Valla aynı şekil bende evime gelen hiç bir hamileye iş yaptırmadım şuan onlara gittigimde de hiç birsey yapmiyorumValla ne bileyim canım ben evime gelen hamile bir kadına iş yaptırmazdim şahsen eğer sağlığım yerindeyse. Kaldı ki benim ilgilenmem gereken bir çocuğum daha var zaten onun derdi tasasi bitmiyor. Suratını asıyor gibi geliyor mecburen bulaşıkları falan duruladim şimdi mesela. Ha ağır bir şey yapmıyorum ama gücüme gidiyor açıkçası kendi evimde bile yapmazken misafir gittiğim evde yapmak.
6 saati düşününce kasıklarım ağrıyorValla nasıl geldim o yolu gel sen bana sor. Otursam oturamadim kalksam kalkamadım yatamadım. Bir de dönüşte bizimle gelecekmiş. Zaten rahat değildim şimdi iyice sıkışacagim. Uf bilmiyorum ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama artık herkesten soğudum gerçekten.
Ne alakası var canım benim sonuçta sen bilerek isteyerek ona yardım etmiyor değilsin ki bozulması ayıp olur asıl oraya gezmeye de gitmedin mecburi gittin bence hiç kendine yüklenme o şekilde o kadar yol çektikten sonra bide karnın burnunda bişey yapamayacağını anlayışla karşılaması gereken oKızlar merhaba sizden bir konuda fikir alacağım. Ya ben şimdi görümceme geldim bir iş dolayısıyla, dünden beri buradayız bugün çıkacağız. Uzun yolculuk yaptık 6 saat kadar, şehir içinde de çok işimiz oldu yani epey yoruldum açıkçası ve böyle nefes alamıyorum vs klasik hamilelik sıkıntılarım da var.
Belki kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama sanki görümcem ona yardım etmedigime biraz bozuluyor gibi. Ya açıkçası evde öyle zor yemekler falan yapmıyorum ben iki dk yemek koyuyorum, eşim kaldırıyor bulaşıkları vs yani ayakta saatlerce yemek- bulaşık için duramam açıkçası ki canim da istemiyor. E iki dk yardım ediyorum sonra da gidip oturuyorum, o da biraz bozuluyor gibi. Sizce bencillik mi ediyorum?
Durum ne cnm pekiCanım çıktım kontrolden şükür
Oy maşallah canım çok sevindim valla
Hayır canım ne bencilliği asıl onlar öyle düşünürse senin hakkında bencillik etmiş olurlar sen tabiki kendini ve karnındaki beneğini düşüneceksin şunun şurasında ne kaldı zaten insan nefes nefese kalıyor anlayışlı olmalılar sen sakın kendinden taviz verme gayet olması gerektiği gibi yapıyorsun sen
Ayy çok güzel canımAmin inşallah canım olur merak etme biz 10gun önce gittiğimizde 1900 gramdı 10gunde 600 gram almış
Şükür bir yerim agrimadi ama uyuyamadım sadece çünkü çocuk da var haliyle. Şimdi görümce gelince iyice sıkışacagim ama suç eşimin. araba küçük sıkışırız demesi lazımdı. O yüzden ona da ayrı bir kuruluyorum zaten6 saati düşününce kasıklarım ağrıyorşimdi biz öyle bir durumdayız valla her kes bize batıyor boş vermeye çalış kocalarımız bile anlamaz bizi ne kadar zor bize şimdi
İnan iş bekliyor ama. Yemek yapıyor mesela salatayı yapar mısın şunu doğrar misin çamaşırı toplar mısın. İstediği şeyler atla deve değil ama iş bekliyor demek oluyor bu haliyle bir şeyler istedikçe ben rahatsız oluyorum oturmaktan.Ne alakası var canım benim sonuçta sen bilerek isteyerek ona yardım etmiyor değilsin ki bozulması ayıp olur asıl oraya gezmeye de gitmedin mecburi gittin bence hiç kendine yüklenme o şekilde o kadar yol çektikten sonra bide karnın burnunda bişey yapamayacağını anlayışla karşılaması gereken o
Ay çok sevindimm hadi inşallah Şubat'ı gorsunlerKızlar 32+2 nst çok şükür iyi çıktı
Kilolar biri hala 1700 gr - diğeri 1950 gr kilo almış ama 1700 olan hala aynı doktorum şuan bir sıkıntı yok tansiyon ilacı ve kan sulandırıcı devam dedi ama 10 güne hala 1700 gr olan bebek kilo almazsa 34 de doğumu yapmış oluruz dedi o da şubatın ilk haftası gibi tahminimiz , sordum bir daha ciğer geliştirici yapmayız bu yaptıklarımız yeterli olur dedi
Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş . Zaten bu rahim uzunluğuna 10-14 güne doğum olur diye düşünüyorum açılma başlar artık yavaştan ama tahminim 2 haftaya kadar götürür bizi kilo almalar devam ederse dedi
Reflü den dolayı öksürük oluyormuş reflü köpük gibi mideye baskı yapar oda ciğere dedi gaviscon şurup verdi akşam yatmadan 2 ölçek al rahatlarsın öksürmezsin en azından dedi bakalım bu akşam içeceğim inşallah gaviscon rahatlatır
Bu çarşamba yine kontrole çağırdı . Çarşamba 1700 gr olan bebeğin en az 100 gr artık almış olmasını beklerim dedi inşallah alır şuan durumlar bu yönde tahmini doğum 34. Hafta olacak nasipse bakalım yaşayıp göreceğiz
Hareketlenseler biraz daha rahat hissedeceğim inşallah
Eşiniz kardeşine müdahale etsin demek istemiştim şuna yanınızda değil miydiEşim evde değil zaten o varken o yapıyor bana bir şey yaptırmıyor. Kv evinde ben de yapmıyorum hiçbir şey ama bu görümcem neden böyle yapıyor anlamadım.
Hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum , sağ salim kavuş kızlarına, dualarımız seninleKızlar 32+2 nst çok şükür iyi çıktı
Kilolar biri hala 1700 gr - diğeri 1950 gr kilo almış ama 1700 olan hala aynı doktorum şuan bir sıkıntı yok tansiyon ilacı ve kan sulandırıcı devam dedi ama 10 güne hala 1700 gr olan bebek kilo almazsa 34 de doğumu yapmış oluruz dedi o da şubatın ilk haftası gibi tahminimiz , sordum bir daha ciğer geliştirici yapmayız bu yaptıklarımız yeterli olur dedi
Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş . Zaten bu rahim uzunluğuna 10-14 güne doğum olur diye düşünüyorum açılma başlar artık yavaştan ama tahminim 2 haftaya kadar götürür bizi kilo almalar devam ederse dedi
Reflü den dolayı öksürük oluyormuş reflü köpük gibi mideye baskı yapar oda ciğere dedi gaviscon şurup verdi akşam yatmadan 2 ölçek al rahatlarsın öksürmezsin en azından dedi bakalım bu akşam içeceğim inşallah gaviscon rahatlatır
Bu çarşamba yine kontrole çağırdı . Çarşamba 1700 gr olan bebeğin en az 100 gr artık almış olmasını beklerim dedi inşallah alır şuan durumlar bu yönde tahmini doğum 34. Hafta olacak nasipse bakalım yaşayıp göreceğiz
Ahhh kuzum çok şükür ikiz gebelik sonuçta biz birine kilo aldıramıyoruz iki tane prenses nasıl orda kiloları bölüşsünKızlar 32+2 nst çok şükür iyi çıktı
Bol bol ceviz ve muz tüketmeye çalışAyy çok güzel canımGiderken 2 haftam olucak benimde gönlüm Mart'ta hep isterdi doğumum olsun ama kendi sorunlarım için hızlı kilo alsa doktorda çok bekletmez beni
Ayyy hiç rahat edemeyeceğim ortam kılımı kıpırdatmam yani senden ne hayır bekliyor karnım burnumda Allah aşkına. Çamaşır toplasam kendi elimdekileri toplarım zaten ay yok ben pireyi deve yapardım yatarım aşağıİnan iş bekliyor ama. Yemek yapıyor mesela salatayı yapar mısın şunu doğrar misin çamaşırı toplar mısın. İstediği şeyler atla deve değil ama iş bekliyor demek oluyor bu haliyle bir şeyler istedikçe ben rahatsız oluyorum oturmaktan.
Yok canım onun da işi var evde değil yani. Ama o da ne desin ki eşimden bir şey isteme mi desinEşiniz kardeşine müdahale etsin demek istemiştim şuna yanınızda değil miydi
İnşallah çarşambaya kadar kilo alırlar canım en azından 34ü görürseniz iyi olurKızlar 32+2 nst çok şükür iyi çıktı
Sırf fesatlıktan ya baska bir şey değil böyle insanları gerçekten anlamıyorum Allah akıl fikir versinYok canım onun da işi var evde değil yani. Ama o da ne desin ki eşimden bir şey isteme mi desinkoskoca kadın neredeyse annem yaşında, düşünmesi lazım ama nerdee.
Bide ağzıyla söylüyor mu yapar mısın diye yok artık ya çok ayıp etmiş şurda kalacagin ne kadar yani insan oturduğu yerden kaldırmaz... Bende dün kv sarmaya yardıma gittim ya eltim geldi sonra oo aslı iki gündür sarma sariyorsun gelin anneyle bigunde bana sarın diyor gülerek la havle dedim sustum sonra palamutu nasıl yaptığımı sordu anne bende anlattım işte çok güzel oluyor falan bu seferde diyor ki yine gülerek bı gün yap bize yiyelim dayanamadım buda heee karnım burnumda iki de birde bana onu yap bunu yap diyor benden bişey beklemeyin siz bana yapacaksiniz ben yicem siz beni besliyceksiniz dedim aynı sekilde gülerek oda bana güya gülerek lafı atıyor ya ohh verdim cevabını sinir oluyorum ya insanlar bitek kendilerini düşünür olmuş..İnan iş bekliyor ama. Yemek yapıyor mesela salatayı yapar mısın şunu doğrar misin çamaşırı toplar mısın. İstediği şeyler atla deve değil ama iş bekliyor demek oluyor bu haliyle bir şeyler istedikçe ben rahatsız oluyorum oturmaktan.
Ben de rahat edemiyorum işte el mahkum düştüm eline. Burda başka tanıdığım yok, olsa da ablası yani eşim başka yere gitmezdi. Diyorum ya evimde yapmıyorum burda yapmam cok saçmaAyyy hiç rahat edemeyeceğim ortam kılımı kıpırdatmam yani senden ne hayır bekliyor karnım burnumda Allah aşkına. Çamaşır toplasam kendi elimdekileri toplarım zaten ay yok ben pireyi deve yapardım yatarım aşağı
Canım 1900 gramken kaç haftalıktınız ?Amin inşallah canım olur merak etme biz 10gun önce gittiğimizde 1900 gramdı 10gunde 600 gram almış
Kuzum çok sevindimKızlar 32+2 nst çok şükür iyi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?