Ben bundan aldım ama alacaksanız small almayın ilerki zamanlarda kullanamıcam zıbınlar anca sığdıKızlar bebek dolabına organizer hangilerinden aldınız acaba ?
Ben bundan aldım.Kızlar bebek dolabına organizer hangilerinden aldınız acaba ?
Evet canım tabiki bol bol bebişle temas edeceğimiz için atlet sütyen ve geceliğini de aynı det ile yıkaKızlar benim bir sorum var bebiş kıyafetlerini bebiş deterjanı ile yıkadım peki hastahanede kullanacağım gecelik ve pijamayı da mı yıkamalıyız bebiş deterjanı ile sonuçta emzireceğiz siz ne düşünüyorsunuz?
Kız sen üç dört haftaya gitmeye sürekli ordayız mi diyorsunAy aynı kaderi yaşıyoruz resmen sürekli oradayız ama biz üç dört haftaya gidip kalıyoruz kalmak çok sıkıcı
İlaca başladıktan 1 hafta sonra değerim düştü ama kaşıntılarım 2 hafta sonra anca geçti, yine ara ara tatlı tatlı kaşınıo gece ama öyle uykularımdan fırlamıyorum.. Sen kaç haftalıksın şuan.. Ben 31+3 'üm şöyle 36 ları görsek rahatlarız :) Bu arada 10 günde bir Nst bağlanacak bebişin takibi için..canım teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Benim değerim 51 çıktı, bana da ursactive yazdı yazarken de kaşıntıyı geçirmeyebilir ama yine de kullan dedi açıkçası o yüzden ilaçtan çok bir beklentim yoktu ama sen böyle yazınca sevindim bir nebze. Peki senin ne kadar sürede düştü değerin ?
Kuzum ben bir yerde okumuştum da gebelik kolestazında yenmemesi gereken besinler varmışİlaca başladıktan 1 hafta sonra değerim düştü ama kaşıntılarım 2 hafta sonra anca geçti, yine ara ara tatlı tatlı kaşınıo gece ama öyle uykularımdan fırlamıyorum.. Sen kaç haftalıksın şuan.. Ben 31+3 'üm şöyle 36 ları görsek rahatlarız :) Bu arada 10 günde bir Nst bağlanacak bebişin takibi için..
Kuzum Allahın izniyle o delikten değildir o sen endişe etme çarşamba çok güzel haberler alacağına inanAh kuzum senin için benim içinde, hepimiz için hayırlı olan olsun inşallah. Kan akışında sıkıntı görmedi baya baktı çünkü o gün. İnşallah kuzum sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Bende çarşamba gideceğim tekrar. Sen inşallah yarın güzel haberler alırsın bebişler 2 hafta daha dururlar seninle aramızda bir gün sanırım. Benim 30 ölçtü rahim ağzını kuzum. Aynen canım haklısın bir hafta az bir hafta çok alabilirler. Tek sıkıntım kalpteki sorun. Ama oda inşallah takiple son bulur.
Bu listedekileri yiyemezsen geriye bişey kalmıo kiiiKuzum ben bir yerde okumuştum da gebelik kolestazında yenmemesi gereken besinler varmış
ben 30+4üm, cidden 36yı görsem büyük rahatlayacağım inşaAllah yaa 2 gündür elim kulağım hep karnımda Allahım imtihan etmesin hiç kimseyi evladıylaİlaca başladıktan 1 hafta sonra değerim düştü ama kaşıntılarım 2 hafta sonra anca geçti, yine ara ara tatlı tatlı kaşınıo gece ama öyle uykularımdan fırlamıyorum.. Sen kaç haftalıksın şuan.. Ben 31+3 'üm şöyle 36 ları görsek rahatlarız :) Bu arada 10 günde bir Nst bağlanacak bebişin takibi için..
hiç bir bilmiyodum ben yenilmemesi gereken yiyecekler olduğunu çok saol yaKuzum ben bir yerde okumuştum da gebelik kolestazında yenmemesi gereken besinler varmış
Kuzucum 15.20deKuzum kontrole gittin mi
Karısını keyfinden mi getirmedi .. kv sıkıntısı bitmez gibiBenim eşim tek gitmiyor ya, karısını getirememiş falan derler diye çekiniyorOf of nolacak bizim bu kv sıkıntılarımız
Hayır kuzum ben çarşamba bağladım karnına bir alet bağlıyorlar böyle lastikli birsey yan dönüyorsun yanında monitör tarzı birsey var bebeğin kalp atışını ve sancı var mı yok mu ona bakıyorlar kuzumKızlar nst nasıl bir şey yaaa heyecan yapmaya başladım. Aynı doktorun yanındaki gibi ultrasona giriyoruz dimi alttan muayene falan bir şey olmuyor yaniher türlü ihtimale karşı hazırlıklıyım ama gerildimmmmm
Kaç dakika sürüyor kuzum . Bi de kalp atışını sesli bir şekilde biz de duyabiliyor muyuz yoksa sadece ekranda mı görünüyor nabzıHayır kuzum ben çarşamba bağladım karnına bir alet bağlıyorlar böyle lastikli birsey yan dönüyorsun yanında monitör tarzı birsey var bebeğin kalp atışını ve sancı var mı yok mu ona bakıyorlar kuzum
Canım bazen duyuluyor bazen duyulmuyor, normali 20 dakikaymış. Ben 40 dakika girdim sancım var diye kuzum.Kaç dakika sürüyor kuzum . Bi de kalp atışını sesli bir şekilde biz de duyabiliyor muyuz yoksa sadece ekranda mı görünüyor nabzı
Tamamdır teşekkürler canımCanım bazen duyuluyor bazen duyulmuyor, normali 20 dakikaymış. Ben 40 dakika girdim sancım var diye kuzum.
Hadi güzel haber ile seni bekliyoruz canımTamamdır teşekkürler canım
Maşallah canım güzel habeler almışsın gözün aydınKızlaarr ben geldim33+1
Bebişkom 2 kilo olmuşş ayy çok sevındım.Haftasıyla uyumlu çıktı. Gcen hafta 4 gun gerideydi. 8 günde 350 gr almış. Suyu, plesenta, tansiyon, kan akışı iyi dedi.
Vajınal rahim ağzını 3,5 ölçtü iyi dedi.
2 hafta sonra gel dedi.
Rahim agzında yara varmı dedim ona spekulumla bakmam grek, olmaz dedi.
Kilosu geride olan kızlar üzülmeyin, herhafta değişiyor, bu haftadan sonra daha çok kilo alır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?