2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet ben de sakaryadayım. Ertan Çelik'e gidiyorum ben de
Biz yazın gebelik testim pozitif gelince pek araştırma yapmadan hastaneye gidip doktora muayene olduk ama ben çok memnunum Aslıhan hocadan tek dezavantajı aşırı yoğun ama ona rağmen yetişiyor her soruma kısa sürede :)

ben sadece yürüyüş yapacağım ötesi beni aşar

Ah kuzum bende öyle, neler neler yaşadım neler. Her günün ağlayarak stres dolu geçti. Bu zamanlara da şükür. Hep daha kötüleri var kendine gel dedim bu zamana kadar. Bende öyleyim canım çok evhamlı bir yapım var. Birde bu yaşadıklarım beni iyice yıprattı. Resmen hamilelik tramva oldu. Akıl sağlığım gidecekti o derece oldum resmen. Bende canım 32+3 oldum aramızda 3 gün varmış insallah canım zamanında sağlıklı alırız. Sende sakın mantarı falan takma, daha birsey olmaz Allah’ın izni ile

Sonu güzel olacak inşallah canım. Kucağımıza aldığımızda kötü günleri unuttursun yavrularımız

Ben ilk doğumumu da Ertan beyde yapmıştım. Hem hastaya yaklaşımından hem de yaptığı sezaryenden çok memnun kaldığım için bu doğumda da kendisini tercih ettim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Doktorum hala bana 30 dk fazla izin vermiyor gerçi 30 dk bile yürümüyorum halim bile kalmamış

biryenianneadayi cnm senin kontrolun bugun değilmiydı? Benmi kaçırdım

biryenianneadayi neredesinnnn seni merak ettim çooook, burger yemeye gittin dimi ? Bizide unuttun. Hadi yaz nasıl geçti kontrol

Ayyy eveeet yazamadım bi kızlar çok şükür 2035 gr olmuşuz :))) önceki kontrole göre güzel büyümüş dedi . Herhangi bir sıkıntı yok dedi .
Bu arada nst ye girdim. Kalp atışı 130lardayken bi konuşayım kızımla dedim . Konuşmaya başlayınca nabzı 154 e çıktı çooook duygulandım yaaa

Ayyy nasıl olmuş kızlar
1 saatte bitti yaparken çok mutlu oldum
40 tanesine kolonya yetti 2 lt almışım kolonya, eşim 10 tanesine tül istemedi bazıları öyle tercih eder dedi neyse dinliyim hadi dedim güzel oldu bence çok içime sindi çikolataların etiketleri de bu etiketlerle aynı olacak

Eklentiler

• IMG_3531.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_3542.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_3544.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_3545.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 104
Oyyy maşallah iyi olmanıza çok sevindim. Kaç haftalık oldunuz kuzum.

Hemde nasıl güzel nasılllll

Canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

Ayy isimlerine bak bak ne güzel olmuş ellerine sağlık

yaaaa

kuzumm ellerine sağlık hepsi harika olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…