Kuzum bakalım, yarın bana ne diyecek. Bana 33den sonra bebeklerin %5 i döner dedi. Ama bizimki tembel çok hareketli değil. Yarın ne diyecek inşallah kilosu falan toparlamıştır. Kilosuna çok takıldım aslında bir anda hızlı alıp sonra yavaşalamasına üzüldümEvet kuzum normal bekliycez pozisyon şuan ters olmasına rağmen bile sezaryen adı geçirmedi son ana kadar bekliyor saolsun.. ben eğitim aldım o sırada doktorum da geldi bı kızımız sordu oda varis olan vajina esnek olur ama olası bı yırtılma durumda sadece dikisi biraz zorluyormus o kadar öyle dediğini hatırlıyorum bı sonraki muayenem de ozellikle sorup yazarım size inşallah
Kız özel bir de geceliği 5000 tl dalga geçer gibi kaç gecedir buradayım eşimde ona sinirlendi gelince şikayet edeceğim dedi. Bana diyor doktora şikayet et dedim doktor napsın gelip gezen birileri oluyor onlara dedim git şikayet et memnunmusunuz önerileriniz var mı diye geliyorlar arada bi onlara şikayet ederiz dedim. Bir de bu hemşire inadına kapıyı açık bırakıp gidiyor sürekli kalkıp kapıyı arkasından kapatıyorum artık bu saat oldu dedim çıkarken kapıyı kapatın lütfen tabiki diyor sanki sabahtan beri kapatıyormuş gibi gelen geçen beni izliyor sabahtan beri rahatsız olup kendim kalkıp kapatıyorum zaten canım bana zor yetiyorAy yok artık yaa Allahtan bilinçli bir hasta ve hamilesin yoksa Allah korusun saçma sapan iş bilmezin yüzünden güme gidecekmişsin ... Sakinliğini koru canım Hasta Haklarına şikayet edersin kendine gelince .. Gittiğin hastane özel mi devlet mi artık farketmiyor gerçi :S
Çok güzel haberlerle gel kuzum Allahın izniyle inşallah saat kaçta randevunKuzum bakalım, yarın bana ne diyecek. Bana 33den sonra bebeklerin %5 i döner dedi. Ama bizimki tembel çok hareketli değil. Yarın ne diyecek inşallah kilosu falan toparlamıştır. Kilosuna çok takıldım aslında bir anda hızlı alıp sonra yavaşalamasına üzüldüm
BEnimki de su içmeyi seviyo. Midesi dolu demişti doktorum ve bu çok iyi bir şey yutma refleksine sahip artık demekki dedi.Ayy walla fenalık gelıyor bazen, hık hık hık.. 5-6 kez oluyor, içe içe suyu azalacakacaba normalmi bu bılmıyorum
Çok şükür canım bence kilosu yine de iyi bol bol kefir yoğurt kuruyemiş protein beslenmeye gayret göster asıl şimdi bebekler yağdan zengin kilo almaya başlayıp kilo atağına geçecekKızlar kontrolden çıktım, 34+3 olduk kilomuz 2.380 boyumuz 46 cm falanmış. Doktor biraz küçük umarım kilosu yetişir falan dedi ama bana kilosu iyi gibi geldi bilmiyorum kilo aldıracak şeyler de yiyorum aslında. Herneyse sızıntılardan dolayı suyuma baktı su biraz azalmış beni doğumhaneye yönlendirdi orada alttan muayene ettiler bir alet soktu çok afedersiniz ölüyordummakas gibi bir şeydi içerde onu açtı canım çok yandı, sonra da sebebin akıntı olduğu ortaya çıktı zaten. Ordan nst çekildi sancı yoktu ama bebek hiç hareket etmedi doktorum gün içinde 8 yemekten sonra 4 oluyor mu dedi ben de oluyor normalde dedim tamam o zaman hareketleri kontrol et mutlaka dedi. Doğum hakkında henüz konuşmadı 37-38 i görelim dedi bir de haftaya tekrar kontrole çağırdı çok şükür bebek hâlâ baş gelişli
Kilosu bencede iyi 2 kiloyu geçtikten sonra korkmamiz lazim. Hani erken dogum vs olsada kilosu iyi.Kızlar kontrolden çıktım, 34+3 olduk kilomuz 2.380 boyumuz 46 cm falanmış. Doktor biraz küçük umarım kilosu yetişir falan dedi ama bana kilosu iyi gibi geldi bilmiyorum kilo aldıracak şeyler de yiyorum aslında. Herneyse sızıntılardan dolayı suyuma baktı su biraz azalmış beni doğumhaneye yönlendirdi orada alttan muayene ettiler bir alet soktu çok afedersiniz ölüyordummakas gibi bir şeydi içerde onu açtı canım çok yandı, sonra da sebebin akıntı olduğu ortaya çıktı zaten. Ordan nst çekildi sancı yoktu ama bebek hiç hareket etmedi doktorum gün içinde 8 yemekten sonra 4 oluyor mu dedi ben de oluyor normalde dedim tamam o zaman hareketleri kontrol et mutlaka dedi. Doğum hakkında henüz konuşmadı 37-38 i görelim dedi bir de haftaya tekrar kontrole çağırdı çok şükür bebek hâlâ baş gelişli
İnşallah kuzum büyüsün daha minicikHaftası çok güzel kuzum merak etme sen serumunu al bebişin çok rahat 39lari görür bişey kalmamış çok şükür o zamana kadarda çok güzel büyür karninda
Hiç bilmiyorum kuzum kan ve idrar tahlili yaptı şimdi enfeksiyon yüksek çıkarsa antibiyotik başlarız dedi. Sancıyı hiç hissetmedim aslında ya. ŞaşırdımKuzum hastalık mı tetiklemiş ki sen hissetmedim mi sancıları ? İlaçlarla düzelir Merak etme . İyi ki kendi doktoruna da gitmişsin
Nst kağıdında 1 tane görünüyordu kuzum ama baya dağ gibiydi görüntüsüKuzum tedirgin olma sakın 3 sancı çıkınca doğum belirtisi, bence dün titredin ya kasıldın, nts çekilirsem ekrana bak 40 üstü oluyor mu? Şimdi nasılsın canım,
Ay bunlar nasıl haftalar çok az kaldııııKızlar kontrolden çıktım, 34+3 olduk kilomuz 2.380 boyumuz 46 cm falanmış. Doktor biraz küçük umarım kilosu yetişir falan dedi ama bana kilosu iyi gibi geldi bilmiyorum kilo aldıracak şeyler de yiyorum aslında. Herneyse sızıntılardan dolayı suyuma baktı su biraz azalmış beni doğumhaneye yönlendirdi orada alttan muayene ettiler bir alet soktu çok afedersiniz ölüyordummakas gibi bir şeydi içerde onu açtı canım çok yandı, sonra da sebebin akıntı olduğu ortaya çıktı zaten. Ordan nst çekildi sancı yoktu ama bebek hiç hareket etmedi doktorum gün içinde 8 yemekten sonra 4 oluyor mu dedi ben de oluyor normalde dedim tamam o zaman hareketleri kontrol et mutlaka dedi. Doğum hakkında henüz konuşmadı 37-38 i görelim dedi bir de haftaya tekrar kontrole çağırdı çok şükür bebek hâlâ baş gelişli
Günde kaç kereye kadar normal hiç bilmiyorum kuzum ama iyi bişeymis ciğer gelişimi için biraz sinir bozucu olduğunu kabul ediyorumAyy walla fenalık gelıyor bazen, hık hık hık.. 5-6 kez oluyor, içe içe suyu azalacakacaba normalmi bu bılmıyorum
Kuzum ben oğlandan da alışığım bu duruma benim bebeler o %5 e giriyor habireKuzum bakalım, yarın bana ne diyecek. Bana 33den sonra bebeklerin %5 i döner dedi. Ama bizimki tembel çok hareketli değil. Yarın ne diyecek inşallah kilosu falan toparlamıştır. Kilosuna çok takıldım aslında bir anda hızlı alıp sonra yavaşalamasına üzüldüm
Herhalde doktorum 3 kiloyu görmek istiyor doğuma kadar, 1 ayda bence alır ya 500 600 gram inşallahKilosu bencede iyi 2 kiloyu geçtikten sonra korkmamiz lazim. Hani erken dogum vs olsada kilosu iyi.
ayy inşallah daha da kilo alır, kefir içemiyorum ama dur bi kendimi tekrar deneyeyimÇok şükür canım bence kilosu yine de iyi bol bol kefir yoğurt kuruyemiş protein beslenmeye gayret göster asıl şimdi bebekler yağdan zengin kilo almaya başlayıp kilo atağına geçecek
hiç sormaaa sona doğru yaklaştık hepimiz, sayfaya her girdiğimde birilerinden doğum haberi alıcam diye bakıyorumAy bunlar nasıl haftalar çok az kaldıııı
Şubat ayının ortasından itibaren ben bekliyorum doğum haberlerini. Yaz ayından beri her başlığı takip ettim. Beklenen doum tarihi yeni ayın ilk 5 günü içinde olanlar genelde bir önceki aydan pıtır pıtır sağlıkla doğurmaya başlıyolarHerhalde doktorum 3 kiloyu görmek istiyor doğuma kadar, 1 ayda bence alır ya 500 600 gram inşallah
ayy inşallah daha da kilo alır, kefir içemiyorum ama dur bi kendimi tekrar deneyeyim
hiç sormaaa sona doğru yaklaştık hepimiz, sayfaya her girdiğimde birilerinden doğum haberi alıcam diye bakıyorum
Hadi yaŞubat ayının ortasından itibaren ben bekliyorum doğum haberlerini. Yaz ayından beri her başlığı takip ettim. Beklenen doum tarihi yeni ayın ilk 5 günü içinde olanlar genelde bir önceki aydan pıtır pıtır sağlıkla doğurmaya başlıyolar
Kuzum sen nasılsın neyin var? Ben kaçırdım galiba , inşallah iyisindirOy en azından o terle atmışsın biraz da olsa kuzum vücut tepki vermiş ateşe iyi bari terleme geldikçe terle üstünü değiştir de terleyerek atarsın inşallah hemencecik
Şükür diyoruz hala aynıyım kuzum değişen bir şey yok acıya alışıyorum işte napayım düşünmemeye çalışıyorum öksürüyorum geldikçe mecbur
Herkesin vakti saatinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah.Hadi yaBizim de mart ama heralde biz de şubat gibi mi doğuracaz ne, seninki kaç hafta oldu kuzum
Evet oluyormuş, bayaa yorumlara baktım. Markayı duymuştum lansinohtan daha iyi dıye, arastrdım. Uygun olunca alim dedimCanım bu da lansinoh gibi silinmeden emzirme yapılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?