- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
Biz yazın gebelik testim pozitif gelince pek araştırma yapmadan hastaneye gidip doktora muayene olduk ama ben çok memnunum Aslıhan hocadan tek dezavantajı aşırı yoğun ama ona rağmen yetişiyor her soruma kısa sürede :)Evet ben de sakaryadayım.Ertan Çelik'e gidiyorum ben de
ben sadece yürüyüş yapacağım ötesi beni aşarKızlar ya egzersizlere başladınız mı ? Düne kadar yatıyordum artık hareket serbest olunca bugun 1 saat yürüdüm internetten hareketlere falan baktım gözüm korktu yaparken doğum başlatırsa diyepilates topu aldınız mı ? Ona biraz sıcak bakıyorum daire çizerim en azından diye ben biraz pimpirikliyim heralde
Off bende oyle diyodum ama 34. Haftaya kadar yatınca yetmezmişben sadece yürüyüş yapacağım ötesi beni aşar
Ah kuzum bende öyle, neler neler yaşadım neler. Her günün ağlayarak stres dolu geçti. Bu zamanlara da şükür. Hep daha kötüleri var kendine gel dedim bu zamana kadar. Bende öyleyim canım çok evhamlı bir yapım var. Birde bu yaşadıklarım beni iyice yıprattı. Resmen hamilelik tramva oldu. Akıl sağlığım gidecekti o derece oldum resmen. Bende canım 32+3 oldum aramızda 3 gün varmışTabi 37 den önce gelmesinler inşallah iyice ciğerleri gelişip kilo alsınlarAtlas bence annesini dinleyecek ve bekleyecek ileri haftaları ne stresler atlattın sende. 30 u atlattığımız için bir tık daha rahatladım bu zamana kadar her ne kadar burda yazmasam da inanılmaz stresli ve evhamlı yapım var kendime zehir ettim boş yere güzel günleri. bugün tam 32+0 olduk canım.
Sonu güzel olacak inşallah canım. Kucağımıza aldığımızda kötü günleri unuttursun yavrularımızAh kuzum bende öyle, neler neler yaşadım neler. Her günün ağlayarak stres dolu geçti. Bu zamanlara da şükür. Hep daha kötüleri var kendine gel dedim bu zamana kadar. Bende öyleyim canım çok evhamlı bir yapım var. Birde bu yaşadıklarım beni iyice yıprattı. Resmen hamilelik tramva oldu. Akıl sağlığım gidecekti o derece oldum resmen. Bende canım 32+3 oldum aramızda 3 gün varmışinsallah canım zamanında sağlıklı alırız. Sende sakın mantarı falan takma, daha birsey olmaz Allah’ın izni ile
Sezaryan olacak benim kesin o yüzden kasmıyorumOff bende oyle diyodum ama 34. Haftaya kadar yatınca yetmezmişesnetmek lazımmış kasları
Ooo o zaman yat yatabildiğin kadarSezaryan olacak benim kesin o yüzden kasmıyorum
Ben ilk doğumumu da Ertan beyde yapmıştım. Hem hastaya yaklaşımından hem de yaptığı sezaryenden çok memnun kaldığım için bu doğumda da kendisini tercih ettim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Biz yazın gebelik testim pozitif gelince pek araştırma yapmadan hastaneye gidip doktora muayene olduk ama ben çok memnunum Aslıhan hocadan tek dezavantajı aşırı yoğun ama ona rağmen yetişiyor her soruma kısa sürede :)
Doktorum hala bana 30 dk fazla izin vermiyor gerçi 30 dk bile yürümüyorum halim bile kalmamışKızlar ya egzersizlere başladınız mı ? Düne kadar yatıyordum artık hareket serbest olunca bugun 1 saat yürüdüm internetten hareketlere falan baktım gözüm korktu yaparken doğum başlatırsa diyepilates topu aldınız mı ? Ona biraz sıcak bakıyorum daire çizerim en azından diye ben biraz pimpirikliyim heralde
biryenianneadayi cnm senin kontrolun bugun değilmiydı? Benmi kaçırdım
biryenianneadayi neredesinnnn seni merak ettim çooook, burger yemeye gittin dimi ? Bizide unuttun. Hadi yaz nasıl geçti kontrol
Oyyy maşallahAyyy eveeet yazamadım bikızlar çok şükür 2035 gr olmuşuz :))) önceki kontrole göre güzel büyümüş dedi . Herhangi bir sıkıntı yok dedi .
Bu arada nst ye girdim. Kalp atışı 130lardayken bi konuşayım kızımla dedim . Konuşmaya başlayınca nabzı 154 e çıktı çooook duygulandım yaaa
Bugün tam 34 bitti kuzucumOyyy maşallahiyi olmanıza çok sevindim. Kaç haftalık oldunuz kuzum.
Hemde nasıl güzel nasılllllAyyy nasıl olmuş kızlar
1 saatte bitti yaparken çok mutlu oldum
40 tanesine kolonya yetti 2 lt almışım kolonya, eşim 10 tanesine tül istemedi bazıları öyle tercih eder dedi neyse dinliyim hadi dedim güzel oldu bence çok içime sindiçikolataların etiketleri de bu etiketlerle aynı olacak
Oyyy kuzummmmm maşallahBugün tam 34 bitti kuzucum
Canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkAyyy nasıl olmuş kızlar
40 tanesine kolonya yetti 2 lt almışım kolonya, eşim 10 tanesine tül istemedi bazıları öyle tercih eder dedi neyse dinliyim hadi dedim güzel oldu bence çok içime sindiçikolataların etiketleri de bu etiketlerle aynı olacak
Ayy isimlerine bak bak ne güzel olmuş ellerine sağlıkAyyy nasıl olmuş kızlar
yaaaaAyyy eveeet yazamadım bikızlar çok şükür 2035 gr olmuşuz :))) önceki kontrole göre güzel büyümüş dedi . Herhangi bir sıkıntı yok dedi .
Bu arada nst ye girdim. Kalp atışı 130lardayken bi konuşayım kızımla dedim . Konuşmaya başlayınca nabzı 154 e çıktı çooook duygulandım yaaa
kuzumm ellerine sağlık hepsi harika olmuşAyyy nasıl olmuş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?