2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ya sana da cok geçmiş olsun canım , aynen bundan sonra da şaşırmamak lazim ama zorlaniyorum , bizde bı ekstra sıcaklık oluyor sanki gebelerde bana mı öyle geliyor , o acile gittiğimde yanıyorum dedifimde 37. 5 çıkmıştı ateşim ama gözlerimden alev çıkıyor gibiydi

2 hafta önce benimde hazırlık hiç yoktu şu an yarım yamalak sen de başla kız,hazır dursun, hiç belli olmuyor bu bebişlere
Dogru diyorsun kuzum ne zaman gelcekler ne olcak belli degil ama insallah zamaninda gelirler ben bir yarin valizi hazirliyayim

Kuzum bir an önce atlat inşallah Allah acil şifalar versin
Amin kuzum inşallah

Hiç bilmiyorum ki . Dediğin gibi gözlerimin içi falan yanıyor böyle .

Kızlar bebek için aldığımız kulaktan ölçer geldi aklıma hemen bi onla ölçtüm. Tam tahmin ettiğim gibi diğeri yanlış ölçüyomuş. 37.9 çıktı ateşim. Bu saatte acile gitsem de oradaki doktorlarım tedavisine de güvenemiyorum ne yapmalıyım ya

Kizlar ya oğlum tam iki saattir ağlıyor sebepsiz. Sebebi varsa da bize söylemiyor yani bilmiyorum. bugün ben de karnabahar yemiştim sanırım o yüzden nefes alamıyorum, bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. Geçmesine geçer de yarın tüm gün uykusuz bu oğlana nasıl bakcam o sorun

Parol içtin mi kuzum? Ilık duşa falan gir çok yüksek değil ateşin

Canım çok geçmiş olsun istersen ılık bir duş al, eklem yerlerine limon da sürebilirsin. Bir kaç gün önce benim ateşim de 39 buçuktan aşağı inmiyordu ama doktorum 2 defadan fazla parol içmeme müsaade etmedi bizde doğal yollarla düşürmeye çalıştık hep. Yani sanırım yapabileceğin pek birşey yok doğal yollardan başka.

Yaaa parol hakkı 2 defa mı o zaman ben bugünkü hakkımı çoktan doldurdum azönce ılık duş aldım canım titreye titreye . Şimdi hemen eklem yerlerime limon süreyim doğru diyorsun

Yaaa parol hakkı 2 defa mı o zaman ben bugünkü hakkımı çoktan doldurdum azönce ılık duş aldım canım titreye titreye . Şimdi hemen eklem yerlerime limon süreyim doğru diyorsun
Normalde 4 diyorlar ama benim doktorum 2den fazlasına izin vermemişti illa ki bir bildiği vardır diye içemedim bende. Aynen limon sür bende etkisi olmuştu inşaAllah sana da şifa olur canım

Kuzum çok geçmiş olsun hasta falan mısın, evde kendi kendine bi düşürmeye çalış bakalım inşallah sabaha geçer ya. Ayaklarının altına sarımsak falan sürünce de geçiyor diyorlardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…