2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ne garip insanlar var ya gerçekten anlamak o kadar güç ki. Herkese ayrı bir gicigim, sanki herkesin gerçek yüzünü şu hamilelikte görüyor gibiyim. Senin elti de çok gicikmis

Eşler diyemiyor malesef birde anladığım kadar hele senin görümcene hiç deyilmez anlamaz çünkü kocan ne etsin tanıyor kendi ailesini

Ay gittin mi yoksa kv sine kız senin işin zor bununla bi insana rahat verin bugün yürümek isterim yarın istemem keyif benim her günümüzü bırak benim her saatim aynı değil kafa atıyor bazen ne bu sık boğaz etmeleri çok istiyorsa kendi yapsın yesin yürüsün gitsin kendi kv sine

Reactions: The
Ne garip insanlar var ya gerçekten anlamak o kadar güç ki. Herkese ayrı bir gicigim, sanki herkesin gerçek yüzünü şu hamilelikte görüyor gibiyim. Senin elti de çok gicikmis
Bak onu o kadar güzel söyledin ki seni ayakta alkışlıyorum insanların gerçek yüzünü görmek için hamile kalın ayyy ne cektigimizi bize sor varya patavatsizligindan hepimiz biktikkk

kuzum maşallah bu iki haftalık süreçte kaşar, kefir, muz kuruyemiş yüklenirsin o da diğer kardeşe yetişir bile inşallah, sağlıcakla kavuş iki prensesine de inşallah canımm

Eşler diyemiyor malesef birde anladığım kadar hele senin görümcene hiç deyilmez anlamaz çünkü kocan ne etsin tanıyor kendi ailesini
Ya benim koca var ya tam bir el iyisi dedikleri cinsten. Gıcık oluyorum bazı huylarına. Bir şey olsun hemen kendini atar öne. Hatta bu gelişimizde de bana diyor ki bizimle dönüşte bir adam( uzak bir akraba) da gelecek öne oturur diyor. Ay çıldırdim gerçekten. Zaten rahat edemiyorum ne işi var elin adamıyla 6 saat yani. Neyse onu söyledi iptal etti. Bu sefer de ablasi çıktı. İmtihan gibi aile.

Gitmedim tabiki ya bana ne onun kvsinden. Çok da tin yani ayıp olurmuş bana ne. Aynen öyle valla ne çok karışan eden oluyor kime ne benim yaptığım yapmadığım yürüyüşten bilmem neyden.

İyi olmak iyi bir şeyde ama ilk aileni düşünmelisin ilk ailene iyi olmak lazım hamile halinle sıkışık nasıl oturucan

İyi olmak iyi bir şeyde ama ilk aileni düşünmelisin ilk ailene iyi olmak lazım hamile halinle sıkışık nasıl oturucan
Evet zaten bu canımı sıkıyor. Başkasının işini gücünü görmekle iyi olunmuyor. El iyisi diyorum ben o yüzden ona. Ne kendini ne bizi ön plana koyuyor

Kızlar emzirme sütyeni mi almak mantıklı yoksa atleti mi ? Sanırım atleti gezmeye giderken falan kullanamayız dimi . Bir de siz hangisini aldınız link yollar mısınız

Kuzum senin haftan çok daha iyi. Asla korkma cumaya kadar inşallah 35i de görürsün. 35de doğum yapıp kuveze girmeyen çok bebek var kuzum. Elbette hatta 38,39 ları görsek ne kadar iyi olur.
Öyle canım ciğer gelişimine bağlıymış inşallah gelişmiştir diye dua ediyorum bakalım cuma ola hayrola sağlıkla gelsin de artık önemli değil bir an alırız deyince kötü hissettim kendimi ağladım ne bileyim koparıyormuşuz yerinden gibi hissettim o an. Bir yandan da sürekli su problemi oldu başka problemler oldu yoruldum da tek duam sağlıkla kavuşmak

Evet zaten bu canımı sıkıyor. Başkasının işini gücünü görmekle iyi olunmuyor. El iyisi diyorum ben o yüzden ona. Ne kendini ne bizi ön plana koyuyor
Üzülme ben hep kendime bunu diyorum kimse dört dörtlük diğil TV manyak eşleri görünce amaaan diyorum şükür el kaldırmaz küfür evimizde hiç yok ondan boş vermeye çalışıyorum olmayıncada ağlıyorum bu kadar

Kızlar emzirme sütyeni mi almak mantıklı yoksa atleti mi ? Sanırım atleti gezmeye giderken falan kullanamayız dimi . Bir de siz hangisini aldınız link yollar mısınız
Ben sutyeni aldım ama öyle çok kaliteli bir şey almadım çevremdeki anneler gereksiz dediler ama 1 tane dursun diye aldım atletlerin zaten açması kolay oluyo benim atletlerimin önü açık

B Buddy x canım gaviskonun resmini atar mısın sanırım bende alıcam soda da kesmiyor artık yanmamı. Kulaklarımdan gözlerimden çıkacak sanki

B Buddy x canım gaviskonun resmini atar mısın sanırım bende alıcam soda da kesmiyor artık yanmamı. Kulaklarımdan gözlerimden çıkacak sanki
Akşam eşim getirsin atayım kuzum bana reçete ettiğini doktorumun
Benimde aynı şekilde bu son 1 hafta da başladı anlamsız bir şekilde kulaklarım çınlıyor nefesimi kesiyor öksürük yaptı derken bende rennie çiğneme tablet vardı hiçbir işe yaramıyor artık 1 saat anca idare ediyor bakalım gaviscon daha iyi dedi doktorum şurup zararsız dedi akşam fotosunu atarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…