2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Merhaba bebegumin cinsiyyetu erkek cikti dr hatasi yuzunden degistirirsiniz erkek diye

Bebeğin hareketlerine bakıcam az önce etti ama şuan yok ona göre karar vereyim gidip gitmemeye kaç kere sildim birşey gelmiyor hatta tekrar küçük tuvaletimi yaptım yine gelmedi kan peçeteye

Yani hiç içine sinmiyorsa bi acile git istersen ama acildeki doktorlar ne kadar anlıyor bu açılma vs olaylarını hiç bilmiyorum . En azından için rahat etmiş olur canım .
Gidersem takipli olduğum hastaneye giderler bir bakarlar ultrasonla acil birşey görürlerse mutlaka doktorumu ararlar da bilmiyorum gitmelimiyim bebeğin hareketlerine bakıcam sanırım

Bebeğin hareketlerine bakıcam az önce etti ama şuan yok ona göre karar vereyim gidip gitmemeye kaç kere sildim birşey gelmiyor hatta tekrar küçük tuvaletimi yaptım yine gelmedi kan peçeteye
Aynen bi kontrol halinde ol . Ama muhtemelen şuan fosur fosur uyuyor cinsel ilişki vs yaşandıysa belki o da tetiklemiş olabilir canım. Çok geçmiş olsun. Doktora gidersen haber ver mutlaka bize de

Aynen bi kontrol halinde ol . Ama muhtemelen şuan fosur fosur uyuyor cinsel ilişki vs yaşandıysa belki o da tetiklemiş olabilir canım. Çok geçmiş olsun. Doktora gidersen haber ver mutlaka bize de
Yok kuzum cinsel ilişki olmadı geceleri hareketli olur genelde benimki pek uyumuyor normalde tamam gidersem haber Edicem

Nasıl yaaaa . Doğum mu yaptınız ? Yoksa başka bir doktor mu erkek dedi . Allahııııım
12 haftalikken detayli ultrasonda kiz denildi simdi erkek cikti. Hayr dogum daha yapmadm nisanin 2-5 arasi gele bilir daha erkende gele bilir. Suan 31 haftadayz. Dr 12 haftalikken yanilma payi oluyor dedi.

12 haftalikken detayli ultrasonda kiz denildi simdi erkek cikti. Hayr dogum daha yapmadm nisanin 2-5 arasi gele bilir daha erkende gele bilir. Suan 31 haftadayz. Dr 12 haftalikken yanilma payi oluyor dedi.
12.haftadan beri hiç kontrol etmemiş miii . Şaka gibi ya . Sağlıkla gelsin tabiki öncelik o zaten ama ..

Bir de detaylı için 12.hafta zaten çok erkenmiş. Niye o haftada detaylı ultrasona soktu ki

31 haftalıksanız Nisan çok geç değil mi doğum için bence mart gibi falan oluyor doğum

Yok kuzum cinsel ilişki olmadı geceleri hareketli olur genelde benimki pek uyumuyor normalde tamam gidersem haber Edicem
Canım çok geçmiş olsun, ben de geçen gün kan gördüm korktum ama bir şey çıkmadı çok şükür. Bizim bilmediğimiz bir sürü neden olabiliyor, kayınvalidem bende son aylarda hep olmuştu dedi demek ki bünyeden bünyeye hamilelik değişiyor ama yine de için rahat etsin diye görün istiyorsan

Kuzum sen Google kadın sağlığında kimse gidiyorsun ?

Merhaba yeni gördüm , yok devam etmiyorum bir kere detaylı ultrason için gitmiştim memnun kaldık, çok yakından tanımıyorum inanın net birşey diyemem ,takibimi yapan Dr olmadigi için
Teşekkür ederim Ben şimdilik Erşad Batmaz'dan randevu aldım. Gerek görülürse Mehmet Tayyar Beye geçeceğim. İkisi de Hüma'da zaten. Erşad Beyin muayene ücreti 750 lira, Mehmet Tayyar beyin 2700 lira. Düşük ve erken doğum riski sebebiyle her hafta giderim. Mehmet Tayyar Bey zorlar bütçemi. Yine de çok teşekkür ederim

Bana da bugün 32+0 coraspin bıraktırdı
Kuzum coraspirin uzun etkili yanından bıraktırmıştır ama oksapar genelde internette evet doğuma 1-2 hafta kala bıraktırılıyormuş. Görürsem hocayı bugün soracağım bakalım. Sen ayrıca oksapar kullanıyor musun sadece coraspirin miydi
Kesinlikle bende oda ayırmayı düşünmüyorum çocuklarla yatak odasında beşikte yanımızda yatacaklar 1 yaşından sonra çocuk odalarına geçireceğim ama eşimi de gece 1 kez de olsa çocuklarla ilgilenmesi için uyandıracağım olaya dahil edeceğim zaten eşim uyanınca uykusu açılan bi tip değil 2 dk ya hemen hiçbir şey olmamış gibi sızıp uyuyabilir yeteneği var çok özeniyorum diğer türlü kendi abimden biliyorum aman uykum açılmasın aman ben çok çalışıyorum yoruluyorum diye diye ikizlere yengem canı çıktı bakarken ağlıyordu geceleri abim mama yapmaya bile kalkmıyordu yani tam gıcık bir tip olmuştu o yüzden tövbe ettim eşimi her şeye dahil edeceğim inşallah
video bakıyorum ama Türklerde bulamadım hiç ( öyle kesin kesin konuşanlara gıcık oluyorum şu kesinlikle bu asla gibi :))
Kuzum ben Osman Gönülal izliyorum hem YouTube hem instagramda çok güzel videoları var. Yenidoğan 1.2. Hafta gibi yputube da uzun videoları da var hoşuma gidiyor bakabilirsin istersen
Yenidoğan ben çok az aldım o da prematüre doğum olursa diye sırf toplam bebek başı 2 yenidoğan takım aldım o kadar o da hastane çıkışları yani gerisi hep 3 ay zaten 1 hafta 10 güne çok uzuyorlarmış 3-6 ay aldım bir de ileriki dönem giyisilerini o zaman alırım dedim . Ama yenidoğan zıbınlar aldım şu klasik beyazlardan kısa kollu model ve uzun kollu model aldım bebek başı 5 tane yenidoğan alt da bebek başı 3 tane aldım sanırım
Kızlar dua edin yarına biraz toplamış olayım kendimi ya yahu klozete otururken bile vücudu acır mı insanın
Canım nasıl oldun ya geçmiş olsun düştü mü ateşin?
Kızlar yaa bebek şampuanı ne aldınız ? Mustela yı çok övüyorlar da acaba iyii mıdır ki ? Ondan mı alsam bilemedim ben her şey tamam da şampuan ve deterjan konusunda çok kararsız kaldım
Ecowell ve mustela aldım canım
Canım nasıl oldun? Geçmiş olsun. Acaba jiletten dolayı kıl kökü kanadı o sana idrardan geliyormuş gibi mi hissettirdi ama bir kaç defa gitmene rağmen gelmeye devam ettiyse acaba idrsrından mı kan geldi yine de bi doktorumla görüş gelmeye devam ettiyse merak ettim

Özel ebeler varmış ben de düşündüm valla

Oksapar yoktu bende canım

Daha hiç o şekilde hissetmedim cnm ama haftasyla da alakalı olabilir bizm daha 34+1 senin kaçıncı hafta olduydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…