2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bebeğimin suyu alt sınırın da altına düşmüş kilo ise 2 haftada 270 gr almış şu an 34. haftada 2270 gr. Suyu için cuma günü tekrar kontrol daha da azalırsa riske atamayız alırız dedi
Yaaa üzüldüm canım artık gerçi doğuma hazır sayılırız peki yapacak bişey var mı

Kızlar bebeğimin suyu alt sınırın da altına düşmüş kilo ise 2 haftada 270 gr almış şu an 34. haftada 2270 gr. Suyu için cuma günü tekrar kontrol daha da azalırsa riske atamayız alırız dedi
Kuzum sen havuç suyu içiyordun sanki yine devam et içmeye ama bak kilosunu alıyor cumaya kadar yine devam et içmeye inanıyorum artıcak

B Buddy x canım şimdi girdim ben sıra hala var
Artık şansıma kuzum ya doktoruma dedim 1 saat erkenden gidiyorum nst ye her türlü yetişirim inşallah 20 dl zaten genelde herkesin çekimi ama benim 40 dk sürüyor iki bebeğe ayrı ayrı bağladığı için hayırlısı artık gelene kadar boşalır umarım

Ayy ne kadar şanslısın lazer çoğu kadında orda ise yaramiyormus sende yaramış hahah dürüst esnaf kız madem tek tük var hiç bulaşma jilete git sen yine agdaya

Ama ben çok bacak bacak üste atan biriyim yani ilk hamileliğimde son zamana kadar çalışmıstım nerdeyse ve hep atıyordum ya çalışırken falan. Bence bu teori çürük
Yaa öyle mi dersin ama bir hafta önce atıyordum şuan atamıyorum diyen kızlar var bende çok rahat atıyorum hatta dedim ki ya insan nasıl atamaz ki çok saçma çok kolay al işte falan ama yorumlara bakınca bazı atan kızlar atamamaya başlamış merak ettim bende de olacak mı

Belli olmazz canimcigim belki oğlun kendi belirleyecek geleceği zamanı öyle gireceksin sezaryene
Yok kuzum kendi durumuma göre resmen günleri sayıyorum büyüdükce bana etkisi iyi olmuyor malesef 37 görsem rahatlıcam artık o zaman ne zaman alıyorsa alsın yeterki kilosu hızlıca artsın istiyorum çok zor dayanıyorum ne kadar iyi alırsa o kadarda erken alır

benim doğulu genlerimi lazerle bi tık köreltsem de içerde hamilelik hormonlarını beklemişler ayaklanmak için jiletle falan baş edemem hiç
Hahahah Allah seniii kız boşver ben hep kıllı olsaydimda kafamda saç çıkacak yer kalmasaydi diyorum benimde saçım az bu kıl yapım yüzünden aman sen jilete hiç bulasma dediğin gibi

Reactions: The
Kuzum suyun sızıyor olabilir mi senin şu normale dönmüştü en son nasıl bu kadar hızlı azaldı bebiş Allah'tan önde gidiyordu senin iki hafta daha dursa en azından mümkün müymüs bu durumda?

Geçmiş olsun canım ya inşallah düzelir ne kadar ml kalmış su acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…