2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy ultrason fotosu atar mısın bi erkek bebek nasıl görünüyor bi emin olalım
Özelden atsam olur mu renkli ultrason çünkü ben kıyamıyorum göstermeye daha çok küçük. bebeğini daha doğurmadan sakınan bir anne adayı gibi hissettim kendimi

T tweeetyyy canım seni yazdığını gördüm bulamadım benimde öyle endişe etme geriden geliyor, sakın üzülme bana doktorum 2 hafta geriden gelme çok çok normal sonra kendi haftasına yetişen çok oluyor dedi benimde önce iki gün geriydi sonra bir haftaya çıktı hatta 12 gün falan geriden geliyor

Çok güzel bir görüntüydü vallahi

Ohhh inşallah benim de öyle olur kuzum

Ohhh inşallah benim de öyle olur kuzum
Hayır sakın Kafana takma kuzum 2 hafta normal dedi doktorum inanmadım başka doktora gittim oda öyle dedi, acildeki doktorda öyle dedi sonra inşallah haftalarımızı tamamlayacağız. Sakın strese sokma kendini canım bebeğin seninle aynısı benim şuan canım 12 gün fark ediyor şuan

Şuan çok rahatladım çok teşekkür ederim

İsim düşündün mü canım var mı aklında birseyler
Henüz düşünmedim canım biraz daha geçsin yavaş yavaş düşüneceğim. Hala progestan kullanıyorum. 16. Haftaya kadar devam dedi doktor. Arada endişelerim oluyor sonra toparlıyorum.

Henüz düşünmedim canım biraz daha geçsin yavaş yavaş düşüneceğim. Hala progestan kullanıyorum. 16. Haftaya kadar devam dedi doktor. Arada endişelerim oluyor sonra toparlıyorum.
canım inşallah güzel gidecek hersey Allah’ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…