2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok çok iyi 8 gün için MaşAllahDarısı bana olsun bakıcaz 2 hafta içinde ne kadar alıcakDoktorun öyle dediyse belkide gerçekten artık daha hızli kilo alıcaklar

Çok çok iyi 8 gün için MaşAllahDarısı bana olsun bakıcaz 2 hafta içinde ne kadar alıcakDoktorun öyle dediyse belkide gerçekten artık daha hızli kilo alıcaklar
Ayy çok şukur. Şu kilo işine takmıştım gecen hafta.
Gecen gittgımde 13 günde 250 gr almıştı üzülmüştüm

Ayy çok şukur. Şu kilo işine takmıştım gecen hafta.
Gecen gittgımde 13 günde 250 gr almıştı üzülmüştüm
Geçen benimkide 10 gün içinde tam 200 Gr almamıştı bileşimdi çok merak ediyorum 2400 gerçi bekliyorum 2500 olsa keşki diyorum

Kizlar gogus ucu kremi yerine normal kremde kullanabilirmiyz. Yada vazelin fln.

Kizlar gogus ucu kremi yerine normal kremde kullanabilirmiyz. Yada vazelin fln.
Evt bi eczacı eşime fito krem sürsün demiş ama habıre yıka temizle sür.
Bi lansinoh aldırcam sanırım. Bıde ayva jeli hazrladım, eve gelıncede tahin yağı sürerım dedim. Bıde sezeryan dikişine bunu önerdıler

Eklentiler

• Screenshot_20240124_180430.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 32
Ayy cnm çok şükür yaaaaa,
Bi geride bi tam uyumlu çıkıyor, bi öyle bi böyle
Acaba 8 gün önce kilosunu yanlışmı ölçtü.
Bukdar alması ne bilim
Sen nasıl oldun?
Kuzum bence sorun yoktur ultrasonda sapmalar olabiliyormuş bazen insan evet acaba yanlış mı ölçtüler diye düşünüyor ama öyle bir durumda hep en son ki ölçümü baz al bir sonrakine üstüne ne kadar almış ona bak bence için rahat eder
haftada 200 gr ort. Alması normal
İyiyim canım çok şükür bir sorunum yok yarın kontrol günü hayırlısıyla bakalım

Ayyyy çok sevindim canım maşallah maşallah çok güzel kilo almış, haftasını yakalamış çok sevindim canım

Ayyyy çok sevindim canım maşallah maşallah çok güzel kilo almış, haftasını yakalamış çok sevindim canım
Saol cnm darısı sana olsun inşallahh
2 önce gttıgımdede haftasını yakalamıştı, 8 gün önce gttıgımde gerıdeydi, hatta önce bna 1 hafta gerıde dedi. Sonra bi daha ölçtü 4 gün geride dedi. İlk oğlun nasıldı dedi. Oda 1 hafta gerıdeydi dedim, normal karşıladı ama bu sefer yıne haftasını yakalamış.

Canım maşallah 8 gün için çok iyi
Bana speklumla bakmıştı ben akıntıdan şikayet edince. Seninki neden bakmak istemedi .

Çok sevindim canım adına, ya benimde öne geçtibir hafta sonra 4 gün önce geçti, şimdi haftası ile uyumlu dedi, son iki haftaya göre az kilo aldı. Kuzum özellikle yediğim birsey oldu mu? Maşallah senin adına çok sevindim canım

Kızlar antibiyotik olarak ne kullandınız largopen yazılıyor ama onu bulamadım. Depremden beri yokmuş öyle diyorlar. Amoklavin verdiler yerine. Dişim de apse var kaç zamandır geçmiyor. Kullanmak istemiyorum ama ara ara beni çok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…