2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Valla aynı şekil bende evime gelen hiç bir hamileye iş yaptırmadım şuan onlara gittigimde de hiç birsey yapmiyorum surat asıyorsa sende surat as otur valla ben artık aman ben iyi olayimm falan demiyorum nasil davraniyolarsa karsiligini alirlar sonra uzulen dusunen biz oluyoruz

6 saati düşününce kasıklarım ağrıyorşimdi biz öyle bir durumdayız valla her kes bize batıyor boş vermeye çalış kocalarımız bile anlamaz bizi ne kadar zor bize şimdi

Ne alakası var canım benim sonuçta sen bilerek isteyerek ona yardım etmiyor değilsin ki bozulması ayıp olur asıl oraya gezmeye de gitmedin mecburi gittin bence hiç kendine yüklenme o şekilde o kadar yol çektikten sonra bide karnın burnunda bişey yapamayacağını anlayışla karşılaması gereken o

Durum ne cnm peki

Amin inşallah canım olur merak etme biz 10gun önce gittiğimizde 1900 gramdı 10gunde 600 gram almış
Ayy çok güzel canımGiderken 2 haftam olucak benimde gönlüm Mart'ta hep isterdi doğumum olsun ama kendi sorunlarım için hızlı kilo alsa doktorda çok bekletmez beni

6 saati düşününce kasıklarım ağrıyorşimdi biz öyle bir durumdayız valla her kes bize batıyor boş vermeye çalış kocalarımız bile anlamaz bizi ne kadar zor bize şimdi
Şükür bir yerim agrimadi ama uyuyamadım sadece çünkü çocuk da var haliyle. Şimdi görümce gelince iyice sıkışacagim ama suç eşimin. araba küçük sıkışırız demesi lazımdı. O yüzden ona da ayrı bir kuruluyorum zaten

İnan iş bekliyor ama. Yemek yapıyor mesela salatayı yapar mısın şunu doğrar misin çamaşırı toplar mısın. İstediği şeyler atla deve değil ama iş bekliyor demek oluyor bu haliyle bir şeyler istedikçe ben rahatsız oluyorum oturmaktan.

Ay çok sevindimm hadi inşallah Şubat'ı gorsunler sağ salim kavuşun kuzumm

Eşim evde değil zaten o varken o yapıyor bana bir şey yaptırmıyor. Kv evinde ben de yapmıyorum hiçbir şey ama bu görümcem neden böyle yapıyor anlamadım.
Eşiniz kardeşine müdahale etsin demek istemiştim şuna yanınızda değil miydi

Hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum , sağ salim kavuş kızlarına, dualarımız seninle

Ahhh kuzum çok şükür ikiz gebelik sonuçta biz birine kilo aldıramıyoruz iki tane prenses nasıl orda kiloları bölüşsünhayırlı zamanda dünyaya gelsinler

Ayy çok güzel canımGiderken 2 haftam olucak benimde gönlüm Mart'ta hep isterdi doğumum olsun ama kendi sorunlarım için hızlı kilo alsa doktorda çok bekletmez beni
Bol bol ceviz ve muz tüketmeye çalış

Ayyy hiç rahat edemeyeceğim ortam kılımı kıpırdatmam yani senden ne hayır bekliyor karnım burnumda Allah aşkına. Çamaşır toplasam kendi elimdekileri toplarım zaten ay yok ben pireyi deve yapardım yatarım aşağı

Eşiniz kardeşine müdahale etsin demek istemiştim şuna yanınızda değil miydi
Yok canım onun da işi var evde değil yani. Ama o da ne desin ki eşimden bir şey isteme mi desin koskoca kadın neredeyse annem yaşında, düşünmesi lazım ama nerdee.

İnşallah çarşambaya kadar kilo alırlar canım en azından 34ü görürseniz iyi olur

Yok canım onun da işi var evde değil yani. Ama o da ne desin ki eşimden bir şey isteme mi desin koskoca kadın neredeyse annem yaşında, düşünmesi lazım ama nerdee.
Sırf fesatlıktan ya baska bir şey değil böyle insanları gerçekten anlamıyorum Allah akıl fikir versin

Bide ağzıyla söylüyor mu yapar mısın diye yok artık ya çok ayıp etmiş şurda kalacagin ne kadar yani insan oturduğu yerden kaldırmaz... Bende dün kv sarmaya yardıma gittim ya eltim geldi sonra oo aslı iki gündür sarma sariyorsun gelin anneyle bigunde bana sarın diyor gülerek la havle dedim sustum sonra palamutu nasıl yaptığımı sordu anne bende anlattım işte çok güzel oluyor falan bu seferde diyor ki yine gülerek bı gün yap bize yiyelim dayanamadım buda heee karnım burnumda iki de birde bana onu yap bunu yap diyor benden bişey beklemeyin siz bana yapacaksiniz ben yicem siz beni besliyceksiniz dedim aynı sekilde gülerek oda bana güya gülerek lafı atıyor ya ohh verdim cevabını sinir oluyorum ya insanlar bitek kendilerini düşünür olmuş..

Ben de rahat edemiyorum işte el mahkum düştüm eline. Burda başka tanıdığım yok, olsa da ablası yani eşim başka yere gitmezdi. Diyorum ya evimde yapmıyorum burda yapmam cok saçma dün tutturmuş yürüyüş yapalım. Ya diyorum istemiyorum yürüyüş falan ben bunu düşünemiyor muyum canım istemiyor yata yata doğurmak istiyorum bu sefer. Kaldı ki saatlerce yol gelmişim ne yürüyüşü yav. Sonra tutturdu onu kayinvalidesine gidecekmisiz ayıp olurmuş buraya kadar gelmişken. Ay çıldırdim gerçekten. Ne ayıp olacak ya şu durumda o gelsin beni bu halimle ziyaret etsin tobe yarabbim

Kuzum çok sevindim insallah prenses kilo alır. Bir hafta bir haftadır kuzum, bir gün bile bizim için avantaj kuzum çok sevindim hersey yolunda olmasına. Daha iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…