2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şu anlık bunu içtim bundan vermişti ilk zamanlar. Ayıptır söylemesi boğazımı tutamayıp çiğköfte yedim çok pişmanım

Eklentiler

• image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 52
34+1 bebeğimin kilosu 2000gr çıktı. Biraz az dedi siz de durumlar nedir
Tamamen aynı haftamız şuna bizde 34+1 2510 gram cıktı. Ama bence kötü değil 1 haftada bile çok kilo alıyolar. Muz kaşar ceviz bunlara asıl bence muhakkak farkı olur

Şu anlık bunu içtim bundan vermişti ilk zamanlar. Ayıptır söylemesi boğazımı tutamayıp çiğköfte yedim çok pişmanım
Ben de bunu kullanıyorum çok iyi geliyor. Özellikle yemeklerden 1 saat sonra ve gece yatmadan içiyorum. Bide bi süre yatmıyorum dik duruyorum bide peşine su falan içmiyorum. Bu mide üstünde zar gibi durup asitin yukarı çıkmasını önlüyormuş o yüzden peşine bişey yiyip içmeyin demişti bana.

Reçetesini bulamadım kutuyu da atmışım günde kaç kere içebiliyoruz

Bazılarına da bu rennie şurup etki ediyormuş canım ama sana yaramadıysa gaviscon kurtarıcın olur
Kız o çiğköfte yangın yeri yapar zaten bu ne cesaret

Reçetesini bulamadım kutuyu da atmışım günde kaç kere içebiliyoruz
Günde 3 kere tok 1 yemek kaşığı yazıyor. Ama yemekten 1 saat sonra . Bi zararı yok istediğin kadar kullanabilirsin dedi bana ama ben ilk bi hafta her yemekten sonra kullandım. Şimdi yatmadan önce içiyorum sadece. Öksürüğü yanmayı geçirdi benim.

Bazılarına da bu rennie şurup etki ediyormuş canım ama sana yaramadıysa gaviscon kurtarıcın olur
Kulaklarımda hissediyorum acısını sorma ya doktor da bugün diyo boğazını tutarsan normal doğurursun çıkışta neler yediğimi duysa bide diyo ki ne yaptın sen 30 kilo mu aldın çok şiştin dedi. Hayır dedim 18 aldım kilolu hamile kalınca böyle oldu işte. Bide bizim 2 yıl sonra nasip oldu 68lr evlenip 86yla hamile kaldım ne bileyim çocuk olacağını yemezdik o kadar

Ay inşallah bana da fayda eder bakalım içtim az önce iki kere daha içme hakkım var demek ki

Doğum için yatış yaptığımda eşim getirmişti çiğköfte ahshsh
Ve ejderha gibi alev püskürmüştüm ya o geldi aklıma

Cok geçmiş olsun canimm Allah korusun

Çok geçmiş olsun gördüm haberlerde 5.1 diyorlar rabbim sen korkutma beterinden koru

Sağolun kızlar inşallah tekrarlamaz

34+1 bebeğimin kilosu 2000gr çıktı. Biraz az dedi siz de durumlar nedir
Bende bugün 34+1 im. 32.haftamda 1690 gr çıkmıştı. Bir dahaki kontrole kadar kaşar muz ceviz protein ağırlıklı beslen demişti ve dün 2035 gr çıktı. Yani etkisi oluyor beslenmenin. Minyon olabilir bu sorun değil ama beslenme olarak geri kalsın istemeyiz dedi

Offf çiğköfte benimde hassas noktam özellikle pekdemir marketten aldırıyorum eşime onlar günlük kendileri yapıyor. Bol nar ekşisi ekliyorum üstüne. Bi de yanında ayran üff

Agahaha bilsem yiyeceklerimi hamilelik zamanıma saklardım
Hangi hamile boğazını tutabiliyor ya bir yerden sonra mümkün değil içerden biri heeyy aşağı yemek gönder der gibi istemsiz refleks olarak yemek yiyoruz artık

Offf çiğköfte benimde hassas noktam özellikle pekdemir marketten aldırıyorum eşime onlar günlük kendileri yapıyor. Bol nar ekşisi ekliyorum üstüne. Bi de yanında ayran üff
Yakıyo sonra da üfff bi şekilde daha yemem ya ilk defa bu kadar kotu yandım bide yiyip uyudum içimde kaynamış

Reactions: The
Yemin ederim öyle zamansız şekilde canım bişeyler istiyo ama genelde tatlı istiyo. Daha neremize yiceksek doyuramadım ben bu çocuğu açken de durmuyo gerçi yemek yiyince de durmuyo doğduktan sonra da böyle olursa yandık biz aşırı hareketli. Babası kapı tepesinden inmezmiş ikincisi geliyo

Doğum için yatış yaptığımda eşim getirmişti çiğköfte ahshsh
Ve ejderha gibi alev püskürmüştüm ya o geldi aklıma
Aynı durumdayım gazlı ortama girsem yakarım sanki ortalığı

Kızlar benim canım her gün her saat ayrı bir şeyler çekmeye başladı . Artık eşimin gözlerinde ‘doğur da rahatlayalım’ mesajını çok net görüyorum sizlerin de böyle mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…