evet canım sende ki stresbebeğe de geçiyor onu çok etkiliyor herşey yolunda olacakAynen canım inşallah,kafamıza çok takarsak bebeğe kan akışı engelleniyormuş. O yüzden rahat olalım gereğini yapıyoruz kuzum zaten.
Kıyamam kuzum bir gün kaldı. Allah’ın izni ile, yarın bence durum netleşecek, biraz iyi olsan kuzum azıcık toparlasan çok iyi olacak. Acaba neden böyle oluyor kuzum, inşallah yarın güzel haberler alacaksın,Doktor geldi kuzum odaya, muayene bugün etmicem yarın bakıcaz bu gece de buradasınız zaten dedi kadın doğumcumuz. İlaçlar iyi geldi mi dedi hayır hala aynıyım dedim. Tansiyonum 14/9 kaldı uzun bi süre parol magnezyum verdiler alfamed akşam verecekler daha vermediler sabah da içtiğim için tansiyonum anca 12/8 e düştü yeni ölçtüler zaten tansiyonumu başımdan anlıyorum resmen. Doktora bu baş ağrımı hastalığımı ciğerimi böbreğimi nefes alamadığımı söyledim hava veriyorlar ilaçlı ama 30 dk Max 1 saat götürüyor sonra yine kötü oluyorum öyle yani durumlar kuzum yarını iple çekiyorum bir şeyler netleşsin istiyorum
canım ya kıyamam sana ikiz olunca zorluk çok oluyor azıcık sabret sakinleş herşey yoluna girecek kızlar sağlıklı çok şükür azıcık kilo için tutmaya çalısıyorsunuz o kadarDoktor geldi kuzum odaya, muayene bugün etmicem yarın bakıcaz bu gece de buradasınız zaten dedi kadın doğumcumuz. İlaçlar iyi geldi mi dedi hayır hala aynıyım dedim. Tansiyonum 14/9 kaldı uzun bi süre parol magnezyum verdiler alfamed akşam verecekler daha vermediler sabah da içtiğim için tansiyonum anca 12/8 e düştü yeni ölçtüler zaten tansiyonumu başımdan anlıyorum resmen. Doktora bu baş ağrımı hastalığımı ciğerimi böbreğimi nefes alamadığımı söyledim hava veriyorlar ilaçlı ama 30 dk Max 1 saat götürüyor sonra yine kötü oluyorum öyle yani durumlar kuzum yarını iple çekiyorum bir şeyler netleşsin istiyorum
Cnm oksaparı neden kesmiş doktor, onu soracaktın?Doktor geldi kuzum odaya, muayene bugün etmicem yarın bakıcaz bu gece de buradasınız zaten dedi kadın doğumcumuz. İlaçlar iyi geldi mi dedi hayır hala aynıyım dedim. Tansiyonum 14/9 kaldı uzun bi süre parol magnezyum verdiler alfamed akşam verecekler daha vermediler sabah da içtiğim için tansiyonum anca 12/8 e düştü yeni ölçtüler zaten tansiyonumu başımdan anlıyorum resmen. Doktora bu baş ağrımı hastalığımı ciğerimi böbreğimi nefes alamadığımı söyledim hava veriyorlar ilaçlı ama 30 dk Max 1 saat götürüyor sonra yine kötü oluyorum öyle yani durumlar kuzum yarını iple çekiyorum bir şeyler netleşsin istiyorum
Yok canım bugün hastanede kalmam gerekiyormuş. 2 saatte bir nst çekiliyor. Şimdi yine takacaklar inşallah çıkmazbiryenianneadayi kuzum nasılsın ben de hastahanedeydim kontrol edemedim, eve geçtin mi ? Sancın devam ediyor mu
Ben lansinohun balmını aldım onu şuan kullanıyorum aşırı dökülüyor göğüs ucum ve çevresi. İncia da aldım onu da doğumdan itibaren takviye olarak kullanıcam aşırı meyilli göğüs ucum kopmaya. İkisi de belirginleşti bi göğüs ucum daha şiş ondan korkuyorum parça parça olmuş hepEvet oluyormuş, bayaa yorumlara baktım. Markayı duymuştum lansinohtan daha iyi dıye, arastrdım. Uygun olunca alim dedim
Canım inşallah sancın çıkmaz tekrar biraz daha sabretse iyi olacak bizim bu bebişlerYok canım bugün hastanede kalmam gerekiyormuş. 2 saatte bir nst çekiliyor. Şimdi yine takacaklar inşallah çıkmaz
Off anlayamıyoruzki, bnım agrılarda vajınanın hemen üstü. Bnım iğne girip çıkma değilde, wc yaparken aşagı baskı ve vajınada agrı, normaldede agrı var, çok takmamamaya calısıyorum takarsam bi sürü şey cıkacak, bi gun iyiyim bı gün kötü, dakıkam dakıkamı tutmuyor, noyle geçecek haftalar işte..Kızlar iki gündür bugün daha sık alt karın bölgeme hatta vajinanın üstü diyebilirim böyle iğne girip çıkıyor arada canımı da acıtıyor yaşayan var mı ? Sancı böyle birşey değil dimi ya
Cnm mide solda, sağ alt meme altı mide değil. Kaburgalar batıyo olabılır. Bnımde karnımda kaburgalar birleşti sanki, rahim tepeye çıktı gbıKizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Canım sabah sol kaburgamin altında aynısını hissettim çok acıdı ve sertlik vardı ordan şüphelendim bebek pozisyon değişti diye kafası gibi geldi çünkü muayene oldum gerçekten kafası ordaymis senin de öyledir büyük ihtimalleKizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Ah evet canım yaa . İnşallah zamanında gelirlerCanım inşallah sancın çıkmaz tekrar biraz daha sabretse iyi olacak bizim bu bebişler
Kaburgaya baski yapiyor bebek. Bendede oluyor. O yuzden oturamiyorum. Yatiyorum surekliKizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Dökülüyor derken göğüs ucun pul pulmu dökülüyor?Ben lansinohun balmını aldım onu şuan kullanıyorum aşırı dökülüyor göğüs ucum ve çevresi. İncia da aldım onu da doğumdan itibaren takviye olarak kullanıcam aşırı meyilli göğüs ucum kopmaya. İkisi de belirginleşti bi göğüs ucum daha şiş ondan korkuyorum parça parça olmuş hep
Cnm nst kaça kadar yükseliyor ekrandan takip etKızlar kan tahlilinde enfeksiyon yüksek çıkmış . Şimdi antibiyotik verdiler
Benim sol göğsümün altı ağrıyor ama düzenli ağrı yok ona göre işte oturuyorum dik oturarken olmuyor ağrı oturmasam var ağrıKizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Azsonra takacaklar canım . Bakayım biCnm nst kaça kadar yükseliyor ekrandan takip et
Kuzum bebis pozisyonu nasıl baş geliş mi makat miKızlar iki gündür bugün daha sık alt karın bölgeme hatta vajinanın üstü diyebilirim böyle iğne girip çıkıyor arada canımı da acıtıyor yaşayan var mı ? Sancı böyle birşey değil dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?