Ayy aynı şeyleri yasamışız, hep sıyrıldı işin içinden bn ne anlarım dıye. Şuan yıne oyle olcak belli, anam 46 yaşında adam değiştirememki şu saatten sonraKız benimki oglanda varya bir gram yardım etmedi o kadar kızıyorum ki kendime ben sezaryenli halimle 50 gün koltukta uyudum o işe giderken uykusunu tam alsın orası burası ağrımasın diye nasıl salagim ama git yat yatakta o koltukta yatsın dimi yok hep tek başıma yetmeye çalıştım ee gücüm bitince biseyler istemeye başlayınca bu sefer onun işine gelmemeye basladi neden birden biseyler istiyorum kafasına girdi en güzeli baştan dahil etmek sonradan olmuyor o rahatlığa alıştırmamak lazım.
Baya uzak tabi bi uctan bi uca diyebilirimUzak mi ben buralari tam bilmiyorum sincandan da hic cikmadimama buralarda olmanjza sevindjm
Cnm dıyorum walla şukredıyorum, yaş faktorumuz var ama iyi gdıyoruz çok şukurkuzucum kendine bir maşallah de lütfenyeterli en güzel şeyleri duyuyorsun hep böyle devam et inşallah
Bence de oğlun kötü hisseder senin şuan için başka çaren yok mecbur ayrı olacaksınız. Bebişlerimiz gazsız uyumayı seven bebişler olsun inşallahŞuan ki aklımda ben de öyle yapardım canım çok haklısın ama şimdi de oğlandan dolayı yapamıyorum ben eşim ve eve gelen yeni bebek aynı odada kalıp oğlanı kendi odasına yatirirsam kendini dışlanmış hisseder diye korkuyorum, o kendini kötü hissetmesin kardeşine karşı içten içe kinlenmesin diye böyle karar verdik onlar baba ogul yatacak biz ana kız yaticaz, ama bu sefer tek başıma yapmaya calismiycam onuda uyandiricam ki zaten kendi de kalkar en basiti oğlanın üzeri açıldı mı diye bile gece kaç kere uyanıp uzerini kapatıyor. Sanırım çok genç yaşta baba olmasindan ve tecrübesizliğinden dolayı o zaman öyle olmuştu şuan çok farklı bir insan
Ahhahah yaşla alakası yok benim eşim 24 yaşında ve aynı oda sepet boş diyorAyy aynı şeyleri yasamışız, hep sıyrıldı işin içinden bn ne anlarım dıye. Şuan yıne oyle olcak belli, anam 46 yaşında adam değiştirememki şu saatten sonrabnım eşim zten normaldede rahat, aşırı rahat doğuştan, hersey hazır olcak beklemeye asla tahammulu yok, al saba basit bi ornek az once yasandı, camasırlar makınadan çıkıcak sepet ağar kaldıramıyorum, canım makına bttı gel sepeti kaldır dedım, banyoya grdık e sen sepeti doldurmamışsınki dıyo dedim 10 sanıyelık iş makınadan çamasırları sepete koymak, yani bunun gbi çok örnegım var, cıldırmalık tam
video bakıyorum ama Türklerde bulamadım hiç( öyle kesin kesin konuşanlara gıcık oluyorum şu kesinlikle bu asla gibi :))
Aminn kuzum inşallahBence de oğlun kötü hisseder senin şuan için başka çaren yok mecbur ayrı olacaksınız. Bebişlerimiz gazsız uyumayı seven bebişler olsun inşallah
beni ki de öyle adam 40 yasında evlendi annesi bu yaşa kadar hizmet etmiş suyunu bile vermiş bu saatten sonra zor değişir hoş ben de prenses gibi büyüdüm amaAyy aynı şeyleri yasamışız, hep sıyrıldı işin içinden bn ne anlarım dıye. Şuan yıne oyle olcak belli, anam 46 yaşında adam değiştirememki şu saatten sonrabnım eşim zten normaldede rahat, aşırı rahat doğuştan, hersey hazır olcak beklemeye asla tahammulu yok, al saba basit bi ornek az once yasandı, camasırlar makınadan çıkıcak sepet ağar kaldıramıyorum, canım makına bttı gel sepeti kaldır dedım, banyoya grdık e sen sepeti doldurmamışsınki dıyo dedim 10 sanıyelık iş makınadan çamasırları sepete koymak, yani bunun gbi çok örnegım var, cıldırmalık tam
Bak benimki ilk haftadan böyle yazıyor çıkınca baktığım zaten ilk bu kağıt oluyorBılmıyorum cnm ben ekrandan takip edıyorum, ilk mesela kafayı ölçüyor yanda kafanın haftası yazıyor, sonra bacak kemik uzunlugunu ölçüyor, oda yazıyor okdar, hrsey normal dıyor, sonra ben hocam plesentası, suyu, rahim agzı, kan akışı nasıl dıyorum hepsi iyi dıyor ve kontrol bitıyor,
Bak bu en son gttıgımde ekrandaydı, bn üstümü gyıyordum ekrandan çektım ama kilo dısında bısey varmıkı burda??
Merhaba yeni gördüm , yok devam etmiyorum bir kere detaylı ultrason için gitmiştim memnun kaldık, çok yakından tanımıyorum inanın net birşey diyemem ,takibimi yapan Dr olmadigi içinSelamlar nasılsınız? Mehmet Tayyar Beye gitmeye devam ediyor musunuz? Önerir misiniz?
Canım senin doktorla benimki çok benziyor. Benimki de bana ultrason kağıdı vermeyi bıraktı. Ben 25. Haftamda gittiğimde odadan çıkarken ultrason kağıdı vermediniz dedim . Çıkışta danışma vercel dedi. Danışmadan bana bebeğin renkli görüntüsünün fotoğraf baskısını verdiler. Son 3 gitmemde böyle oluyor bebeğin renkli fotoğraf kağıdı baskısı. Ben o detaylı ölçüm yazanlardan istiyorum da diyemedim doktora demek saçma gelmişti.Bılmıyorum cnm ben ekrandan takip edıyorum, ilk mesela kafayı ölçüyor yanda kafanın haftası yazıyor, sonra bacak kemik uzunlugunu ölçüyor, oda yazıyor okdar, hrsey normal dıyor, sonra ben hocam plesentası, suyu, rahim agzı, kan akışı nasıl dıyorum hepsi iyi dıyor ve kontrol bitıyor,
Bak bu en son gttıgımde ekrandaydı, bn üstümü gyıyordum ekrandan çektım ama kilo dısında bısey varmıkı burda??
Evet kuzum çok benzer şeyler yaşamışız gerçekten...Hahah benim ki de aynı tepkiyi verir eminim mübarek çamaşır sepetinin önünde üzerini çıkarıp bırakıyor içine koymuyorAyy aynı şeyleri yasamışız, hep sıyrıldı işin içinden bn ne anlarım dıye. Şuan yıne oyle olcak belli, anam 46 yaşında adam değiştirememki şu saatten sonrabnım eşim zten normaldede rahat, aşırı rahat doğuştan, hersey hazır olcak beklemeye asla tahammulu yok, al saba basit bi ornek az once yasandı, camasırlar makınadan çıkıcak sepet ağar kaldıramıyorum, canım makına bttı gel sepeti kaldır dedım, banyoya grdık e sen sepeti doldurmamışsınki dıyo dedim 10 sanıyelık iş makınadan çamasırları sepete koymak, yani bunun gbi çok örnegım var, cıldırmalık tam
Neyin var canım takip edemiyorum epeydir, ben de 3gundur çok fenayım sol yanımin ağrısından duramayip acilde bı parol serum taktırdım, kuru bı öksürük var yine 4 5 gündür geçmedi tam, bu haftayi çok kotu gecirdik 31. Hafta zor oldu , çok iyi rahat gidiyordum şu an abartmıyorum 5 dk ayakta dursam 3saat ayakta durmuscasina bel ağrım giriyor geçici diye umitlenitorum insKızlar dua edin yarına biraz toplamış olayım kendimi yayahu klozete otururken bile vücudu acır mı insanın
Çok geçmiş olsun canım sana da . resmen hepimiz bir anda yamulduk yaNeyin var canım takip edemiyorum epeydir, ben de 3gundur çok fenayım sol yanımin ağrısından duramayip acilde bı parol serum taktırdım, kuru bı öksürük var yine 4 5 gündür geçmedi tam, bu haftayi çok kotu gecirdik 31. Hafta zor oldu , çok iyi rahat gidiyordum şu an abartmıyorum 5 dk ayakta dursam 3saat ayakta durmuscasina bel ağrım giriyor geçici diye umitlenitorum ins
KOru sincan sizBaya uzak tabi bi uctan bi uca diyebilirimhangi hastaneye gidiyorsunuz
Geçen gün park yatağı kurduk odaya ittiriyorum eşimde o sırada ağır sifonyer var onu dışarı çıkarıyor, park yatagin ayağı kapıda süpürgelige takılmış gitmiyor bı tarafını kaldırıp ittiriyorum yine gitmiyor "napiyorsun süpürgeligi kaldırdın hep" dedi geldi iki tarafından tuttu komple kaldirdi park yatagi şöyle cekicen diğer tarafa dedi sonra baktı bana AA sen hamilesin dimi özür dilerim dedi gülmeye başladıbeni ki de öyle adam 40 yasında evlendi annesi bu yaşa kadar hizmet etmiş suyunu bile vermiş bu saatten sonra zor değişir hoş ben de prenses gibi büyüdüm amakülkedisine hemen döndüm :) bugün bir kaç iş vardı sen evdesin hep halletsen diyor ben eğil kalk sürekli yapamam ki alt dolap çekmeceleri boşaltılacak üste konulacak boyum da yetmez eğilemem de :)) nihayetinde yapmadı
Canim benim rabbim acil şifalar versin hemen toparlan insallahKızlar dua edin yarına biraz toplamış olayım kendimi yayahu klozete otururken bile vücudu acır mı insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?