2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum bakalım, yarın bana ne diyecek. Bana 33den sonra bebeklerin %5 i döner dedi. Ama bizimki tembel çok hareketli değil. Yarın ne diyecek inşallah kilosu falan toparlamıştır. Kilosuna çok takıldım aslında bir anda hızlı alıp sonra yavaşalamasına üzüldüm

Kız özel bir de geceliği 5000 tl dalga geçer gibi kaç gecedir buradayım eşimde ona sinirlendi gelince şikayet edeceğim dedi. Bana diyor doktora şikayet et dedim doktor napsın gelip gezen birileri oluyor onlara dedim git şikayet et memnunmusunuz önerileriniz var mı diye geliyorlar arada bi onlara şikayet ederiz dedim. Bir de bu hemşire inadına kapıyı açık bırakıp gidiyor sürekli kalkıp kapıyı arkasından kapatıyorum artık bu saat oldu dedim çıkarken kapıyı kapatın lütfen tabiki diyor sanki sabahtan beri kapatıyormuş gibi gelen geçen beni izliyor sabahtan beri rahatsız olup kendim kalkıp kapatıyorum zaten canım bana zor yetiyor

Çok güzel haberlerle gel kuzum Allahın izniyle inşallah saat kaçta randevun

Kızlar kontrolden çıktım, 34+3 olduk kilomuz 2.380 boyumuz 46 cm falanmış. Doktor biraz küçük umarım kilosu yetişir falan dedi ama bana kilosu iyi gibi geldi bilmiyorum kilo aldıracak şeyler de yiyorum aslında. Herneyse sızıntılardan dolayı suyuma baktı su biraz azalmış beni doğumhaneye yönlendirdi orada alttan muayene ettiler bir alet soktu çok afedersiniz ölüyordum makas gibi bir şeydi içerde onu açtı canım çok yandı, sonra da sebebin akıntı olduğu ortaya çıktı zaten. Ordan nst çekildi sancı yoktu ama bebek hiç hareket etmedi doktorum gün içinde 8 yemekten sonra 4 oluyor mu dedi ben de oluyor normalde dedim tamam o zaman hareketleri kontrol et mutlaka dedi. Doğum hakkında henüz konuşmadı 37-38 i görelim dedi bir de haftaya tekrar kontrole çağırdı çok şükür bebek hâlâ baş gelişli

Ayy walla fenalık gelıyor bazen, hık hık hık.. 5-6 kez oluyor, içe içe suyu azalacak acaba normalmi bu bılmıyorum
BEnimki de su içmeyi seviyo. Midesi dolu demişti doktorum ve bu çok iyi bir şey yutma refleksine sahip artık demekki dedi.

Çok şükür canım bence kilosu yine de iyi bol bol kefir yoğurt kuruyemiş protein beslenmeye gayret göster asıl şimdi bebekler yağdan zengin kilo almaya başlayıp kilo atağına geçecek

Kilosu bencede iyi 2 kiloyu geçtikten sonra korkmamiz lazim. Hani erken dogum vs olsada kilosu iyi.

Haftası çok güzel kuzum merak etme sen serumunu al bebişin çok rahat 39lari görür bişey kalmamış çok şükür o zamana kadarda çok güzel büyür karninda
İnşallah kuzum büyüsün daha minicik

Kuzum hastalık mı tetiklemiş ki sen hissetmedim mi sancıları ? İlaçlarla düzelir Merak etme . İyi ki kendi doktoruna da gitmişsin
Hiç bilmiyorum kuzum kan ve idrar tahlili yaptı şimdi enfeksiyon yüksek çıkarsa antibiyotik başlarız dedi. Sancıyı hiç hissetmedim aslında ya. Şaşırdım

Kuzum tedirgin olma sakın 3 sancı çıkınca doğum belirtisi, bence dün titredin ya kasıldın, nts çekilirsem ekrana bak 40 üstü oluyor mu? Şimdi nasılsın canım,
Nst kağıdında 1 tane görünüyordu kuzum ama baya dağ gibiydi görüntüsü şuan 2.serum takıldı iyiyim canım

Ay bunlar nasıl haftalar çok az kaldıııı

Kizlar akşam yemegine bir çorba yapiyim dedim. Patates sogan sarimsak domates. ismini unuttum bide havuç hepsini kaynattim sonra blendirden geçirdim berbat bisey oldu ya ne hayallerle yapmiştim simdi çop olucak. Tabi yag karabiber kirmizi biber tuz kattim. Ama havuç suyu gibi bisey oldu.

Kızlar bebişi benimki gibi miğdesine yapışan var mı ne zaman aşağı doğru geçer 33 haftalğz
Miğde de reflü , süreklide sağ kaburganın altına sokuluyor nefes desen zor alıyorum hatta yemek yerken boğazima kaçıyor kaç defa hah dedim gidiyorum ben nefesim kesildi yemek yemeye bile korkar oldum
Ah bi doğsun onun popişini yicem

Kuzum ben oğlandan da alışığım bu duruma benim bebeler o %5 e giriyor habire oğlumda 32 de baş geliş 35 te ters 36 da tekrar baş gelis dönmüştü hatta bir kaç kere burda da yazdım benim kızım 36. Haftada anca sabit kalır diye yine öyle hissediyorum bakalım inşallah toparlamistir kuzum ama bence senin de diyetten sonra kilo alımı yavaşladı bı arkadaşımızın daha öyle oldu grupta biliyorsun diyet listesi değişince direk bebişi haftasina uyumlu çıktı toparladı maşallah

Kilosu bencede iyi 2 kiloyu geçtikten sonra korkmamiz lazim. Hani erken dogum vs olsada kilosu iyi.
Herhalde doktorum 3 kiloyu görmek istiyor doğuma kadar, 1 ayda bence alır ya 500 600 gram inşallah
Çok şükür canım bence kilosu yine de iyi bol bol kefir yoğurt kuruyemiş protein beslenmeye gayret göster asıl şimdi bebekler yağdan zengin kilo almaya başlayıp kilo atağına geçecek
ayy inşallah daha da kilo alır, kefir içemiyorum ama dur bi kendimi tekrar deneyeyim
Ay bunlar nasıl haftalar çok az kaldıııı
hiç sormaaa sona doğru yaklaştık hepimiz, sayfaya her girdiğimde birilerinden doğum haberi alıcam diye bakıyorum

Şubat ayının ortasından itibaren ben bekliyorum doğum haberlerini. Yaz ayından beri her başlığı takip ettim. Beklenen doum tarihi yeni ayın ilk 5 günü içinde olanlar genelde bir önceki aydan pıtır pıtır sağlıkla doğurmaya başlıyolar

Hadi ya Bizim de mart ama heralde biz de şubat gibi mi doğuracaz ne, seninki kaç hafta oldu kuzum

Kuzum sen nasılsın neyin var? Ben kaçırdım galiba , inşallah iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…