İsmin tanidik geliyor geçen seneden gebeliğe hazirlik gruplarindan sanirimHerkesin vakti saatinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah.
BEnim bugün 28+0 Nisan annelerindeyim ben
Oy maşallah sen de martta doğurursun büyük ihtimalHerkesin vakti saatinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah.
Maşallah canım bence iyi kilosuKızlar kontrolden çıktım, 34+3 olduk kilomuz 2.380 boyumuz 46 cm falanmış. Doktor biraz küçük umarım kilosu yetişir falan dedi ama bana kilosu iyi gibi geldi bilmiyorum kilo aldıracak şeyler de yiyorum aslında. Herneyse sızıntılardan dolayı suyuma baktı su biraz azalmış beni doğumhaneye yönlendirdi orada alttan muayene ettiler bir alet soktu çok afedersiniz ölüyordummakas gibi bir şeydi içerde onu açtı canım çok yandı, sonra da sebebin akıntı olduğu ortaya çıktı zaten. Ordan nst çekildi sancı yoktu ama bebek hiç hareket etmedi doktorum gün içinde 8 yemekten sonra 4 oluyor mu dedi ben de oluyor normalde dedim tamam o zaman hareketleri kontrol et mutlaka dedi. Doğum hakkında henüz konuşmadı 37-38 i görelim dedi bir de haftaya tekrar kontrole çağırdı çok şükür bebek hâlâ baş gelişli
Ben de onun biberon emzik yıkama jelini aldım yeni. Uygun diye onu mu alsam diyordım ama emzirmeden önce yıkanması gerekiyor mu diye bi bilgi bulamamıştımEvet oluyormuş, bayaa yorumlara baktım. Markayı duymuştum lansinohtan daha iyi dıye, arastrdım. Uygun olunca alim dedim
Cnm inşallah toparlamıştır kilosunuKuzum bakalım, yarın bana ne diyecek. Bana 33den sonra bebeklerin %5 i döner dedi. Ama bizimki tembel çok hareketli değil. Yarın ne diyecek inşallah kilosu falan toparlamıştır. Kilosuna çok takıldım aslında bir anda hızlı alıp sonra yavaşalamasına üzüldüm
Aynen kuzum o başlıktan aklında kalmıştır. Ocak - Şubat - Mart aylarında denemiştim ilk defa bebiş. Başlıklarda düzenli vardım. Sonra ara vermiştik eşimle Temmuz ve Ağustos ayında denedik Ağustos tuttu.İsmin tanidik geliyor geçen seneden gebeliğe hazirlik gruplarindan sanirim
Kasım anneler grubundaydim bende 9 haftalik düşk olmuştu sonrasinda Rabbim marta nasib etti
Canım, kilosu bence gayet iyi, şuan bizim gidişatımız da bu yönde. Belli olmaz bir hafta düşük bir hafta hızlı kilo alıyorlar. Bizimde senin haftalarında bu kiloya ulaşır bence, birde bende gebelik şekeri var bebek iri değil. Kuzum sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar. Yeteri kadar protein kalsiyum alalım yeterki bende herseyi yiyorum muz dışında ama kilomuz normal seyrediyor, bunu sakın kafana takma kuzum. İnsalkah canım 37leri 38leri görelimKızlar kontrolden çıktım, 34+3 olduk kilomuz 2.380 boyumuz 46 cm falanmış. Doktor biraz küçük umarım kilosu yetişir falan dedi ama bana kilosu iyi gibi geldi bilmiyorum kilo aldıracak şeyler de yiyorum aslında. Herneyse sızıntılardan dolayı suyuma baktı su biraz azalmış beni doğumhaneye yönlendirdi orada alttan muayene ettiler bir alet soktu çok afedersiniz ölüyordummakas gibi bir şeydi içerde onu açtı canım çok yandı, sonra da sebebin akıntı olduğu ortaya çıktı zaten. Ordan nst çekildi sancı yoktu ama bebek hiç hareket etmedi doktorum gün içinde 8 yemekten sonra 4 oluyor mu dedi ben de oluyor normalde dedim tamam o zaman hareketleri kontrol et mutlaka dedi. Doğum hakkında henüz konuşmadı 37-38 i görelim dedi bir de haftaya tekrar kontrole çağırdı çok şükür bebek hâlâ baş gelişli
Ay evet şöyle bi şeydi, sana neden yaptılar ? Bir ay önce gittim ben en son, doktor heralde gelişim için çağırdı haftaya tekrarMaşallah canım bence iyi kilosuo dediğin aletin adı sanırım spekulum benim canımı da yaktı geçenki kontrolümde bundan önceki kontrolün kaç hafta önceydi canım
Amiiiinn canım inşallahCanım, kilosu bence gayet iyi, şuan bizim gidişatımız da bu yönde. Belli olmaz bir hafta düşük bir hafta hızlı kilo alıyorlar. Bizimde senin haftalarında bu kiloya ulaşır bence, birde bende gebelik şekeri var bebek iri değil. Kuzum sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar. Yeteri kadar protein kalsiyum alalım yeterki bende herseyi yiyorum muz dışında ama kilomuz normal seyrediyor, bunu sakın kafana takma kuzum. İnsalkah canım 37leri 38leri görelim
Kız seninki mart için bayaa erken kalır gibi o zaman,belki martın son birkaç günü gelebilir ,Herkesin vakti saatinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah.
Valla kuzum hayırlısı. Mart'ın son haftası 36. haftada oluyorum daha. Benim kız erken gelmeye karar verirse belli olmaz. Umarım bekler tabi vaktiniOy maşallah sen de martta doğurursun büyük ihtimal
Aynen kuzum, ya tedirgin oldum önce bir hafta öne geçti, sonra o 4 e düştü. Sonra az kilo aldı, bir takıldım o duruma, kuzum biliyorsunuz hamileliğin başından beri öyle yaşadım ki. Herseyde bir acaba arar oldum. Bakalım yarın ne diyecek, kontrol yarın şimdiden strese giriyorum inan ki.Cnm inşallah toparlamıştır kilosunuben oğlumun günlüğüne baktım dun aksam 32 ile 35+2 hafta arasında 900 gr almış
35+2 ile 37+4 arası 400 gr almış.
37+4 ile 39+1 arası 50 gr almış
Ne kadar farklı degılmı?
Akıntım var diyordum her gittiğimde ondan yaptı doktor. Bana ikinci yapışı bi de 4. Ayda yapmıştı yine akıntı şikayetimden ama ikinci yapışı daha çok acıttı.Ay evet şöyle bi şeydi, sana neden yaptılar ? Bir ay önce gittim ben en son, doktor heralde gelişim için çağırdı haftaya tekrar
Aynen canım inşallah,Amiiiinn canım inşallahBebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alalım da anne sütüyle güzelce kilo aldırırız inşallah biz onlara
Ayy nefret edıyorum şundanAy evet şöyle bi şeydi, sana neden yaptılar ? Bir ay önce gittim ben en son, doktor heralde gelişim için çağırdı haftaya tekrar
Kuzum baya üst üste geldi hastalık grip enfeksiyon gebelik zehirlenmesi tansiyon falan derken hastaneye yattım çıktım ertesi gün geri yatış yapıldı ciğer geliştiriciler falan bebeğin biri kilo olarak geride kaldı şuan hala hastanedeyiz işte yarın kilo kontrolü yapılacak tahmini 10 güne ona göre doğum olacakKuzum sen nasılsın neyin var? Ben kaçırdım galiba , inşallah iyisindir
Doktor geldi kuzum odaya, muayene bugün etmicem yarın bakıcaz bu gece de buradasınız zaten dedi kadın doğumcumuz. İlaçlar iyi geldi mi dedi hayır hala aynıyım dedim. Tansiyonum 14/9 kaldı uzun bi süre parol magnezyum verdiler alfamed akşam verecekler daha vermediler sabah da içtiğim için tansiyonum anca 12/8 e düştü yeni ölçtüler zaten tansiyonumu başımdan anlıyorum resmen. Doktora bu baş ağrımı hastalığımı ciğerimi böbreğimi nefes alamadığımı söyledim hava veriyorlar ilaçlı ama 30 dk Max 1 saat götürüyor sonra yine kötü oluyorum öyle yani durumlar kuzum yarını iple çekiyorum bir şeyler netleşsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?