2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Aynen canım maviye dönerse suymuş ama o da turnusol da net değil enfeksiyon da renk değiştirir dediler o yüzden panik olmamaya çalış
Tamam canım çok teşekkür ederim. Peki senin onun üzerine yapılan test nasil birseydi zor muydu?

Tülbent olayında çok haklısın canım çok mantıklı bak, hep kucağımda tutayım inan ki sırf o yüzden sezeryan istiyorum. Benim kimsem yok annem yok babam uzak. Kız kardeşim yok. Ama dediğin çok mantıklı eşimde herkes gelsin bebeği sevsin isteyecek eminim, 7 sene oldu diye. Ama korkuyorum çok bakalım bizi neler bekleyecek bazen diyorum normali denesem belki yaparım kimseye ihtiyacım kalmaz bebeğime bakarım kendim

Kuzum senin boyun uzun ve rahim ağzın çok uzun değil çok kolay doğum yaparsin biliyormusun hemende ayaklanirsin bence dene sen guclu kadınsın yaparsın kuzum için rahat etmiyorsa eşinle paylaş bunu anlayış gösterir senin ne kadar hassas dönemlerden gectiğini biliyor bence bide bunun stresine girmeni istemez

Ayy yok artık senin eltinin sinsilik genler geliyor desene annesine bak sen ya nasıl incelemiş seni koy kuzum bencede
Ya birde sözde diyorlar annesi iyiymiş ya kız birde annesi 36 yaşında ama tabi köy yeri öyle göstermiyor kendisi 21 yaşına göre fazlasıyla sinsi ama işte kv değer veriyor

Kuzum kurban bayramı diye bir şey yok onu ilk kez duydum ama bebek için kurban kesmek sünnet evet. Akika kurbanı :) ilk yedi gün kesmek faziletli ama buluğ çağına kadar da kesilebiliyor A Afratafrac

Aceleciler
Kuzum influenza ve 4 lü test negatif çıkmış , covid yarın çıkar demişler. Bence covid de negatif çıkar diye düşünüyorum inşallah tabi. Bronşit tedavisi başlarlar gibime geliyor

Sesli güldüm resmen

Tamam canım çok teşekkür ederim. Peki senin onun üzerine yapılan test nasil birseydi zor muydu?
Yok kuzum çok basit benimkini ebe yapmıştı doğum hanede hatta hocaya göstermişlerdi. Kulak çubuğu gibi bir çubuğu vajinadan süründü alır gibi daldırıyor çıkarıp hamilelik testi gibi bir sonuç veriyor oradan anlıyorlar

Bir de doktor oksaparı tekrar bıraktırdı neden anlamadım hemşire geldi oksapar yapmayacaksınız dedi doktorunuz bırakmanızı istedi dedi sadece alfamed ve gebelik vitaminlerinizi kullanmanızı istedi dedi. Biz de anlam veremedik doktoru yarın görürsem soracağım neden diye. Zaten yeni kullanmaya başlamıştım 5 gün kullandım bıraktırdı nedendir ki

Kuzum senin doktor baya ilgili maşallah ya. Vardir bir bildiği diye düşünüyorum

Kuzum doğum öncesi biraktiriliyormus ya belki Çarşamba günü ameliyat falan olursa diyedir (oksapar miydi o ya bak emin olamadım geçen bir arkadaş yazmisti ya sana neden başlattı doğum iki ay kala mi ne birakiliyormus ne için demişti onu yanlış bişey demeyim ben şimdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…