2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Aynen canım inşallah, kafamıza çok takarsak bebeğe kan akışı engelleniyormuş. O yüzden rahat olalım gereğini yapıyoruz kuzum zaten.
evet canım sende ki stresbebeğe de geçiyor onu çok etkiliyor herşey yolunda olacak sen hiç merak etme canım

Kıyamam kuzum bir gün kaldı. Allah’ın izni ile, yarın bence durum netleşecek, biraz iyi olsan kuzum azıcık toparlasan çok iyi olacak. Acaba neden böyle oluyor kuzum, inşallah yarın güzel haberler alacaksın,

canım ya kıyamam sana ikiz olunca zorluk çok oluyor azıcık sabret sakinleş herşey yoluna girecek kızlar sağlıklı çok şükür azıcık kilo için tutmaya çalısıyorsunuz o kadar

Cnm oksaparı neden kesmiş doktor, onu soracaktın?

Evet oluyormuş, bayaa yorumlara baktım. Markayı duymuştum lansinohtan daha iyi dıye, arastrdım. Uygun olunca alim dedim
Ben lansinohun balmını aldım onu şuan kullanıyorum aşırı dökülüyor göğüs ucum ve çevresi. İncia da aldım onu da doğumdan itibaren takviye olarak kullanıcam aşırı meyilli göğüs ucum kopmaya. İkisi de belirginleşti bi göğüs ucum daha şiş ondan korkuyorum parça parça olmuş hep

Kızlar iki gündür bugün daha sık alt karın bölgeme hatta vajinanın üstü diyebilirim böyle iğne girip çıkıyor arada canımı da acıtıyor yaşayan var mı ? Sancı böyle birşey değil dimi ya

Kizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyim boyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin

Off anlayamıyoruzki, bnım agrılarda vajınanın hemen üstü. Bnım iğne girip çıkma değilde, wc yaparken aşagı baskı ve vajınada agrı, normaldede agrı var, çok takmamamaya calısıyorum takarsam bi sürü şey cıkacak, bi gun iyiyim bı gün kötü, dakıkam dakıkamı tutmuyor, noyle geçecek haftalar işte..
Sancıyı hiç bılmıyorum, doğum sancısını bıle bılmıyorum..

Kizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyim boyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Cnm mide solda, sağ alt meme altı mide değil. Kaburgalar batıyo olabılır. Bnımde karnımda kaburgalar birleşti sanki, rahim tepeye çıktı gbı

Canım sabah sol kaburgamin altında aynısını hissettim çok acıdı ve sertlik vardı ordan şüphelendim bebek pozisyon değişti diye kafası gibi geldi çünkü muayene oldum gerçekten kafası ordaymis senin de öyledir büyük ihtimalle

Kaburgaya baski yapiyor bebek. Bendede oluyor. O yuzden oturamiyorum. Yatiyorum surekli

Dökülüyor derken göğüs ucun pul pulmu dökülüyor?
Bn daha surmeye başlamadım, dogumdan sonra ayva jeli ve ıncia'yı sürerım, dopumdan önce normal fito yada hametanmı sürsem

Benim sol göğsümün altı ağrıyor ama düzenli ağrı yok ona göre işte oturuyorum dik oturarken olmuyor ağrı oturmasam var ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…