Oh iyi iyiYarın 12:00 de canım inşallah
Canım bende tatillerde yazın kullandığımız bavulu kullandım her şeyi onda topladım eşiminkiler sığmadı sadece o sırt çantası yaptı kendine refakatçi.
Selamlar, Sakarya'da hangi doktora gidiyorsunuz acaba?Selam kızlar bayadır giremedim buraya. 32+0 oldum bende doğum iznimi başlattım bugünden. Doğumumu eşim Sakaryada çalıştığı için burda yapacağım. Ev temizliği, oğluşun kıyafetlerini yıkama ütüleme derken baya iş yaptık annemle. Gebeliğimi yazın ilk tespit eden doktorumla devam edicem. Çalışamaz raporu aldım bebiş için iri bir bebek dedi zaten önden gidiyorduk önceden de. Suyum ve rahim ağzı uzunluğu için normal dedi. X Xxudy 10 gün kadar önce 31mm ölçüldü rahim ağzı 35 lerde olması lazımmış sanırım diye sordum doktorum sıkıntı değil dedi normal değer dedi. 25 in altını istemem dedi.
Mantarımda yine hafif var ama fitil falan vermeyeceğini söyledi artık sonlara geldiğimiz için ilk 3 ayda pek istemeyiz dedi. Bende durumlar böyle kızlar. Bu arada B Buddy x D defnew X Xxudy çok geçmiş olsun kızlar daha okuyamayıp kaçırdığım arkadaş yoktur inşallah
SelamSelamlar, Sakarya'da hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Bende öyle yapayım kuzum, bende hafta sonu kapatacağım çantayı, bir kaç eksiğim kaldı. Terlik falan alacağım, teşekkür ederim kuzumCanım bende tatillerde yazın kullandığımız bavulu kullandım her şeyi onda topladım eşiminkiler sığmadı sadece o sırt çantası yaptı kendine refakatçi.
Ben ıslak temiz beze biraz bebek deterjanı ile bezle bavulun içini dildim tabi önce içinde kıl tüy saç vardır diye süpürgeyle çektim içini sonra ıslak bebek deterjanı beziyle sildim sonra ıslak bezle sildim deterjanını aldım. Dışını normal ıslak mendil var ya sleepy nin temizlik bezleri onlarla sildim bavulun dışına çok önem vermedim. İçine zaten kilitli poşetler , organizelerle eşyaları koydum ama yine de bi içini silme gereği hissettim önceden tatillerde kullandığımız için yazları içi bi temiz olsun dedim ben
Çok sevindim iyi olmana, kuzum benim çatşama 30 ölçtü ama kasılma eşlik etti, kasılma devam ettiği halde rahim ağzı daha düşer. Bu haftalarda 35 olmasını isterdim dedi, çünkü bir önceki hafta 32 ölçü bir haftada 2mm düştü. Kuzum senin bebeğinde vsd vardı dimi ?Selam kızlar bayadır giremedim buraya. 32+0 oldum bende doğum iznimi başlattım bugünden. Doğumumu eşim Sakaryada çalıştığı için burda yapacağım. Ev temizliği, oğluşun kıyafetlerini yıkama ütüleme derken baya iş yaptık annemle. Gebeliğimi yazın ilk tespit eden doktorumla devam edicem. Çalışamaz raporu aldım bebiş için iri bir bebek dedi zaten önden gidiyorduk önceden de. Suyum ve rahim ağzı uzunluğu için normal dedi. X Xxudy 10 gün kadar önce 31mm ölçüldü rahim ağzı 35 lerde olması lazımmış sanırım diye sordum doktorum sıkıntı değil dedi normal değer dedi. 25 in altını istemem dedi.
Mantarımda yine hafif var ama fitil falan vermeyeceğini söyledi artık sonlara geldiğimiz için ilk 3 ayda pek istemeyiz dedi. Bende durumlar böyle kızlar. Bu arada B Buddy x D defnew X Xxudy çok geçmiş olsun kızlar daha okuyamayıp kaçırdığım arkadaş yoktur inşallah
Şu mantardan da bir kurtulsaydım iyi olacaktı ama artık kabullendimÇok sevindim iyi olmana, kuzum benim çatşama 30 ölçtü ama kasılma eşlik etti, kasılma devam ettiği halde rahim ağzı daha düşer. Bu haftalarda 35 olmasını isterdim dedi, çünkü bir önceki hafta 32 ölçü bir haftada 2mm düştü. Kuzum senin bebeğinde vsd vardı dimi ?
Canım, bendede var o ve gebelik boyunca asla geçmedi ben takmıyorum artık. Gerçekten fitil kullanmak istemiyorum artık sende takılma sakın. Bizimde kuzu 2,6 kapanmadı halenŞu mantardan da bir kurtulsaydım iyi olacaktı ama artık kabullendimevet canım 1.6 mm lik ve 1.1 mm lik vsd vardı. Doğumdan sonra takip ettiricez.
benim 21.haftada detaylı ultrasonda da 31mm çıkmıştı. Sanırım benim başından beri kısa anlamadım gitti. İstanbulda iken takip eden doktorum ultrasonda olumsuz görüntü görmediği için hiç ölçmedi o kadar muayenede. Nasıl anlıyorlar tabi bilmiyorum tecrübelerine dayanarak yorumluyor belkiÇok sevindim iyi olmana, kuzum benim çatşama 30 ölçtü ama kasılma eşlik etti, kasılma devam ettiği halde rahim ağzı daha düşer. Bu haftalarda 35 olmasını isterdim dedi, çünkü bir önceki hafta 32 ölçü bir haftada 2mm düştü. Kuzum senin bebeğinde vsd vardı dimi ?
Yanma ve yoğun akıntı yapıyordu canım bende. 7 8 kez fitil kullandım rahat. Bir kez de baticonla temizleme yapmıştı önceki doktorum enfeksiyon istemeyiz keseden bebeğe geçebilir erken doğum vb. dediği için kafayı takmıştım geceleri ağlıyordum stresten bu kadar fitile rağmen geçmeyince. Eşim ve annemi de üzüntüm, stresimle mahvettim. Bu aralar şükür daha hafif artık saldım zaten. Hayırlısı ile sağlıkla doğursak evlatlarımızı. İnşallah Atlas'ın da benim oğlumun da delikleri kapanır da rahat ederiz dua ediyorum her geceCanım, bendede var o ve gebelik boyunca asla geçmedi ben takmıyorum artık. Gerçekten fitil kullanmak istemiyorum artık sende takılma sakın. Bizimde kuzu 2,6 kapanmadı halen
Kuzum banada doktor asla mantar bebeğe geçmez dedi, vajinal flora bozuyor ondan oluyor dedi ve inan benim mantarımı takmadı bile sürekli ben söylüyordum hocam akıntım çok falan diye. Bende üzülme inan her gebede bu durum var kuzum bana kaşıntı için zalain krem verdi o bana çok iyi geliyor.Yanma ve yoğun akıntı yapıyordu canım bende. 7 8 kez fitil kullandım rahat. Bir kez de baticonla temizleme yapmıştı önceki doktorum enfeksiyon istemeyiz keseden bebeğe geçebilir erken doğum vb. dediği için kafayı takmıştım geceleri ağlıyordum stresten bu kadar fitile rağmen geçmeyince. Eşim ve annemi de üzüntüm, stresimle mahvettim. Bu aralar şükür daha hafif artık saldım zaten. Hayırlısı ile sağlıkla doğursak evlatlarımızı. İnşallah Atlas'ın da benim oğlumun da delikleri kapanır da rahat ederiz dua ediyorum her gece
Canım ölçüyordur normal olduğu için sana söylemiyordur. Bende bilmiyordum burdan öğrendim. Sonra her gittiğimde sordumbenim 21.haftada detaylı ultrasonda da 31mm çıkmıştı. Sanırım benim başından beri kısa anlamadım gitti. İstanbulda iken takip eden doktorum ultrasonda olumsuz görüntü görmediği için hiç ölçmedi o kadar muayenede. Nasıl anlıyorlar tabi bilmiyorum tecrübelerine dayanarak yorumluyor belki
Artık takmıyorum canım bu haftalara kadar geldik erken de gelseler hayata tutunma ihtimalleri yüksek yavrularımızınKuzum banada doktor asla mantar bebeğe geçmez dedi, vajinal flora bozuyor ondan oluyor dedi ve inan benim mantarımı takmadı bile sürekli ben söylüyordum hocam akıntım çok falan diye. Bende üzülme inan her gebede bu durum var kuzum bana kaşıntı için zalain krem verdi o bana çok iyi geliyor.
Kaç haftalık oldun kuzum, ya erken gelmesinler biraz daha kilo alsınlar kuzum, bizim kilo alımı yavaşladı çarşamba kontrol olacak bakalım ne diyecek. 25 üstü normal ama kuzum benim kasılmam var. Kasılma çok olunca kısalıyor nts de sancımda çıktı 40 üstü benim. Dr ondan tedirgin oldu beni yatırdı. Serum fitil falan verdi. Şimdi makattan fitile devam ediyorum çarşambaya kadar. Üstüne gebelik şekerim de var. Şöyle Allah’ın izni ile 37 leri inşallah görürüzArtık takmıyorum canım bu haftalara kadar geldik erken de gelseler hayata tutunma ihtimalleri yüksek yavrularımızınölçmüyordu canım ben sordum bir kaç kez. Ultrason görüntüsüne bakıyordu ordan kritik olup olmadığına karar veriyordu karından net sonuç vermez vajinal bakmam lazım diyordu. Bende tabi işin uzmanı olduğu için güveniyordum. Sakaryadaki doktorum yani artık devam edeceğim şimdiki doktorum bugün ölçtü karından 35 mm olarak. 10 gün önce 31 mm di dediğimde 25 üstünü normal kabul ettiğini söyledi.
Tabi 37 den önce gelmesinler inşallah iyice ciğerleri gelişip kilo alsınlarKaç haftalık oldun kuzum, ya erken gelmesinler biraz daha kilo alsınlar kuzum, bizim kilo alımı yavaşladı çarşamba kontrol olacak bakalım ne diyecek. 25 üstü normal ama kuzum benim kasılmam var. Kasılma çok olunca kısalıyor nts de sancımda çıktı 40 üstü benim. Dr ondan tedirgin oldu beni yatırdı. Serum fitil falan verdi. Şimdi makattan fitile devam ediyorum çarşambaya kadar. Üstüne gebelik şekerim de var. Şöyle Allah’ın izni ile 37 leri inşallah görürüz
Evet ben de sakaryadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?