2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oy kuzum benim rabbim gonlune göre nasip etsin haklısın sende sağlıkla gelsin

Kuzum sen havuç suyu içiyordun sanki yine devam et içmeye ama bak kilosunu alıyor cumaya kadar yine devam et içmeye inanıyorum artıcak
İçeceğim canım ama bu haftalarda su da artış beklenmezmiş çok fazla önemli olan azalmaması imiş ama inşallah artar ne diyebilirim ki. Geçen hafta da eşime dedim karnım çok yumuşak sanki içinde bebek yokmuş gibi bu kadar değildi diye demek ki suyu azaldığındanmış

Sen iç pes etmek yok azalmasa bile şükür bunada zaten ne kaldıki içerek sen uzata bilirsin doğum vaktini..

Kuzum suyun sızıyor olabilir mi senin şu normale dönmüştü en son nasıl bu kadar hızlı azaldı bebiş Allah'tan önde gidiyordu senin iki hafta daha dursa en azından mümkün müymüs bu durumda?
Sızıntı yok canım bakıldı. Suyu için şu an yapacak hiçbir şey yokmuş haftaya tekrar bakacak daha da alta düşerse ciğer geliştirici vurur alırız gibi konuştu ama korkma dedi bu haftadan sonra zaten risk çok az dedi kilosu iyi dedi

Bu gece inanılmaz bir mide yanması ile güne merhaba dedim
Öksürük de başladı sanırım hastanede şifayı kaptık ya da reflü öksürük tetikliyor neyse bugün doktora söyleyeceğim inşallah
Yaa çok dikkat et. Ve muayeneden sonra da bizi bilgilendirin kızlar akgnss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…