Tam bugün kv kp geldi üstüne de doktor odaya geldi oksapar yalan oldu kuzum tam kv lerle konuluyordum ağzımda oksijen maskesi doktor da aceleyle geldi içeri şikayetlerimi sordu oksaparı ve bir şey daha soracaktım onu tamamen ne olduğunu bilenunuttum hatta eşimde sorsaydın ya dedi yarın soracağız inşallah eşimde işten izinli olacak ben unutsam o unutmazCnm oksaparı neden kesmiş doktor, onu soracaktın?
Benim sol göğsümün altı ağrıyor ama düzenli ağrı yok ona göre işte oturuyorum dik oturarken olmuyor ağrı oturmasam var ağrı
Kaburgaya baski yapiyor bebek. Bendede oluyor. O yuzden oturamiyorum. Yatiyorum surekli
Kaburgaya baski yapiyor bebek. Bendede oluyor. O yuzden oturamiyorum. Yatiyorum surekli
Cnm mide solda, sağ alt meme altı mide değil. Kaburgalar batıyo olabılır. Bnımde karnımda kaburgalar birleşti sanki, rahim tepeye çıktı gbı
Hay Allah razi olsun cidden dediklerinizin hepsi var ama benim.uzun zamandir boyle 2 haftaya yakin ve bugun cok siddetlendi korktum oksururken filan aciyorCanım sabah sol kaburgamin altında aynısını hissettim çok acıdı ve sertlik vardı ordan şüphelendim bebek pozisyon değişti diye kafası gibi geldi çünkü muayene oldum gerçekten kafası ordaymis senin de öyledir büyük ihtimalle
Kuzum o zaman senin sancıları enfeksiyon tetikledi, şimdi tedavide başlayınca durur Allah'ın izniyleKızlar kan tahlilinde enfeksiyon yüksek çıkmış . Şimdi antibiyotik verdiler
Kuzum işte o kandaki enfeksiyon cidden kasılma yapıyor 16. Haftada benim resmen 60 kardaydı düzenli sancım ama aynı senin gibi magnezyum takviyesiyle durdurdular 4 güne o yüzden hastanede şuan serum alman tam isabet olmuş hiç endişe etme serum bebeğe de iyi geliyor zaten kasılmalara da iyi gelecek inşallahKızlar kan tahlilinde enfeksiyon yüksek çıkmış . Şimdi antibiyotik verdiler
Yok kuzum ben böyle hissettiğimde sancım olmuyorKızlar iki gündür bugün daha sık alt karın bölgeme hatta vajinanın üstü diyebilirim böyle iğne girip çıkıyor arada canımı da acıtıyor yaşayan var mı ? Sancı böyle birşey değil dimi ya
İnşallah kuzum. Yarın sağlıkla çıkalım istiyorumKuzum o zaman senin sancıları enfeksiyon tetikledi, şimdi tedavide başlayınca durur Allah'ın izniyle
Kuzum benim o nst kağıdında 1 tane sancı görünüyordu aslında . Düzenli bi sancı da yoktı . Ama devamı olmasın diye tedbir amaçlı yatış verdi galibaKuzum işte o kandaki enfeksiyon cidden kasılma yapıyor 16. Haftada benim resmen 60 kardaydı düzenli sancım ama aynı senin gibi magnezyum takviyesiyle durdurdular 4 güne o yüzden hastanede şuan serum alman tam isabet olmuş hiç endişe etme serum bebeğe de iyi geliyor zaten kasılmalara da iyi gelecek inşallah
Kuzum geçmiş olsun. Düzenli değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yanılıyor muyumİnşallah kuzum. Yarın sağlıkla çıkalım istiyorum
Kuzum benim o nst kağıdında 1 tane sancı görünüyordu aslında . Düzenli bi sancı da yoktı . Ama devamı olmasın diye tedbir amaçlı yatış verdi galiba
İnşallah öyledir kuzum . O kadar bilmiyorum kiKuzum geçmiş olsun. Düzenli değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum
Evet ucu da böyle pırtı pırtı dökülüyor çevresi de kuruluk şeklinde dökülüyorDökülüyor derken göğüs ucun pul pulmu dökülüyor?
Bn daha surmeye başlamadım, dogumdan sonra ayva jeli ve ıncia'yı sürerım, dopumdan önce normal fito yada hametanmı sürsem
Bende de var, hatta bu gece uyuyamadım döndüm durdum gece boyuHay Allah razi olsun cidden dediklerinizin hepsi var ama benim.uzun zamandir boyle 2 haftaya yakin ve bugun cok siddetlendi korktum oksururken filan aciyorpanikledim parol filan ictim ama bana misin demior
O siyah kısım mı, bende bugün farkettim canım, sütyen takmadım baktım birşey dökülüyor sonra farkettim, galiba o bölge kuru kalmışEvet ucu da böyle pırtı pırtı dökülüyor çevresi de kuruluk şeklinde dökülüyor
Aynen kuzum ihmal etmek istememiştir vardır doktorum bir bildiğiİnşallah kuzum. Yarın sağlıkla çıkalım istiyorum
Kuzum benim o nst kağıdında 1 tane sancı görünüyordu aslında . Düzenli bi sancı da yoktı . Ama devamı olmasın diye tedbir amaçlı yatış verdi galiba
Çok geçmiş olsun cansuu canım,çok iyi geldin canım zaten helal olsun sana, inşallah bundan sonra da çok güzel gelissin , bebislerinin ikisini de kucakladigin günler sağlıkla gelsinKuzum baya üst üste geldi hastalık grip enfeksiyon gebelik zehirlenmesi tansiyon falan derken hastaneye yattım çıktım ertesi gün geri yatış yapıldı ciğer geliştiriciler falan bebeğin biri kilo olarak geride kaldı şuan hala hastanedeyiz işte yarın kilo kontrolü yapılacak tahmini 10 güne ona göre doğum olacak
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar kan tahlilinde enfeksiyon yüksek çıkmış . Şimdi antibiyotik verdiler
Amin inşallah kuzum çok sağolÇok geçmiş olsun cansuu canım,çok iyi geldin canım zaten helal olsun sana, inşallah bundan sonra da çok güzel gelissin , bebislerinin ikisini de kucakladigin günler sağlıkla gelsin
Valla solda duruyordu en son kafasi ayaklarida asagidaydi donduyse sag a eger bilmiorumBende de var, hatta bu gece uyuyamadım döndüm durdum gece boyu
Sağ göğsümün alt kısmı, bu haftalarda normalmiş, benim bebe aşağıdaydı birde, iyice yukarı çıkmış demek
Gecmis olsun canim benim Rabbim sifa nasib etsinİnşallah öyledir kuzum . O kadar bilmiyorum ki
2 Haftayi tamamlayip mutlaka git bosver 4 hafta sonraya dedi benim doktor ama asla bekleyebilcegimi dusunmuorumKızlar bugün okadar kötüyümki sırtım belim kaburgalarim okadar agriyorki hic nefes alamiyorum midem yaniyor bi yandan karnimda kocaman olmuş doktor bana 3 hafta sonra gel dedi ama suyummu cogaldi bebekmi birden buyudü baski yapiyor anlayamadim ben 3 haftayi beklemiyim 2 hafta dolunca gideyim diyorum. Kilodan oldu galiba mahvodlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?