İnşallah canım. O konuyu hiç bilmiyorum bana doktorum verdi yanındayken. Ama alınabiliyorsa çok mantıklı bu endişe yerineCanım inşallah bir sorun çıkmaz. Bir sorum olacaktı. Bu turnusollu ped reçetesiz eczaneden alınabilen bir şey mi?
Tamam canım çok teşekkür ederim. Peki senin onun üzerine yapılan test nasil birseydi zor muydu?Aynen canım maviye dönerse suymuş ama o da turnusol da net değil enfeksiyon da renk değiştirir dediler o yüzden panik olmamaya çalış
AA aa neden vermiyor ki ordan mi kâr ediyorlar napiyorlarCnm bna doktor ayrıntılıdan sonra hiç ultrason kagıdı vermedieli boş dönüyorum her gitmemde
Tülbent olayında çok haklısın canım çok mantıklı bak, hep kucağımda tutayım inan ki sırf o yüzden sezeryan istiyorum. Benim kimsem yok annem yok babam uzak. Kız kardeşim yok. Ama dediğin çok mantıklı eşimde herkes gelsin bebeği sevsin isteyecek eminim, 7 sene oldu diye. Ama korkuyorum çok bakalım bizi neler bekleyecek bazen diyorum normali denesem belki yaparım kimseye ihtiyacım kalmaz bebeğime bakarım kendimKuzum bı tane ince tülbent al yanına biri içeri girdiğinde bebek mutlaka kucağında olsun ve kapat onunla yüzünü görmek isteyene açıp bi göster geri ört hemen baktın beş dkyi geçti gitmiyorlar emzirmem lazım de yalandan maskeyi de takicaklar tabi isteyen alınsın isteyen darılsın onlar seni düşünecek sen onlari değil hep başkaları için yaşıyoruz zaten.. bırak boşver zaten lohusa olduğun için çok takılı kalmazlar unuturlar
Ay ben hiçbişey anlamıyorum o kağıtlardan atıyorum hepsini hemenAA aa neden vermiyor ki ordan mi kâr ediyorlar napiyorlarbana 5-6 tane veriyor her gitmemde isteseydin kuzum ya hatıra onlar versin
Kuzum senin boyun uzun ve rahim ağzın çok uzun değil çok kolay doğum yaparsin biliyormusun hemende ayaklanirsin bence dene sen guclu kadınsın yaparsınTülbent olayında çok haklısın canım çok mantıklı bak, hep kucağımda tutayım inan ki sırf o yüzden sezeryan istiyorum. Benim kimsem yok annem yok babam uzak. Kız kardeşim yok. Ama dediğin çok mantıklı eşimde herkes gelsin bebeği sevsin isteyecek eminim, 7 sene oldu diye. Ama korkuyorum çok bakalım bizi neler bekleyecek bazen diyorum normali denesem belki yaparım kimseye ihtiyacım kalmaz bebeğime bakarım kendim
Kız niye atiyorsun ben hala 6 sene önceki oğlumun ultrason kağıdını cikarip bakıyorum o haftada kaç kg boyu ne kadarmış falan diyeAy ben hiçbişey anlamıyorum o kağıtlardan atıyorum hepsini hemen
Ya birde sözde diyorlar annesi iyiymiş ya kız birde annesi 36 yaşında ama tabi köy yeri öyle göstermiyor kendisi 21 yaşına göre fazlasıyla sinsi ama işte kv değer veriyorAyy yok artık senin eltinin sinsilik genler geliyor desene annesine bak sen ya nasıl incelemiş senikoy kuzum bencede
Ben de atıyorum vallaAy ben hiçbişey anlamıyorum o kağıtlardan atıyorum hepsini hemen
AcelecilerBebiş gelmek istiyor ama kardeşinin tekmelerinden mi bıkmış yoksa annesini mi çok görmek istiyor bilemiyorumbak bu cimcimeler büyüyünce de çok birbirinin saçını çeker annesi hazırlıklı ol şaka bir yana sen gönlünü ferah tut gobekle bebeğin kilosu vs. Alakası yok bak doktor ne demiş şuan en önemli sensin bebeklerin iyiler elhamdülillah sen iyi oldukça onlar daha da çok kalacak inşallah iyi haber getirir kuzum
Sesli güldüm resmenBenimde gece gece sinirim bozuldu eşim yüzündenuyku sersemi ile karnıma bir vurdu Allah'tan çok sert değil, ayy ben orayı popon sandım diyor bir de ama kızdım tabi yani dikkat etsene diye insan popo ile göbeği nasıl karıştirabilir ki yaaa canım yavrum korkmuştur demiştir ne oluyor gece gece, bir şey olmamıştır inşAllah gerçi hareketli bayağı da bugün çok şükür. Kocama bensizlik yaramıyor galiba
Yok kuzum çok basit benimkini ebe yapmıştı doğum hanede hatta hocaya göstermişlerdi. Kulak çubuğu gibi bir çubuğu vajinadan süründü alır gibi daldırıyor çıkarıp hamilelik testi gibi bir sonuç veriyor oradan anlıyorlarTamam canım çok teşekkür ederim. Peki senin onun üzerine yapılan test nasil birseydi zor muydu?
Zaten iyi olmayacaksın kötü olacaksin ki değerin bilinsin iyi olanı kullanıyorlar...Ya birde sözde diyorlar annesi iyiymiş ya kız birde annesi 36 yaşında ama tabi köy yeri öyle göstermiyor kendisi 21 yaşına göre fazlasıyla sinsi ama işte kv değer veriyor
Ayy çok sevindim canım çok şükür insallah covid te negatif cikarAceleciler
Kuzum influenza ve 4 lü test negatif çıkmış , covid yarın çıkar demişler. Bence covid de negatif çıkar diye düşünüyorum inşallah tabi. Bronşit tedavisi başlarlar gibime geliyor
Kuzum senin doktor baya ilgili maşallah ya. Vardir bir bildiği diye düşünüyorumBir de doktor oksaparı tekrar bıraktırdı neden anlamadım hemşire geldi oksapar yapmayacaksınız dedi doktorunuz bırakmanızı istedi dedi sadece alfamed ve gebelik vitaminlerinizi kullanmanızı istedi dedi. Biz de anlam veremedik doktoru yarın görürsem soracağım neden diye. Zaten yeni kullanmaya başlamıştım 5 gün kullandım bıraktırdınedendir ki
Bna değil görüntü hiçbişy vermıyorBebeğin görüntüsü değil zaten verdiği dur atayim birazdan kilosu baş çevresi falan yazıyor
Kuzum doğum öncesi biraktiriliyormus ya belki Çarşamba günü ameliyat falan olursa diyedir (oksapar miydi o ya bak emin olamadım geçen bir arkadaş yazmisti ya sana neden başlattı doğum iki ay kala mi ne birakiliyormus ne için demişti onu yanlış bişey demeyim ben şimdi)Bir de doktor oksaparı tekrar bıraktırdı neden anlamadım hemşire geldi oksapar yapmayacaksınız dedi doktorunuz bırakmanızı istedi dedi sadece alfamed ve gebelik vitaminlerinizi kullanmanızı istedi dedi. Biz de anlam veremedik doktoru yarın görürsem soracağım neden diye. Zaten yeni kullanmaya başlamıştım 5 gün kullandım bıraktırdınedendir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?