2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cnm ne guzel hersey yazıyor, kafa ölçüsüne göre kaçıncı hafta falan..
Bnim doktor hiç karnını ölçmüyor mesela sen şimdi 31+0 mısın orda sata göre?
Kuzum sana neden ultrason kağıtı vermiyorki?karın kafa hepsini ayrılıkla ölçüsünü yazıyor

Kuzum sana neden ultrason kağıtı vermiyorki?karın kafa hepsini ayrılıkla ölçüsünü yazıyor
Bılmıyorum cnm ben ekrandan takip edıyorum, ilk mesela kafayı ölçüyor yanda kafanın haftası yazıyor, sonra bacak kemik uzunlugunu ölçüyor, oda yazıyor okdar, hrsey normal dıyor, sonra ben hocam plesentası, suyu, rahim agzı, kan akışı nasıl dıyorum hepsi iyi dıyor ve kontrol bitıyor,
Bak bu en son gttıgımde ekrandaydı, bn üstümü gyıyordum ekrandan çektım ama kilo dısında bısey varmıkı burda??

Eklentiler

• IMG_20240126_142312.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 84
Mfk nasıl rahatsa öyle yatmalı diyor da senin durumun karışık bişey diyemiyorum

Kız niye atiyorsun ben hala 6 sene önceki oğlumun ultrason kağıdını cikarip bakıyorum o haftada kaç kg boyu ne kadarmış falan diye
Bende öyle hayatta atmam kızımın 6 sene önceki ultrason kağıtlarını geçtim tahlil sonucu ilk gebelik kan sonuçları fln hepsi duruyor hatıra

Coraspirim hap olan kan sulandırıcı da uzun etkili ama oksapar kanı sulandırırken kısa etkili demişti zaten oksaparı da bebek kan akımı iyi olsun kilo alsın diye başlatmıştı kafam karıştı şimdi

Ay kızlar ne yapsam geçmiyor bu mide yanması. Soda şurup süt her şeyi deniyorum iki gündür geciremedim
canım tek çözüm aç mide yemezsen ağrımaz bayılırım yemeğe ama korkudan lokma sayıyorum aksam 4 e aldım yemek saatimi azıcık leblebi salep bu kadar ondan sonra portakal çekiyor canım korkuyorum sabahları rahatça kahvaltı yapıyorum ama aksam önemli

Bana da bugün 32+0 coraspin bıraktırdı

Bende coaspirin kullanıyorum 36da bırakıcan dedi. Bence kan sulanıyor ya ondan bıraktırıyor 10 güne doğum planladıysa geç olmadan bırakman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…