Ayy cnm çok şükür yaaaaa,Maşallah canım güzel habeler almışsın gözün aydın
Çok çok iyi 8 gün için MaşAllahKızlaarr ben geldim33+1
Bebişkom 2 kilo olmuşş ayy çok sevındım.Haftasıyla uyumlu çıktı. Gcen hafta 4 gun gerideydi. 8 günde 350 gr almış. Suyu, plesenta, tansiyon, kan akışı iyi dedi.
Vajınal rahim ağzını 3,5 ölçtü iyi dedi.
2 hafta sonra gel dedi.
Rahim agzında yara varmı dedim ona spekulumla bakmam grek, olmaz dedi.
Kilosu geride olan kızlar üzülmeyin, herhafta değişiyor, bu haftadan sonra daha çok kilo alır dedi
Ayy çok şukur. Şu kilo işine takmıştım gecen hafta.Çok çok iyi 8 gün için MaşAllahDarısı bana olsun bakıcaz 2 hafta içinde ne kadar alıcak Doktorun öyle dediyse belkide gerçekten artık daha hızli kilo alıcaklar
Geçen benimkide 10 gün içinde tam 200 Gr almamıştı bileAyy çok şukur. Şu kilo işine takmıştım gecen hafta.
Gecen gittgımde 13 günde 250 gr almıştıüzülmüştüm
Ay MaşAllahKızlar merhaba kontrolden çıktım bebis dönmüş doğum pozisyonunda şükür ve masallahimiz var 2900 gr. Olms 35+2 haftalarda uyumlu çıktı suanda 33+4uz normalde boyu da 47 cm
Oyyy oyy maşallah kız grubun en tontiş bebeğiKızlar merhaba kontrolden çıktım bebis dönmüş doğum pozisyonunda şükür ve masallahimiz var 2900 gr. Olms 35+2 haftalarda uyumlu çıktı suanda 33+4uz normalde boyu da 47 cm
Bebek için zararlı olmaması lazım yoksa her emzirmede silmeniz gerekirKizlar gogus ucu kremi yerine normal kremde kullanabilirmiyz. Yada vazelin fln.
Evt bi eczacı eşime fito krem sürsün demiş ama habıre yıka temizle sür.Kizlar gogus ucu kremi yerine normal kremde kullanabilirmiyz. Yada vazelin fln.
Kuzum bence sorun yoktur ultrasonda sapmalar olabiliyormuş bazen insan evet acaba yanlış mı ölçtüler diye düşünüyor ama öyle bir durumda hep en son ki ölçümü baz al bir sonrakine üstüne ne kadar almış ona bak bence için rahat ederAyy cnm çok şükür yaaaaa,
Bi geride bi tam uyumlu çıkıyor, bi öyle bi böyle
Acaba 8 gün önce kilosunu yanlışmı ölçtü.
Bukdar alması ne bilim
Sen nasıl oldun?
Ayyyy çok sevindim canım maşallahKızlaarr ben geldim33+1
Bebişkom 2 kilo olmuşş ayy çok sevındım.Haftasıyla uyumlu çıktı. Gcen hafta 4 gun gerideydi. 8 günde 350 gr almış. Suyu, plesenta, tansiyon, kan akışı iyi dedi.
2 hafta sonra gel dedi.
Kilosu geride olan kızlar üzülmeyin, herhafta değişiyor, bu haftadan sonra daha çok kilo alır dedi
Valla öyle oldu galiba ben şok oldum duyuncaOyyy oyy maşallah kız grubun en tontiş bebeği
Saol cnmAyyyy çok sevindim canım maşallahmaşallah çok güzel kilo almış, haftasını yakalamış çok sevindim canım
Canım maşallahKızlaarr ben geldim33+1
2 hafta sonra gel dedi.
Ay maşallah yaKızlar merhaba kontrolden çıktım bebis dönmüş doğum pozisyonunda şükür ve masallahimiz var 2900 gr. Olms 35+2 haftalarda uyumlu çıktı suanda 33+4uz normalde boyu da 47 cm
Çok saol cnm valla bu ara çok da dikkat etmedim duyunca şok oldum yani bende bilmiyorumAy MaşAllahtontiş uzun boylu bebişin olucak sen ne yedin içtin öyle?
Çok sevindim canım adına, ya benimde öne geçtibir hafta sonra 4 gün önce geçti, şimdi haftası ile uyumlu dedi, son iki haftaya göre az kilo aldı. Kuzum özellikle yediğim birsey oldu mu? Maşallah senin adına çok sevindim canımSaol cnmdarısı sana olsun inşallahh
2 önce gttıgımdede haftasını yakalamıştı, 8 gün önce gttıgımde gerıdeydi, hatta önce bna 1 hafta gerıde dedi. Sonra bi daha ölçtü 4 gün geride dedi. İlk oğlun nasıldı dedi. Oda 1 hafta gerıdeydi dedim, normal karşıladı ama bu sefer yıne haftasını yakalamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?