2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Ooohh masallah minik kuşa sağlıkla gelsinler inşalllaaaahhh

Canım bikdigik kadarıyla su azlığı sebebiyle yatisla tedavi yapılıyor seni yatırdı mi
Erken haftalarda yapıyorlar onu sanırım canım 34ü geçtiğimiz için müdahalede bulunulmadan risk durumunda alıyorlar sanırım onun gibi bir şey dedi bugün doktor ama benim beyin uçtu o an canım çok sıkıldı ama yatış verilmedi cuma günü tekrar kontrol edilecek

Kızlar merhaba sizden bir konuda fikir alacağım. Ya ben şimdi görümceme geldim bir iş dolayısıyla, dünden beri buradayız bugün çıkacağız. Uzun yolculuk yaptık 6 saat kadar, şehir içinde de çok işimiz oldu yani epey yoruldum açıkçası ve böyle nefes alamıyorum vs klasik hamilelik sıkıntılarım da var.
Belki kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama sanki görümcem ona yardım etmedigime biraz bozuluyor gibi. Ya açıkçası evde öyle zor yemekler falan yapmıyorum ben iki dk yemek koyuyorum, eşim kaldırıyor bulaşıkları vs yani ayakta saatlerce yemek- bulaşık için duramam açıkçası ki canim da istemiyor. E iki dk yardım ediyorum sonra da gidip oturuyorum, o da biraz bozuluyor gibi. Sizce bencillik mi ediyorum?

Hayır tabiki ne bencilliği artık en ağır zamanlarımız yani ayakta kalmak çile bizim için o kadar yol gitmissin hem ben evden hastaneye gidene kadar 30dkda zorlanıyorum arabada 2 büklüm 6 saaat ne yani eğer bozuluyorsa bile onun bencilliği sen kafama takma asla senden birsey bekliyorlarsa zaten onlarin kabahati

MaşAllah canım ne güzel kaç haftalıksın şimdi?

Kuzum senin haftan çok daha iyi. Asla korkma cumaya kadar inşallah 35i de görürsün. 35de doğum yapıp kuveze girmeyen çok bebek var kuzum. Elbette hatta 38,39 ları görsek ne kadar iyi olur.

B Buddy x canımmm kontrol saat kaçta canım bizi haberdar et
Canım çıktım kontrolden şükür
Oy maşallah canım çok sevindim valla
Hayır canım ne bencilliği asıl onlar öyle düşünürse senin hakkında bencillik etmiş olurlar sen tabiki kendini ve karnındaki beneğini düşüneceksin şunun şurasında ne kaldı zaten insan nefes nefese kalıyor anlayışlı olmalılar sen sakın kendinden taviz verme gayet olması gerektiği gibi yapıyorsun sen

O eğer öyle düşünüyorsa bencillik o yapıyor sen diğilson aylardasın birde 6 saat yol diyorsun yarım saat yürüyünce mahv oluyorum o konuda görümcem iyi ya Allah var

Son durum ne peki

Valla ne bileyim canım ben evime gelen hamile bir kadına iş yaptırmazdim şahsen eğer sağlığım yerindeyse. Kaldı ki benim ilgilenmem gereken bir çocuğum daha var zaten onun derdi tasasi bitmiyor. Suratını asıyor gibi geliyor mecburen bulaşıkları falan duruladim şimdi mesela. Ha ağır bir şey yapmıyorum ama gücüme gidiyor açıkçası kendi evimde bile yapmazken misafir gittiğim evde yapmak.

O eğer öyle düşünüyorsa bencillik o yapıyor sen diğilson aylardasın birde 6 saat yol diyorsun yarım saat yürüyünce mahv oluyorum o konuda görümcem iyi ya Allah var
Valla nasıl geldim o yolu gel sen bana sor. Otursam oturamadim kalksam kalkamadım yatamadım. Bir de dönüşte bizimle gelecekmiş. Zaten rahat değildim şimdi iyice sıkışacagim. Uf bilmiyorum ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama artık herkesten soğudum gerçekten.

Ben çayımı bile almıyorum kv evindeyken görümcem yok ama kv de bişey yapmıyorum ağırlaştık çünkü artık. Ki ekstra senin çocuğunda varmış zaten günün yorucudur. Otur bence yapma bir şey yada eşin müdahale etsin

Eşim evde değil zaten o varken o yapıyor bana bir şey yaptırmıyor. Kv evinde ben de yapmıyorum hiçbir şey ama bu görümcem neden böyle yapıyor anlamadım.

Kızlar 32+2 nst çok şükür iyi çıktı
Kilolar biri hala 1700 gr - diğeri 1950 gr kilo almış ama 1700 olan hala aynı doktorum şuan bir sıkıntı yok tansiyon ilacı ve kan sulandırıcı devam dedi ama 10 güne hala 1700 gr olan bebek kilo almazsa 34 de doğumu yapmış oluruz dedi o da şubatın ilk haftası gibi tahminimiz , sordum bir daha ciğer geliştirici yapmayız bu yaptıklarımız yeterli olur dedi
Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş . Zaten bu rahim uzunluğuna 10-14 güne doğum olur diye düşünüyorum açılma başlar artık yavaştan ama tahminim 2 haftaya kadar götürür bizi kilo almalar devam ederse dedi
Reflü den dolayı öksürük oluyormuş reflü köpük gibi mideye baskı yapar oda ciğere dedi gaviscon şurup verdi akşam yatmadan 2 ölçek al rahatlarsın öksürmezsin en azından dedi bakalım bu akşam içeceğim inşallah gaviscon rahatlatır
Bu çarşamba yine kontrole çağırdı . Çarşamba 1700 gr olan bebeğin en az 100 gr artık almış olmasını beklerim dedi inşallah alır şuan durumlar bu yönde tahmini doğum 34. Hafta olacak nasipse bakalım yaşayıp göreceğiz
Hareketlenseler biraz daha rahat hissedeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…