Bılmıyorum cnm ben ekrandan takip edıyorum, ilk mesela kafayı ölçüyor yanda kafanın haftası yazıyor, sonra bacak kemik uzunlugunu ölçüyor, oda yazıyor okdar, hrsey normal dıyor, sonra ben hocam plesentası, suyu, rahim agzı, kan akışı nasıl dıyorum hepsi iyi dıyor ve kontrol bitıyor,
Bak bu en son gttıgımde ekrandaydı, bn üstümü gyıyordum ekrandan çektım ama kilo dısında bısey varmıkı burda??
Kuzum bende bilmiyorum ki sola yatın diyorlar göğüs doktoru da dik oturarak yat diyor dik oturarak yatınca damara baskı olmuyor mu en rahat sağ hissediyorum çünkü soldaki bebek böbreğime o zaman baskı yapmıyor ama mecbur yine dik sola devrik yatıyorum
Kuzum doğum öncesi biraktiriliyormus ya belki Çarşamba günü ameliyat falan olursa diyedir (oksapar miydi o ya bak emin olamadım geçen bir arkadaş yazmisti ya sana neden başlattı doğum iki ay kala mi ne birakiliyormus ne için demişti onu yanlış bişey demeyim ben şimdi)
Coraspirim hap olan kan sulandırıcı da uzun etkili ama oksapar kanı sulandırırken kısa etkili demişti zaten oksaparı da bebek kan akımı iyi olsun kilo alsın diye başlatmıştı kafam karıştı şimdi
canım tek çözüm aç mide yemezsen ağrımaz bayılırım yemeğe ama korkudan lokma sayıyorum aksam 4 e aldım yemek saatimi azıcık leblebi salep bu kadar ondan sonra portakal çekiyor canım korkuyorum sabahları rahatça kahvaltı yapıyorum ama aksam önemli
Coraspirim hap olan kan sulandırıcı da uzun etkili ama oksapar kanı sulandırırken kısa etkili demişti zaten oksaparı da bebek kan akımı iyi olsun kilo alsın diye başlatmıştı kafam karıştı şimdi
Bir de doktor oksaparı tekrar bıraktırdı neden anlamadım hemşire geldi oksapar yapmayacaksınız dedi doktorunuz bırakmanızı istedi dedi sadece alfamed ve gebelik vitaminlerinizi kullanmanızı istedi dedi. Biz de anlam veremedik doktoru yarın görürsem soracağım neden diye. Zaten yeni kullanmaya başlamıştım 5 gün kullandım bıraktırdı nedendir ki