2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bebek dolabına organizer hangilerinden aldınız acaba ?
Ben bundan aldım ama alacaksanız small almayın ilerki zamanlarda kullanamıcam zıbınlar anca sığdı

Eklentiler

• IMG_0288.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 68
Evet canım tabiki bol bol bebişle temas edeceğimiz için atlet sütyen ve geceliğini de aynı det ile yıka

Ay aynı kaderi yaşıyoruz resmen sürekli oradayız ama biz üç dört haftaya gidip kalıyoruz kalmak çok sıkıcı
Kız sen üç dört haftaya gitmeye sürekli ordayız mi diyorsun valla seninki yine iyi. Diyorum ya en geç iki haftada bir muhakkak gidiyoruz. Sabah gidip akşama kadar ordayız yani gerçekten

İlaca başladıktan 1 hafta sonra değerim düştü ama kaşıntılarım 2 hafta sonra anca geçti, yine ara ara tatlı tatlı kaşınıo gece ama öyle uykularımdan fırlamıyorum.. Sen kaç haftalıksın şuan.. Ben 31+3 'üm şöyle 36 ları görsek rahatlarız :) Bu arada 10 günde bir Nst bağlanacak bebişin takibi için..

Kuzum ben bir yerde okumuştum da gebelik kolestazında yenmemesi gereken besinler varmış

Eklentiler

• F92903F3-78FC-4CBB-A299-8A62F9855642.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 5448DBC3-86EA-45A1-A1B5-5224C972C59F.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 64
Kuzum Allahın izniyle o delikten değildir o sen endişe etme çarşamba çok güzel haberler alacağına inan

Kuzum ben bir yerde okumuştum da gebelik kolestazında yenmemesi gereken besinler varmış
Bu listedekileri yiyemezsen geriye bişey kalmıo kiii Ben kuruyemiş,yumurta ,tereyağı, ayçiçek yağı , paketli gıdalar, tatlı yemiyorum demir haricindeki tüm ilaçları bıraktım.. Ve gerçekten yediklerime dikkat etmezsem kaşıntılar başlıyor.. Peyniri az yağlı yiyiorum.. Asitli içecekler zaten tüketmiyordum şimdi yapay içecekler de tüketmiyorum sadece ayran :)

ben 30+4üm, cidden 36yı görsem büyük rahatlayacağım inşaAllah yaa 2 gündür elim kulağım hep karnımda Allahım imtihan etmesin hiç kimseyi evladıyla Beni de 2 haftada bir çağırdı hem dahiliye hem doğum doktorum, zaten ilk defa nstye de dün bağlandım heralde her gidişimde bağlanır artık

Hayır kuzum ben çarşamba bağladım karnına bir alet bağlıyorlar böyle lastikli birsey yan dönüyorsun yanında monitör tarzı birsey var bebeğin kalp atışını ve sancı var mı yok mu ona bakıyorlar kuzum

Kaç dakika sürüyor kuzum . Bi de kalp atışını sesli bir şekilde biz de duyabiliyor muyuz yoksa sadece ekranda mı görünüyor nabzı

Kaç dakika sürüyor kuzum . Bi de kalp atışını sesli bir şekilde biz de duyabiliyor muyuz yoksa sadece ekranda mı görünüyor nabzı
Canım bazen duyuluyor bazen duyulmuyor, normali 20 dakikaymış. Ben 40 dakika girdim sancım var diye kuzum.

Kızlaarr ben geldim 33+1
Bebişkom 2 kilo olmuşş ayy çok sevındım. Haftasıyla uyumlu çıktı. Gcen hafta 4 gun gerideydi. 8 günde 350 gr almış. Suyu, plesenta, tansiyon, kan akışı iyi dedi.
Vajınal rahim ağzını 3,5 ölçtü iyi dedi.
2 hafta sonra gel dedi.
Rahim agzında yara varmı dedim ona spekulumla bakmam grek, olmaz dedi.
Kilosu geride olan kızlar üzülmeyin, herhafta değişiyor, bu haftadan sonra daha çok kilo alır dedi

Maşallah canım güzel habeler almışsın gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…