2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ayy aynı şeyleri yasamışız, hep sıyrıldı işin içinden bn ne anlarım dıye. Şuan yıne oyle olcak belli, anam 46 yaşında adam değiştirememki şu saatten sonrabnım eşim zten normaldede rahat, aşırı rahat doğuştan, hersey hazır olcak beklemeye asla tahammulu yok, al saba basit bi ornek az once yasandı, camasırlar makınadan çıkıcak sepet ağar kaldıramıyorum, canım makına bttı gel sepeti kaldır dedım, banyoya grdık e sen sepeti doldurmamışsınki dıyo dedim 10 sanıyelık iş makınadan çamasırları sepete koymak, yani bunun gbi çok örnegım var, cıldırmalık tam

kuzucum kendine bir maşallah de lütfen yeterli en güzel şeyleri duyuyorsun hep böyle devam et inşallah
Cnm dıyorum walla şukredıyorum, yaş faktorumuz var ama iyi gdıyoruz çok şukurözellikle mide problemım yok, kusmam yok çok şukur bın sukur

Bence de oğlun kötü hisseder senin şuan için başka çaren yok mecbur ayrı olacaksınız. Bebişlerimiz gazsız uyumayı seven bebişler olsun inşallah

Ahhahah yaşla alakası yok benim eşim 24 yaşında ve aynı oda sepet boş diyor erkeklerin çoğunun fıtratı sanırım

beni ki de öyle adam 40 yasında evlendi annesi bu yaşa kadar hizmet etmiş suyunu bile vermiş bu saatten sonra zor değişir hoş ben de prenses gibi büyüdüm ama külkedisine hemen döndüm :) bugün bir kaç iş vardı sen evdesin hep halletsen diyor ben eğil kalk sürekli yapamam ki alt dolap çekmeceleri boşaltılacak üste konulacak boyum da yetmez eğilemem de :)) nihayetinde yapmadı

Kızlar, yenidoğan takım kıyafet toplamda kaç tane alıyorsunuz en fazla, 3-6 ay almak daha mı mantıklı, kızım 3 yaşında ama unutmuşum hemencecik, çabuk büyüyorlar tabi, ama yine de biraz edinmek gerekiyor yenidoğan kıyafet, siz ne düşünüyorsunuz?

Bak benimki ilk haftadan böyle yazıyor çıkınca baktığım zaten ilk bu kağıt oluyor

Eklentiler

• IMG20240129235530.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 57
Canım senin doktorla benimki çok benziyor. Benimki de bana ultrason kağıdı vermeyi bıraktı. Ben 25. Haftamda gittiğimde odadan çıkarken ultrason kağıdı vermediniz dedim . Çıkışta danışma vercel dedi. Danışmadan bana bebeğin renkli görüntüsünün fotoğraf baskısını verdiler. Son 3 gitmemde böyle oluyor bebeğin renkli fotoğraf kağıdı baskısı. Ben o detaylı ölçüm yazanlardan istiyorum da diyemedim doktora demek saçma gelmişti. Kendisi ölçerken söylüyor ama şu şu kadar bu bu kadarlık diye. Benim gözlerimde bozuk ekranda göremiyorum kenardaki yazıları da . Bu sebeplerden bile doktorun yanından mutlu ayrılamıyorum ya

Evet kuzum çok benzer şeyler yaşamışız gerçekten...Hahah benim ki de aynı tepkiyi verir eminim mübarek çamaşır sepetinin önünde üzerini çıkarıp bırakıyor içine koymuyor

Kızlar dua edin yarına biraz toplamış olayım kendimi ya yahu klozete otururken bile vücudu acır mı insanın
Neyin var canım takip edemiyorum epeydir, ben de 3gundur çok fenayım sol yanımin ağrısından duramayip acilde bı parol serum taktırdım, kuru bı öksürük var yine 4 5 gündür geçmedi tam, bu haftayi çok kotu gecirdik 31. Hafta zor oldu , çok iyi rahat gidiyordum şu an abartmıyorum 5 dk ayakta dursam 3saat ayakta durmuscasina bel ağrım giriyor geçici diye umitlenitorum ins

Çok geçmiş olsun canım sana da . resmen hepimiz bir anda yamulduk ya dün gece bi uyandım yutkunamıyorum.. bugün de aşırı bir eklem ağrım başladı . Evdeki ateş ölçerle ölçtüm 36.5 falan çıkıyor ama yanlış mı ölçüyor diye tereddüt etmeye başladım çünkü çok üşüme giriyor içime

Geçen gün park yatağı kurduk odaya ittiriyorum eşimde o sırada ağır sifonyer var onu dışarı çıkarıyor, park yatagin ayağı kapıda süpürgelige takılmış gitmiyor bı tarafını kaldırıp ittiriyorum yine gitmiyor "napiyorsun süpürgeligi kaldırdın hep" dedi geldi iki tarafından tuttu komple kaldirdi park yatagi şöyle cekicen diğer tarafa dedi sonra baktı bana AA sen hamilesin dimi özür dilerim dedi gülmeye başladı kamil bunlar ya erkekler gerçekten Cem Yılmaz'ın demesi gibi bizim alt versiyonumuz bakmış yaradan bunda bı yanlışlık var bı üst model olarak bizi yaratmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…