4 pakette toplam 4cm yi zorla ölçtü canım. Alırız demesi strese soktu çünkü doktorum normalde rahat bir doktor böyle diyorsa gerçekten risk görmüş demektir
Kuzum 5 ile 7 cm normal olanı, 4 bu kadar düşük mü ki bilemedim. Sen şimdi stres yapma kuzum. Strese iyice bebeğini seni etkiler, cumaya düzelir inşallah sakın kafana takma. Kaç hafta oldunuz
Cuma günü canım inşallah en azından 2500 gr geçsin istiyorum kilo alışı da yavaşlayınca üzüldüm ama çok şükür yine de bu haftalara kadar geldik onun için ne iyi olacaksa o olsun sadece küvöz sürecini yaşamak istemiyorum direkt kucağıma verilsin istiyorum o yüzden en azından 2 hafta daha dayansa çok iyi olacak
Kuzum 5 ile 7 cm normal olanı, 4 bu kadar düşük mü ki bilemedim. Sen şimdi stres yapma kuzum. Strese iyice bebeğini seni etkiler, cumaya düzelir inşallah sakın kafana takma. Kaç hafta oldunuz
Canım ölçüm 3 aşamalı olarak yapılıyor biri tek paket ölçümü, biri iki paket ölçümü diğeri de 4 paket ölçümü olarak yapılıyor. Benim 4 paket ölçümü yapıldı 5in altında ama 4ü bile zor ölçtü 3 küsürdü yuvarlayıp 4 dedi. Bilmiyorum ki kilo da az almış. Doktor korkma dedi bu haftalara kadar geldin daha da düşerse ciğer geliştirici vurur alırız dedi riski çok az artık 10binde 6 dedi bu haftadan sonraki doğumlarda risk çok yok dedi. Cuma günü tekrar kontrol edilecek bakalım işte
Canım ölçüm 3 aşamalı olarak yapılıyor biri tek paket ölçümü, biri iki paket ölçümü diğeri de 4 paket ölçümü olarak yapılıyor. Benim 4 paket ölçümü yapıldı 5in altında ama 4ü bile zor ölçtü 3 küsürdü yuvarlayıp 4 dedi. Bilmiyorum ki kilo da az almış. Doktor korkma dedi bu haftalara kadar geldin daha da düşerse ciğer geliştirici vurur alırız dedi riski çok az artık 10binde 6 dedi bu haftadan sonraki doğumlarda risk çok yok dedi. Cuma günü tekrar kontrol edilecek bakalım işte
Aynen kuzum, bak çarşamba günü durumda göre bizide ciğer geliştirici yapılacak. Sakın üzülme senin hafta sanırım benden büyük kuzum kaç hafta oldu Bizimde bu hafta kilo alımı yavaştı. Ne yapalım canım gebeliğin başından beri elimizden geleni yapıyoruz. Şükür şuna yaşam sırını geçtiler. Biz bugün 32+4 olduk.
Sızıntı yok canım bakıldı. Suyu için şu an yapacak hiçbir şey yokmuş haftaya tekrar bakacak daha da alta düşerse ciğer geliştirici vurur alırız gibi konuştu ama korkma dedi bu haftadan sonra zaten risk çok az dedi kilosu iyi dedi
Kuzum benim sen umutlu ol biliyorsun bi anda normale döndü demişti Allah büyüktür inşallah yine artar havuç suyuna devam inşallah aksi durum olmaz bebiş 36-37 görür maşallah kilosu gayet güzel zaten ultrasonda biraz daha az çıkıyormuş demişti kizlar 2500 vardir Allah'ın izniyle
Aynen kuzum, bak çarşamba günü durumda göre bizide ciğer geliştirici yapılacak. Sakın üzülme senin hafta sanırım benden büyük kuzum kaç hafta oldu Bizimde bu hafta kilo alımı yavaştı. Ne yapalım canım gebeliğin başından beri elimizden geleni yapıyoruz. Şükür şuna yaşam sırını geçtiler. Biz bugün 32+4 olduk.
34+0 benim canım inşallah 36yı en azından görürüz sağlıkla ama dediğin gibi yaşam sınırını geçtik sadece küvöz sürecini yaşamak istemiyorum direkt kucağıma almak istiyorum o yüzden biraz daha beklesin istiyorum bakalım sağlıkla gelsinler de bir şekilde artık yaşayacağız yaşayacağımızı
Maalesef canım takipten başka yapacak hiçbir şey yok bu haftalardan sonra artış olmuyormuş zaten önemli olan daha da azalmaması ama daha da azı zaten doğum demek
Kuzum benim sen umutlu ol biliyorsun bi anda normale döndü demişti Allah büyüktür inşallah yine artar havuç suyuna devam inşallah aksi durum olmaz bebiş 36-37 görür maşallah kilosu gayet güzel zaten ultrasonda biraz daha az çıkıyormuş demişti kizlar 2500 vardir Allah'ın izniyle
İnşallah canım havuç suyunu içeceğim ama bakalım hayırlısı ne ise onun için ne iyi olacaksa o olsun artık sağlıkla gelsin de bir şekilde geçer süreç dışarıda büyütürüz artık
Ay kızlar birde ben bugun hastane çantama son eksikleri koydum makyaj malzemesi şampuan vs falan o sıra oglusumun kıyafetlerine bakayım dedim dayanamadım ama kırışmış hepsi bende hiç sevmem kırış buruş acaba hastaneye utu getirsem çok mu komik olur
Kızlar bebeğimin suyu alt sınırın da altına düşmüş kilo ise 2 haftada 270 gr almış şu an 34. haftada 2270 gr. Suyu için cuma günü tekrar kontrol daha da azalırsa riske atamayız alırız dedi
Kızlar çıktım ben muayeneden her şey yolunda çok şükür 2510 gram olmuş 47cm boy. Baş geliş hala magnezyumu bırak dedi kasılmalar başlasın dedi sade sodaya da içebilirsin dedi bi sıkıntısı olmazmış. Egzersizlere de başla dedi hem masaj hem pilates hemde yürüyüş normal doğum için. Ayaktaki ödem yüzünden 10gunde bir gitmeye devam