canım.

Kızlar ya egzersizlere başladınız mı ? Düne kadar yatıyordum artık hareket serbest olunca bugun 1 saat yürüdüm internetten hareketlere falan baktım gözüm korktu yaparken doğum başlatırsa diye pilates topu aldınız mı ? Ona biraz sıcak bakıyorum daire çizerim en azından diye ben biraz pimpirikliyim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…