2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Herkesin vakti saatinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah.

BEnim bugün 28+0 Nisan annelerindeyim ben
İsmin tanidik geliyor geçen seneden gebeliğe hazirlik gruplarindan sanirim
Kasım anneler grubundaydim bende 9 haftalik düşk olmuştu sonrasinda Rabbim marta nasib etti

Ben 29 şubatta 36+0 oluyorum. 28 mart 40 hafta doluyor ama benim sezeryan olucagi icin mart ortalari gibi dogar insallah

Maşallah canım bence iyi kilosu o dediğin aletin adı sanırım spekulum benim canımı da yaktı geçenki kontrolümde bundan önceki kontrolün kaç hafta önceydi canım

Bugün kontrolden çıktım kizlar 31+1, 1790 gram dedi boyunu hatırlayamadım , ölçümleri iyi dedi ,ben oksuruyorum diye bitkisel bı şurup yazdı , saçlarını gördüm pek saçlı doğacak dedi 3hafta sonra gel dedi, nemlendirme yap bu haftadan sinra dedi hızlı büyüme olur dedi ,çok şükür HejaR12 sen gittiğinde yaz demiştin canım

Evet oluyormuş, bayaa yorumlara baktım. Markayı duymuştum lansinohtan daha iyi dıye, arastrdım. Uygun olunca alim dedim
Ben de onun biberon emzik yıkama jelini aldım yeni. Uygun diye onu mu alsam diyordım ama emzirmeden önce yıkanması gerekiyor mu diye bi bilgi bulamamıştım

Cnm inşallah toparlamıştır kilosunuben oğlumun günlüğüne baktım dun aksam 32 ile 35+2 hafta arasında 900 gr almış

35+2 ile 37+4 arası 400 gr almış.
37+4 ile 39+1 arası 50 gr almış
Ne kadar farklı degılmı?

İsmin tanidik geliyor geçen seneden gebeliğe hazirlik gruplarindan sanirim
Kasım anneler grubundaydim bende 9 haftalik düşk olmuştu sonrasinda Rabbim marta nasib etti
Aynen kuzum o başlıktan aklında kalmıştır. Ocak - Şubat - Mart aylarında denemiştim ilk defa bebiş. Başlıklarda düzenli vardım. Sonra ara vermiştik eşimle Temmuz ve Ağustos ayında denedik Ağustos tuttu.

Bir de ben Temmuz ve Ağustos gebelik bekleyenler topiği açmıştım. İstek üzerine Eylül sonuna kadar uzatmıştım başlığı. Adı Ağustos - Eylül gebelik bekleyenler olarak değiştirilmişti.

Canım, kilosu bence gayet iyi, şuan bizim gidişatımız da bu yönde. Belli olmaz bir hafta düşük bir hafta hızlı kilo alıyorlar. Bizimde senin haftalarında bu kiloya ulaşır bence, birde bende gebelik şekeri var bebek iri değil. Kuzum sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar. Yeteri kadar protein kalsiyum alalım yeterki bende herseyi yiyorum muz dışında ama kilomuz normal seyrediyor, bunu sakın kafana takma kuzum. İnsalkah canım 37leri 38leri görelim

Maşallah canım bence iyi kilosu o dediğin aletin adı sanırım spekulum benim canımı da yaktı geçenki kontrolümde bundan önceki kontrolün kaç hafta önceydi canım
Ay evet şöyle bi şeydi, sana neden yaptılar ? Bir ay önce gittim ben en son, doktor heralde gelişim için çağırdı haftaya tekrar

Eklentiler

• IMG_4841.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 50
Amiiiinn canım inşallah Bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alalım da anne sütüyle güzelce kilo aldırırız inşallah biz onlara

Herkesin vakti saatinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah.

BEnim bugün 28+0 Nisan annelerindeyim ben
Kız seninki mart için bayaa erken kalır gibi o zaman,belki martın son birkaç günü gelebilir , benim de 42. Haftayı zorlarsa 4 nisana kadar doğumu normal gözüküyordu ama bu zamanda hiç görmedim o kadar çok uzayan ,

Oy maşallah sen de martta doğurursun büyük ihtimal
Valla kuzum hayırlısı. Mart'ın son haftası 36. haftada oluyorum daha. Benim kız erken gelmeye karar verirse belli olmaz. Umarım bekler tabi vaktini

Sezaryen olursa 38+0 tam Arife gününe denk geliyor. O hafta alabilir diye tahmin ediyorum. Ama vajinal doğuma uygun derse de 23 Nisan tahmini doğum tarihi gözüküyor ben de.

Aynen kuzum, ya tedirgin oldum önce bir hafta öne geçti, sonra o 4 e düştü. Sonra az kilo aldı, bir takıldım o duruma, kuzum biliyorsunuz hamileliğin başından beri öyle yaşadım ki. Herseyde bir acaba arar oldum. Bakalım yarın ne diyecek, kontrol yarın şimdiden strese giriyorum inan ki.

Ay evet şöyle bi şeydi, sana neden yaptılar ? Bir ay önce gittim ben en son, doktor heralde gelişim için çağırdı haftaya tekrar
Akıntım var diyordum her gittiğimde ondan yaptı doktor. Bana ikinci yapışı bi de 4. Ayda yapmıştı yine akıntı şikayetimden ama ikinci yapışı daha çok acıttı.

Amiiiinn canım inşallah Bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alalım da anne sütüyle güzelce kilo aldırırız inşallah biz onlara
Aynen canım inşallah, kafamıza çok takarsak bebeğe kan akışı engelleniyormuş. O yüzden rahat olalım gereğini yapıyoruz kuzum zaten.

Kuzum sen nasılsın neyin var? Ben kaçırdım galiba , inşallah iyisindir
Kuzum baya üst üste geldi hastalık grip enfeksiyon gebelik zehirlenmesi tansiyon falan derken hastaneye yattım çıktım ertesi gün geri yatış yapıldı ciğer geliştiriciler falan bebeğin biri kilo olarak geride kaldı şuan hala hastanedeyiz işte yarın kilo kontrolü yapılacak tahmini 10 güne ona göre doğum olacak

B Buddy x canım nasılsın iyi misin ? Dr geldi mi yanına kuzum, tansiyonun ne durumda
Doktor geldi kuzum odaya, muayene bugün etmicem yarın bakıcaz bu gece de buradasınız zaten dedi kadın doğumcumuz. İlaçlar iyi geldi mi dedi hayır hala aynıyım dedim. Tansiyonum 14/9 kaldı uzun bi süre parol magnezyum verdiler alfamed akşam verecekler daha vermediler sabah da içtiğim için tansiyonum anca 12/8 e düştü yeni ölçtüler zaten tansiyonumu başımdan anlıyorum resmen. Doktora bu baş ağrımı hastalığımı ciğerimi böbreğimi nefes alamadığımı söyledim hava veriyorlar ilaçlı ama 30 dk Max 1 saat götürüyor sonra yine kötü oluyorum öyle yani durumlar kuzum yarını iple çekiyorum bir şeyler netleşsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…