- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 33
- 30
Şu anlık bunu içtim bundan vermişti ilk zamanlar. Ayıptır söylemesi boğazımı tutamayıp çiğköfte yedim çok pişmanımAkşam eşim getirsin atayım kuzum bana reçete ettiğini doktorumun
Benimde aynı şekilde bu son 1 hafta da başladı anlamsız bir şekilde kulaklarım çınlıyor nefesimi kesiyor öksürük yaptı derken bende rennie çiğneme tablet vardı hiçbir işe yaramıyor artık 1 saat anca idare ediyor bakalım gaviscon daha iyi dedi doktorum şurup zararsız dedi akşam fotosunu atarım canım
Tamamen aynı haftamız şuna bizde 34+1 2510 gram cıktı. Ama bence kötü değil 1 haftada bile çok kilo alıyolar. Muz kaşar ceviz bunlara asıl bence muhakkak farkı olur34+1 bebeğimin kilosu 2000gr çıktı. Biraz az dedi siz de durumlar nedir
Ben de bunu kullanıyorum çok iyi geliyor. Özellikle yemeklerden 1 saat sonra ve gece yatmadan içiyorum. Bide bi süre yatmıyorum dik duruyorum bide peşine su falan içmiyorum. Bu mide üstünde zar gibi durup asitin yukarı çıkmasını önlüyormuş o yüzden peşine bişey yiyip içmeyin demişti bana.Şu anlık bunu içtim bundan vermişti ilk zamanlar. Ayıptır söylemesi boğazımı tutamayıp çiğköfte yedim çok pişmanım
Reçetesini bulamadım kutuyu da atmışım günde kaç kere içebiliyoruzBen de bunu kullanıyorum çok iyi geliyor. Özellikle yemeklerden 1 saat sonra ve gece yatmadan içiyorum. Bide bi süre yatmıyorum dik duruyorum bide peşine su falan içmiyorum. Bu mide üstünde zar gibi durup asitin yukarı çıkmasını önlüyormuş o yüzden peşine bişey yiyip içmeyin demişti bana.
Bazılarına da bu rennie şurup etki ediyormuş canım ama sana yaramadıysa gaviscon kurtarıcın olurŞu anlık bunu içtim bundan vermişti ilk zamanlar. Ayıptır söylemesi boğazımı tutamayıp çiğköfte yedim çok pişmanım
Günde 3 kere tok 1 yemek kaşığı yazıyor. Ama yemekten 1 saat sonra . Bi zararı yok istediğin kadar kullanabilirsin dedi bana ama ben ilk bi hafta her yemekten sonra kullandım. Şimdi yatmadan önce içiyorum sadece. Öksürüğü yanmayı geçirdi benim.Reçetesini bulamadım kutuyu da atmışım günde kaç kere içebiliyoruz
Kulaklarımda hissediyorum acısını sorma ya doktor da bugün diyo boğazını tutarsan normal doğurursunBazılarına da bu rennie şurup etki ediyormuş canım ama sana yaramadıysa gaviscon kurtarıcın olur
Kız o çiğköfte yangın yeri yapar zaten bu ne cesaret
Ay inşallah bana da fayda eder bakalım içtim az önce iki kere daha içme hakkım var demek kiGünde 3 kere tok 1 yemek kaşığı yazıyor. Ama yemekten 1 saat sonra . Bi zararı yok istediğin kadar kullanabilirsin dedi bana ama ben ilk bi hafta her yemekten sonra kullandım. Şimdi yatmadan önce içiyorum sadece. Öksürüğü yanmayı geçirdi benim.
Doğum için yatış yaptığımda eşim getirmişti çiğköfte ahshshBazılarına da bu rennie şurup etki ediyormuş canım ama sana yaramadıysa gaviscon kurtarıcın olur
Kız o çiğköfte yangın yeri yapar zaten bu ne cesaret
Cok geçmiş olsun canimm Allah korusun
Çok geçmiş olsun gördüm haberlerde 5.1 diyorlarrabbim sen korkutma beterinden koru
Bende bugün 34+1 im. 32.haftamda 1690 gr çıkmıştı. Bir dahaki kontrole kadar kaşar muz ceviz protein ağırlıklı beslen demişti ve dün 2035 gr çıktı. Yani etkisi oluyor beslenmenin. Minyon olabilir bu sorun değil ama beslenme olarak geri kalsın istemeyiz dedi34+1 bebeğimin kilosu 2000gr çıktı. Biraz az dedi siz de durumlar nedir
Offf çiğköfte benimde hassas noktamŞu anlık bunu içtim bundan vermişti ilk zamanlar. Ayıptır söylemesi boğazımı tutamayıp çiğköfte yedim çok pişmanım
Agahaha bilsem yiyeceklerimi hamilelik zamanıma saklardımKulaklarımda hissediyorum acısını sorma ya doktor da bugün diyo boğazını tutarsan normal doğurursunçıkışta neler yediğimi duysa bide diyo ki ne yaptın sen 30 kilo mu aldın çok şiştin dedi. Hayır dedim 18 aldım kilolu hamile kalınca böyle oldu işte. Bide bizim 2 yıl sonra nasip oldu 68lr evlenip 86yla hamile kaldım ne bileyim çocuk olacağını yemezdik o kadar
Doğuma giderken çiğköfte yemek var bir hayalimizDoğum için yatış yaptığımda eşim getirmişti çiğköfte ahshsh
Ve ejderha gibi alev püskürmüştüm ya o geldi aklıma
Yakıyo sonra da üfff bi şekildeOfff çiğköfte benimde hassas noktamözellikle pekdemir marketten aldırıyorum eşime onlar günlük kendileri yapıyor. Bol nar ekşisi ekliyorum üstüne. Bi de yanında ayran üff
Yemin ederim öyle zamansız şekilde canım bişeyler istiyo ama genelde tatlı istiyo. Daha neremize yiceksek doyuramadım ben bu çocuğuAgahaha bilsem yiyeceklerimi hamilelik zamanıma saklardım
Hangi hamile boğazını tutabiliyor ya bir yerden sonra mümkün değil içerden biri heeyy aşağı yemek gönder der gibi istemsiz refleks olarak yemek yiyoruz artık
Aynı durumdayım gazlı ortama girsem yakarım sanki ortalığıDoğum için yatış yaptığımda eşim getirmişti çiğköfte ahshsh
Ve ejderha gibi alev püskürmüştüm ya o geldi aklıma
Ah bak en büyük hatayı orada yapmışsın. Yoksa çok rahatsız etmeyebilirdiYakıyo sonra da üfff bi şekildedaha yemem ya ilk defa bu kadar kotu yandım bide yiyip uyudum içimde kaynamış
Geçmiş olsunGüne depremle uyandım kızlar yatak çok sallandıÇok şükür ki sonra yine dalabilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?