2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cnm oksaparı neden kesmiş doktor, onu soracaktın?
Tam bugün kv kp geldi üstüne de doktor odaya geldi oksapar yalan oldu kuzum tam kv lerle konuluyordum ağzımda oksijen maskesi doktor da aceleyle geldi içeri şikayetlerimi sordu oksaparı ve bir şey daha soracaktım onu tamamen ne olduğunu bilenunuttum hatta eşimde sorsaydın ya dedi yarın soracağız inşallah eşimde işten izinli olacak ben unutsam o unutmaz

Benim sol göğsümün altı ağrıyor ama düzenli ağrı yok ona göre işte oturuyorum dik oturarken olmuyor ağrı oturmasam var ağrı
Kaburgaya baski yapiyor bebek. Bendede oluyor. O yuzden oturamiyorum. Yatiyorum surekli
Kaburgaya baski yapiyor bebek. Bendede oluyor. O yuzden oturamiyorum. Yatiyorum surekli
Cnm mide solda, sağ alt meme altı mide değil. Kaburgalar batıyo olabılır. Bnımde karnımda kaburgalar birleşti sanki, rahim tepeye çıktı gbı
Hay Allah razi olsun cidden dediklerinizin hepsi var ama benim.uzun zamandir boyle 2 haftaya yakin ve bugun cok siddetlendi korktum oksururken filan aciyor panikledim parol filan ictim ama bana misin demior

Kızlar kan tahlilinde enfeksiyon yüksek çıkmış . Şimdi antibiyotik verdiler
Kuzum işte o kandaki enfeksiyon cidden kasılma yapıyor 16. Haftada benim resmen 60 kardaydı düzenli sancım ama aynı senin gibi magnezyum takviyesiyle durdurdular 4 güne o yüzden hastanede şuan serum alman tam isabet olmuş hiç endişe etme serum bebeğe de iyi geliyor zaten kasılmalara da iyi gelecek inşallah

Yok kuzum ben böyle hissettiğimde sancım olmuyor

Kuzum o zaman senin sancıları enfeksiyon tetikledi, şimdi tedavide başlayınca durur Allah'ın izniyle
İnşallah kuzum. Yarın sağlıkla çıkalım istiyorum

Kuzum benim o nst kağıdında 1 tane sancı görünüyordu aslında . Düzenli bi sancı da yoktı . Ama devamı olmasın diye tedbir amaçlı yatış verdi galiba

Kuzum geçmiş olsun. Düzenli değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum

Dökülüyor derken göğüs ucun pul pulmu dökülüyor?
Bn daha surmeye başlamadım, dogumdan sonra ayva jeli ve ıncia'yı sürerım, dopumdan önce normal fito yada hametanmı sürsem
Evet ucu da böyle pırtı pırtı dökülüyor çevresi de kuruluk şeklinde dökülüyor

Hay Allah razi olsun cidden dediklerinizin hepsi var ama benim.uzun zamandir boyle 2 haftaya yakin ve bugun cok siddetlendi korktum oksururken filan aciyor panikledim parol filan ictim ama bana misin demior
Bende de var, hatta bu gece uyuyamadım döndüm durdum gece boyu
Sağ göğsümün alt kısmı, bu haftalarda normalmiş, benim bebe aşağıdaydı birde, iyice yukarı çıkmış demek

Evet ucu da böyle pırtı pırtı dökülüyor çevresi de kuruluk şeklinde dökülüyor
O siyah kısım mı, bende bugün farkettim canım, sütyen takmadım baktım birşey dökülüyor sonra farkettim, galiba o bölge kuru kalmış

Aynen kuzum ihmal etmek istememiştir vardır doktorum bir bildiği

Çok geçmiş olsun cansuu canım,çok iyi geldin canım zaten helal olsun sana, inşallah bundan sonra da çok güzel gelissin , bebislerinin ikisini de kucakladigin günler sağlıkla gelsin

Çok geçmiş olsun cansuu canım,çok iyi geldin canım zaten helal olsun sana, inşallah bundan sonra da çok güzel gelissin , bebislerinin ikisini de kucakladigin günler sağlıkla gelsin
Amin inşallah kuzum çok sağol hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Bende de var, hatta bu gece uyuyamadım döndüm durdum gece boyu
Sağ göğsümün alt kısmı, bu haftalarda normalmiş, benim bebe aşağıdaydı birde, iyice yukarı çıkmış demek
Valla solda duruyordu en son kafasi ayaklarida asagidaydi donduyse sag a eger bilmiorum

Kızlar bugün okadar kötüyümki sırtım belim kaburgalarim okadar agriyorki hic nefes alamiyorum midem yaniyor bi yandan karnimda kocaman olmuş doktor bana 3 hafta sonra gel dedi ama suyummu cogaldi bebekmi birden buyudü baski yapiyor anlayamadim ben 3 haftayi beklemiyim 2 hafta dolunca gideyim diyorum. Kilodan oldu galiba mahvodlum

2 Haftayi tamamlayip mutlaka git bosver 4 hafta sonraya dedi benim doktor ama asla bekleyebilcegimi dusunmuorum sende bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…