Ceviz çok az yiyorum muz 1 taneden fazla izin vermiyor doktor offffBol bol ceviz ve muz tüketmeye çalış
Ne garip insanlar var ya gerçekten anlamak o kadar güç ki. Herkese ayrı bir gicigim, sanki herkesin gerçek yüzünü şu hamilelikte görüyor gibiyim. Senin elti de çok gicikmisBide ağzıyla söylüyor mu yapar mısın diye yok artık ya çok ayıp etmiş şurda kalacagin ne kadar yani insan oturduğu yerden kaldırmaz... Bende dün kv sarmaya yardıma gittim ya eltim geldi sonra oo aslı iki gündür sarma sariyorsun gelin anneyle bigunde bana sarın diyor gülerek la havle dedim sustum sonra palamutu nasıl yaptığımı sordu anne bende anlattım işte çok güzel oluyor falan bu seferde diyor ki yine gülerek bı gün yap bize yiyelim dayanamadım buda heee karnım burnumda iki de birde bana onu yap bunu yap diyor benden bişey beklemeyin siz bana yapacaksiniz ben yicem siz beni besliyceksiniz dedim aynı sekilde gülerek oda bana güya gülerek lafı atıyor ya ohh verdim cevabını sinir oluyorum ya insanlar bitek kendilerini düşünür olmuş..
Eşler diyemiyor malesef birde anladığım kadar hele senin görümcene hiç deyilmez anlamaz çünkü kocan ne etsin tanıyor kendi ailesiniŞükür bir yerim agrimadi ama uyuyamadım sadece çünkü çocuk da var haliyle. Şimdi görümce gelince iyice sıkışacagim ama suç eşimin. araba küçük sıkışırız demesi lazımdı. O yüzden ona da ayrı bir kuruluyorum zaten
Ay gittin mi yoksa kv sineBen de rahat edemiyorum işte el mahkum düştüm eline. Burda başka tanıdığım yok, olsa da ablası yani eşim başka yere gitmezdi. Diyorum ya evimde yapmıyorum burda yapmam cok saçmadün tutturmuş yürüyüş yapalım. Ya diyorum istemiyorum yürüyüş falan ben bunu düşünemiyor muyum canım istemiyor yata yata doğurmak istiyorum bu sefer. Kaldı ki saatlerce yol gelmişim ne yürüyüşü yav. Sonra tutturdu onu kayinvalidesine gidecekmisiz ayıp olurmuş buraya kadar gelmişken. Ay çıldırdim gerçekten. Ne ayıp olacak ya şu durumda o gelsin beni bu halimle ziyaret etsin tobe yarabbim
Bak onu o kadar güzel söyledin ki seni ayakta alkışlıyorumNe garip insanlar var ya gerçekten anlamak o kadar güç ki. Herkese ayrı bir gicigim, sanki herkesin gerçek yüzünü şu hamilelikte görüyor gibiyim. Senin elti de çok gicikmis
kuzum maşallahKızlar 32+2 nst çok şükür iyi çıktı
Kilolar biri hala 1700 gr - diğeri 1950 gr kilo almış ama 1700 olan hala aynı doktorum şuan bir sıkıntı yok tansiyon ilacı ve kan sulandırıcı devam dedi ama 10 güne hala 1700 gr olan bebek kilo almazsa 34 de doğumu yapmış oluruz dedi o da şubatın ilk haftası gibi tahminimiz , sordum bir daha ciğer geliştirici yapmayız bu yaptıklarımız yeterli olur dedi
Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş . Zaten bu rahim uzunluğuna 10-14 güne doğum olur diye düşünüyorum açılma başlar artık yavaştan ama tahminim 2 haftaya kadar götürür bizi kilo almalar devam ederse dedi
Reflü den dolayı öksürük oluyormuş reflü köpük gibi mideye baskı yapar oda ciğere dedi gaviscon şurup verdi akşam yatmadan 2 ölçek al rahatlarsın öksürmezsin en azından dedi bakalım bu akşam içeceğim inşallah gaviscon rahatlatır
Bu çarşamba yine kontrole çağırdı . Çarşamba 1700 gr olan bebeğin en az 100 gr artık almış olmasını beklerim dedi inşallah alır şuan durumlar bu yönde tahmini doğum 34. Hafta olacak nasipse bakalım yaşayıp göreceğiz
Hareketlenseler biraz daha rahat hissedeceğim inşallah
Ya benim koca var ya tam bir el iyisi dedikleri cinsten. Gıcık oluyorum bazı huylarına. Bir şey olsun hemen kendini atar öne. Hatta bu gelişimizde de bana diyor ki bizimle dönüşte bir adam( uzak bir akraba) da gelecek öne oturur diyor. Ay çıldırdim gerçekten. Zaten rahat edemiyorum ne işi var elin adamıyla 6 saat yani. Neyse onu söyledi iptal etti. Bu sefer de ablasi çıktı. İmtihan gibi aile.Eşler diyemiyor malesef birde anladığım kadar hele senin görümcene hiç deyilmez anlamaz çünkü kocan ne etsin tanıyor kendi ailesini
Gitmedim tabiki ya bana ne onun kvsinden. Çok da tin yani ayıp olurmuş bana ne. Aynen öyle valla ne çok karışan eden oluyor kime ne benim yaptığım yapmadığım yürüyüşten bilmem neyden.Ay gittin mi yoksa kv sinekız senin işin zor bununla bi insana rahat verin bugün yürümek isterim yarın istemem keyif benim her günümüzü bırak benim her saatim aynı değil kafa atıyor bazen ne bu sık boğaz etmeleri çok istiyorsa kendi yapsın yesin yürüsün gitsin kendi kv sine
İyi olmak iyi bir şeyde ama ilk aileni düşünmelisin ilk ailene iyi olmak lazım hamile halinle sıkışık nasıl oturucanYa benim koca var ya tam bir el iyisi dedikleri cinsten. Gıcık oluyorum bazı huylarına. Bir şey olsun hemen kendini atar öne. Hatta bu gelişimizde de bana diyor ki bizimle dönüşte bir adam( uzak bir akraba) da gelecek öne oturur diyor. Ay çıldırdim gerçekten. Zaten rahat edemiyorum ne işi var elin adamıyla 6 saat yani. Neyse onu söyledi iptal etti. Bu sefer de ablasi çıktı. İmtihan gibi aile.
Evet zaten bu canımı sıkıyor. Başkasının işini gücünü görmekle iyi olunmuyor. El iyisi diyorum ben o yüzden ona. Ne kendini ne bizi ön plana koyuyorİyi olmak iyi bir şeyde ama ilk aileni düşünmelisin ilk ailene iyi olmak lazım hamile halinle sıkışık nasıl oturucan
Öyle canım ciğer gelişimine bağlıymış inşallah gelişmiştir diye dua ediyorum bakalım cuma ola hayrola sağlıkla gelsin de artık önemli değil bir an alırız deyince kötü hissettim kendimi ağladım ne bileyim koparıyormuşuz yerinden gibi hissettim o an. Bir yandan da sürekli su problemi oldu başka problemler oldu yoruldum da tek duam sağlıkla kavuşmakKuzum senin haftan çok daha iyi. Asla korkma cumaya kadar inşallah 35i de görürsün. 35de doğum yapıp kuveze girmeyen çok bebek var kuzum. Elbette hatta 38,39 ları görsek ne kadar iyi olur.
Üzülme ben hep kendime bunu diyorum kimse dört dörtlük diğil TV manyak eşleri görünce amaaan diyorum şükür el kaldırmaz küfür evimizde hiç yok ondan boş vermeye çalışıyorum olmayıncada ağlıyorum bu kadarEvet zaten bu canımı sıkıyor. Başkasının işini gücünü görmekle iyi olunmuyor. El iyisi diyorum ben o yüzden ona. Ne kendini ne bizi ön plana koyuyor
Ben sutyeni aldım ama öyle çok kaliteli bir şey almadım çevremdeki anneler gereksiz dediler ama 1 tane dursun diye aldım atletlerin zaten açması kolay oluyo benim atletlerimin önü açıkKızlar emzirme sütyeni mi almak mantıklı yoksa atleti mi ? Sanırım atleti gezmeye giderken falan kullanamayız dimi . Bir de siz hangisini aldınız link yollar mısınız
32+6ydıCanım 1900 gramken kaç haftalıktınız ?
Cevize izin varsa onu arttır bariCeviz çok az yiyorum muz 1 taneden fazla izin vermiyor doktor offff
Sormadım gerçi onu artırayım o zamanCevize izin varsa onu arttır bari
Akşam eşim getirsin atayım kuzum bana reçete ettiğini doktorumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?