2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kıyamam ya, annesi stresin mi geçiyor ona acaba

Reactions: The
Kızlar yaa bebek şampuanı ne aldınız ? Mustela yı çok övüyorlar da acaba iyii mıdır ki ? Ondan mı alsam bilemedim ben her şey tamam da şampuan ve deterjan konusunda çok kararsız kaldım

Kıyamam ya, annesi stresin mi geçiyor ona acaba
Valla bilmiyorum kuzum ya bir şehir dışına çıktık geldik. Oğlumun huyu suyu normalde çok övülür, nasıl güzel huylu nasıl kendi hâlinde vs diyerekten. Gittiğimiz yerde de akrani vardı, benimki yanında melek kaldi, herkes benimkini konuştu. Çocuk o günden sonra adeta sapıttı. Sürekli ağlıyor

Kızlar yaa bebek şampuanı ne aldınız ? Mustela yı çok övüyorlar da acaba iyii mıdır ki ? Ondan mı alsam bilemedim ben her şey tamam da şampuan ve deterjan konusunda çok kararsız kaldım
İncia aldım bugün köpük şampuan. Mustela yüzde yüz doğal değil diye biliyorum

Hangi doktora gidiyorsun? Ya benim demir yerlerde. O yüzden dış macunu, kahve telvesi falan yiyorum ben
Kahve telvesi bende seviorum dis macunu denemedim ama bi deniyeyim sabah

Reactions: The
The 37.6ya düştü bakalım . Nasıl bi salgın var ya. Cidden çok dikkat edin hepiniz .

Kuzum çok geçmiş olsun hasta falan mısın, evde kendi kendine bi düşürmeye çalış bakalım inşallah sabaha geçer ya. Ayaklarının altına sarımsak falan sürünce de geçiyor diyorlardı sanki
Evet kuzum dün gece boğaz ağrısıyla başladı. Bugün de ateş halsizlik ayy sarımsak hiç süremem limon sürüyorum şimdilik inşallah düşer hızlıca

Bakın şimdi bugün kaynanam geldi temizlik yaptık temizlik yaparken klozetin içine çamaşır suyu dökmüş bekletiyormuş bende bilmediğim için gittim küçük tuvaletimi yaptım bi kalktım kan renginde su panikledim kaynanam çamaşır suyundan olmuştur dedi sildim sildim peçeteye de gelmedi tekrar tuvaletimi yaptım gelmedi bebekte hareketli dedim herhalde doğru söylüyor geçtim sonra aradan 2 saat falan geçti duş aldım jilet yaptım genital bölgeme çıktım küçük idrarımı yaptım yine geldi kan ama azıcık peçeteye silmemle geldi dedim ki bir yerimi kestim herhalde jilet yaparken çünkü yine devamı gelmedi sonra iç çamaşırıma küçük bir damla geldi dedim kestim ondan geldi uyudum 12 ye doğru kalktım tuvaletim geldi az önce yaptım peçete ile sildim kan geldi peçeteye idrarımda renk değişikliği yok bebekte hareket etti az önce ayırt edemiyorum şimdi yokluyorum kan yok ama büyük tuvaletim var gibi hissettim normalden çok büyük tuvalete çıktım hatta var sanıp olmadığı da oldu. Napçam ben şimdi ? Ayırt edemiyorum

Canım tuvaletine çıkarken zorlanmış olabilir misin

europh yani nişan mı acaba diye tedirgin oluyorsan eğer buradaki tecrübeli arkadaşlarımızın söylediğine göre nişan direkt kan olarak değil de kahverengi akıntı gibi ya da sümüksü yapıda pembe olarak falan geliyormuş.

Evet araştırdım onu da sümüksü yapıda değil bildiğin pembe kan

Mecbur sabahı bekliceksiniz tam emin olmak için. Vajina girişine denk getirip orayı içe doğru iyice bi peceteyle silin bi temiz çıkarsa korkmayın. Zaten haftamız ilerlediği için kılcal damar da catlamıs olabilir. Ağrı sızı yoksa sabahı bekleyelim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…